Bryczesy

Kurcze mega tanie są te Maye.
Muszę kupić legginsy chciałam kupić spooks jak zawsze,ale jak taka proma to nie wiem czy nie sprobować jak tak chwalicie
Sivrite, to mi się otwiera tylko to zdjęcie i dalej pusto, a nawet w robocie na kompie odpaliłam na wszystkich możliwych przeglądarkach 🙈
flygirl, o masz, to ja teraz zgłupiałam z rozmiarem..

Mam ES Movement Jump S, PSoS Taylor i Juliette S. To Maya function jakie brać? S czy M? Mam długie nogi, PSoS i ES mają super długość dla mnie.

Ten ich lej jest mocno klejący czy raczej słabszy? W porównaniu do PS i ES?
Normalnie S bym brała. Lej jest dość mocny, chociaż chyba też zależy od siodła dużo, bo ja jak zaczęłam jeździć już tylko w skokowych siodłach, to kupiłam już tylko z kolanowym, bo mnie pełny za bardzo kleił do któregoś prania, ale te białe dzisiaj miałam pierwszy raz, są z pełnym i nic przesadnego nie czułam. Ale też siodło jest dość stare i wytarte, nie wiem czy to ma znaczenie duże. Albo trochę w międzyczasie lej zmienili na mniej klejący. Bo te pierwsze to pamietam, że miałam wrażenie, że mi spodnie w siodle zostaną.😅
Przejrzałam wątek o propos Mayi Dolorez i wiem że nic nie wiem xD

Chce wziąć sobie 2 pary, Performance i Compression, Function po fotach mają za niski stan. To w co celować M czy S? Noszę w 99% rozmiar 38 (Pikeury, czy Cavallo wypadają mi wtedy dopasowane, PSOS raczej luźniejsze, legginsy Equiline leżą idealnie w tym rozmiarze a mam 2 pary)
Aga, Performance na pewno S, ja mam standardowe 38 i one są takie... nieopięte. Weszłabym w XS, ale ja wolę mieć trochę za dużo niż nawet pół centymetra za mało.
Ale Function mają wyższy stan niż Performance. xD Flygirl, powiedz jej. 😂
xxagaxx, nie chce Cię martwić, ale z komentarzy to Function mają najwyższy stan chyba? 😂
Ja właśnie zamówiłam kolejne function i maja wysoki stan. Mam jedne compression I one mają raczej niższy stan niż function. Te compression nieużywane mam dalej na zbyciu 😉
Fokusowa, no weźcie, bo ja sie zaraz pogubię :P To które mam wziąc żeby być szczęliswym czlowiekiem ? 😀 Dobra, Performance są te niskie xD
Aga, tak, najwyższe są legginsy Function, potem Compression, a Performance mają najniższy według mnie.
Ok, czyli powinnam zamówić:

Compression Breeches
full seat
Size: S

oraz
Function Breeches
size M
?

Chyba tak wnioskuje po waszych wypowiedziach 😀
mindgame jaki kolor i rozmiar masz na zbyciu?

Mnie bardzo korci spróbować któreś z pozostałych dwóch tych rodzajów, bo mi się bardzo na tych ich zdjęciach i u ambasadorów podobają. Ale jak przychodzi co do czego, to się boje i zamawiam Function, tym sposobem mam już łącznie 6.🙈
flygirl, jak odgrzebałam zdjęcia to się okazało że jednak to wersja performance 🙈 zielone S Corrine performance.
Ja mam długie biodra i na mnie lepiej leżą te function bo mają wyższy stan, a te performance są deko niższe i u mnie kończą się tak głupio na biodrach, że muszę je trochę podciągnąć, a wtedy no trochę wpijają się nie tam gdzie trzeba 😅
xxagaxx - na odwrot raczej, Funtiony sa tak rozciagliwe ze wejdziesz w nie dowolnie, ja normalnie nosze rozmiar XL a functiony mam L i jeszcze mam w nich miejsce.

Compressionow nie mam (ida do mnei performance) ale z tego co zawsze dziewczyny pisaly to one sa najmniej rozciagliwe bo najmocniej modelujace wiec lepiej wziac rozmiar wiekszy.

Poczytaj moze komentarze na stronie przy nich?
Sugerowałam się ostatecznie tym co napisała Sivrite. No nic, wzięlam jak wzięłam, może się nie utopie, najwyżej sprzedam 🙂

W mojej opinii te Function trochę mniejsze, a Performance S to 38.
Ja sprzedałam Flygirl moje pierwsze Function, bo były na mnie mocno opięte, a Performance noszę z paskiem i muszę czasami przypilnować, żeby się nie zrolowały gdzie nie trzeba .
Compression widziałam tylko na przyjaciółce, więc mogłam ocenić wysokość stanu, ale Compression zawsze powinno się brać bardziej dopasowane.
Na mój 38 zad S Function były opięte. Nie za małe, po prostu nie lubię tak mocno opiętych spodni.
Dlatego teraz Flygirl ma 6, przepraszam. xD
Dziewczyny, a jest rzeczywiście jakaś szansa na te dodatkowe 5% na Mayę?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
01 czerwca 2024 22:49
A miał ktoś może te [url= [[a]]https://www.wearepomme.com/product/riding-breeches/riding-leggings/ines-cobblestone-riding-leggings/?utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=Tier3%2FTier4[[a]]+-+IG+Story+-+v4&utm_content=Post+May+11%2C+2024+-+reel+-+Ines_id_120207668578150571]bryczesy[/url] ? Wyglądają mega, ale jestem strasznie ciekawa jakości i jak ten materiał w realu?

Edit: nie umiem teraz skracać linków �‍♀️
majeczka   Galopem przez życie!
04 czerwca 2024 06:47
A ja powiem tak. Jezdze w Mayadelorez i tylko w nich od kwietnia 2021. Mam chyba wszystkie ich rzeczy bryczesy koszulki bluzy kamizelki a nawet klapki 😅 i z roku na rok jakosc leci na łeb. Coraz bardziej widac ze to po prostu Chiny. Nie ma porownania kompletnie jakosc leginsow z 21 roku do tych ktore sa teraz.
Ja zamówiłam kilka rzeczy z tej promocji i czekam kiedy przyjdą. Leginsy, kurteczkę cienką, koszulkę. Wszystko w xs, bo wg opisu powinno pasować , bo normalnie noszę xs.
Czy komuś przyszły niedawno bryczesy M. Dolorez function w rozmiarze M i nie są to pierwsze? Właśnie przyszły moje i są jakieś krótkie... Jak porównałam do starych moich function to są krótsze o kilka cm i teraz nie wiem czy te stare się rozciągnęły czy te nowe przysłali jakieś za krótkie
Mindgame, masz ten wymiar na stronie, długość nogawki. To sprawdź. 🙂
Sivrite, dzięki za podpowiedź! Właśnie zmierzyłam i te nowe niby takie jak mają być... Ale te stare to z 5cm dłuższe 😅
majeczka   Galopem przez życie!
04 czerwca 2024 13:14
Wszystkie są krótsze i mniejsze od około pół roku od tych co były kiedyś
majeczka, ufff, bo się bałam że xs będzie za duże.

Niestety duźo firm to Chiny.
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
04 czerwca 2024 13:25
A propos długości, to odpaliłam w końcu swoje leginsy Juliette PS of Sweden i o matulu jakie ona są długie 😅 Nogawki podwijam tak z 10 cm prawie, a pas z tą gumą mam niecałe 5 cm poniżej stanika (3 palce się mieszczą 🤣 ) Ale są spoko, materiał superowy, bardzo fajnie się je nosi... jak już tą gumę odegnę na lewą stronę, żeby była niżej 😅
zembria, guma pod biustem to kij, przynajmniej nie zsuwają się ale te nogawki kosmos - też mam z 7cm zawinięte hahahah
majeczka, o Jessuuu to lipa, ale przynajmniej mam teraz potwierdzenie, że dobrze mi coś nie pasowało.
zembria, epk, a na mnie są idealne, mogłyby jeszcze z centymetr dłuższe być 😂
Lipa z tymi mayami � nie tylko krótsze ale i ogólnie mniejsze. Niestety muszę zwrócić a promki już nie ma żeby zamówić większe 😭
mindgame, o a ja mam w koszyku i nadal promka naliczona

Edit. Kurde dopiero przy płatności się przeliczyło na nowo, no nic i tak ich nie potrzebuję
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się