Bryczesy

Ania1988, - oooo, to brave pantsy brzmią jak coś dla mnie, bo mi wiecznie wiszą w kolanach i łydkach, a brzuszek obecny 😅
Moje nowe odkrycie na poziomie Maya Delorez - Zac Zess - genialne legginsy 🙂
A miał ktoś kiedyś coś z HorseGloss? Wyskakują mi reklamy i muszę przyznać,że mają urocze te ubrania.
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
26 maja 2024 11:09
Fajne te Brave Pants, ale tylko niższy stan, a ja po MD Function nie chce niskiego stanu 😩
malinowaa, - no i właśnie się w nich odkochałam, dzięki! 😂 Mój portfel się cieszy.
btw w early accessie promocja urodzinowa na Maya Delorez minus 30%.
wreszcie bede miec porzadne bryczki konkursowe <3
Remson, potem jest zawsze dodatkowe 5%. 🙂
Sivrite nie musiałaś tego pisać, ja już zdążyłam zrobić zakupy.😑 Ale wzięłam te białe Function i kliknęłam ekspresową wysyłkę, to jest szansa, że przyjdą przed zawodami, więc w sumie nie mogłam czekać, tak sobie będę tłumaczyć.😅
26 maja 2024 15:26
Sivrite, dodatkowe 5%? 👀 to chyba tylko w trakcie Black Week?

keirashara, odwdzięczam się, też mnie z raz wyleczyłaś z jakiegoś zakupu 🤣
Malinowa, widzę maila z 29 maja 2022 roku o dodatkowych 5%, więc na urodziny też było. 🙂 W zeszłym raczej też, bo pamiętam, że wykorzystałam to dodatkowe 5%.

EDIT: Tak, robiłam zbiorowe zamówienie dla Re-volty w urodziny Mayi, nie BF i ono na pewno miało dodatkowe 5%.

Flygirl, zawody żądzą się własnymi prawami, musiałaś. 🤣
26 maja 2024 16:27
Sivrite, ah kurczaki, to może poczekam. Bardzo ryzykowne? Oni się kiedyś wyprzedali w trakcie promocji?
W żadnej z trzech, które śledziłam, a mam popularny rozmiar i brałam czarne bryczki.
26 maja 2024 16:34
Sivrite, bardzo dziękuję 😀
Tutaj, bo prędzej ktoś zajrzy...
Czekam na dodatkowe 5% u Mayi i szukam kogoś, kto chciałby mi się dołożyć z zamówieniem do darmowej wysyłki, pokrywając koszt paczkomatu do siebie. Dwa zamówienia już tak zrobiłam, ten wątek potwierdzi moją uczciwość. 😅
Albo może ja mogę do kogoś dołączyć?
Sivrite, ja jestem chętna. Zamówiłam wczoraj,a potem doczytałam o dodatkowych 5% i skusiłabym się jeszcze na jedne bryczesy.
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 maja 2024 23:07
Ja nie widzę ani tej promki na 30%, ani tej na 5%. Ale jakby były to się zastanawiam poważnie nad ich zamówieniem, więc chętnie bym się wtedy dołożyła do zbiorczej wysyłki.
No właśnie gdzie jest ta promocja bo ja też nic nie widzę 🤔
Ja mam normalnie od 27 maja 30% na wszystko, jeszcze teraz sprawdziłam. Nie wyloguję się, żeby sprawdzić, czy to od tego zależy, bo ostatnio miałam problem się zalogować. 😅
Ja będąc niezalogowana mam ceny -30%
IMG_5382.png IMG_5382.png
Dopiero dzisiaj chyba jest oficjalnie, wcześniej był VIP access. 😉
A jak dostać te dodatkowe 5% na MD?
mindgame,
Na przykład z kodem od Justina Vanagaite
https://www.instagram.com/p/C7gbeBgofH4/?igsh=MTk0MGg5YWMyeWl5bg==
Dziewierz, dzięki, ale jak wykorzystać taki kod? Przepisuję ten link podany do przeglądarki i przerzuca mnie na stronę MD ale prócz tych 30% nie widzę za bardzo jak wykorzystać te 5%?
Przyszły mi te białe Function idealnie godzinę przed wyjazdem na zawody i jestem nimi zachwycona, są idealne. Wzięłam z pełnym lejem tym razem, żeby gacie mniej się odznaczały. 😂
A czy w Function też można wybrać lej kolanowy albo pełny? I czy otwiera Wam się normalnie możliwość wyboru rozmiaru? Jak kliknę choose size to nic dalej się nie dzieje. Opcji wyboru leju też nigdzie nie widzę.

Sivrite ja jeszcze też myślę…
Mindgame, w koszyku masz "Add voucher", ale ja też nie ogarniam, gdzie ten kod u Justyny, link kieruje do strony i tyle. 😅
Sivrite, no właśnie też zgłupiałam trochę. 🙂
Fokusowa, tak, normalnie jest wybór, coś Ci się musiało schrzanić.
dfd.PNG dfd.PNG
Jak one się mają do rozmiarówki psos?
Według mnie są takie same, tylko PS się tak nie dopasowują do ciała i są mniej elastyczne, przynajmniej te, co miałam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się