Końska Rewia Mody XVIII (2024)
Jakiś nowy kolor, czy coś mnie ominęło? 😍 ES Endless Glow
IMG_4780.jpeg
IMG_4777.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, na tych zdjęciach ładny, ale trochę strach zamawiać po akcji z „zielonym” 🙄
wątek zamknięty
dairoxroxi, nowy
wątek zamknięty
Dotarł mój Lagoon blush. Jest to bardzo śliczny granat z małą nutką fioletu 🦄
IMG_4823.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, 😍😍😍 piękny!
wątek zamknięty
Teraz pozostało mi polować aż nauszniki gdzieś się pojawia 😅
wątek zamknięty
Zajączek dla dziewczyn naszykowany 😁
Krateczkowa derka jest śliczna - zdecydowanie moje kolory. Jednak granatowy kantar z poprzedniej kolekcji ładniejszy 😜
IMG_7663.jpg
wątek zamknięty
Kuniaa, piękności! 😍
wątek zamknięty
Kuniaa, Kantarki cudne! 😍 Które to dokładnie? Widzę jeden na Łaciatym i drugi na Gówniarzyku, może i kolor na Blondasa bym znalazła 🤔
wątek zamknięty
Kuniaa, gracias, już zdążyłam znaleźć czarno złoty dla Blondasa 😍
wątek zamknięty
Naszło mnie na skórzany kantar, taki ładny i elegancki na foteczki. Słabo mi się szuka w Google, macie jakieś polecajki? 🙂 Myślę o czekoladowym brązie, ale nie wykluczam czarnego. Nie chcę cekinków czy kamyczków, dopuszczam przeszycia lub plecionkę. Ktoś, coś? 👀
Chyba najbardziej mówi do mnie kentucky anatomic chwilowo, ale nie wiem, może jest coś milszego cenowo lub ładniejszego?
wątek zamknięty
keirashara, zobacz na hooksie, wydaje mi się, że mieli coś ładnego klasycznego.
No i Decathlon - też widziałam na stronie sklepu niebrzydkie skórzane kantary. Nie wiem tylko jak z ich wykonaniem, bo nie macałam ich live.
wątek zamknięty
keirashara, W kraemerze popatrz. Mam 3 różne od nich i skóra na prawdę fajna.
wątek zamknięty
Ja mam i uwielbiam miłością wielką Kentaura. Cenowo bardzo przystępnie. Skóra naturalna, porządnie zrobiony.
W Kentucky zerwała mi się raz potylica jak koń się odsadził.
IMG_5011.jpeg
IMG_0034.jpeg
wątek zamknięty
Keirashara, ja się zbieram do skórzanego z Premier Equine, one są szyte na rurkę. Mają je już w GNL. I nawet mają na stanie czekoladowego fulla. 😆 To jest jeden z niewielu skórzanych kantarów na rynku, które mi się tak podobają.
wątek zamknięty
dairoxroxi, - a masz może na stanie konia z łysiną do przymiarki? Bo ładny, ale nie wiem czy nie będzie too much na moim z tymi szyciami 🤔
Sivrite, - normalnie nie jestem fanką rurek, ale ładny kurka!
Moon, - obczaiłam sobie Deca, ale to nie to, on jest z tych użytkowych, nie ładniutkich 😅
zembria, - w brązie niestety chwilowo nic ciekawego.
wątek zamknięty
keirashara, kupiłam ostatnio kantar kentucky flexible, jest śliczny, bo delikatny i cena spoko.
wątek zamknięty
keirashara, Faktycznie teraz jakaś bieda tam, jeszcze ze 2 lata wstecz mieli bardzo ładną kolekcję. Brązy też były i jasne i ciemne właśnie.
wątek zamknięty
Kuniaa, Czekam na zdjęcia z derką...co raz mniejsze opory mam przed tą granatową kratką 😎 Choć ubzdurałam sobie, że zbieram na derkę winderena Thermo Coat 🙄
wątek zamknięty
Wczoraj przyszły nówki sztuki, śliczne jak marzenie 😍. Mam nadzieję, że pożyją dłużej niż poprzednie Eskadrony. Mówiłam sobie, że nigdy więcej, no ale jak tu się powstrzymać, kiedy one takie ładne 😜 Gówniarzyk nie dostał, bo chyba jeszcze za duże ryzyko, że wyrosnie zbyt szybko.
20240404_073003.jpg
20240404_072912.jpg
wątek zamknięty
zembria, omg, piękne!
Ten granatowy, jakby nie miał brokatu na nachrapniku... 🤣😜
wątek zamknięty
Moon, Dzięki 🙂 On czarny jest. No jakby nie miał brokatu... to ja bym go nie kupiła 🤣
Ps. jakby się ktoś zastanawiał nad takimi kantarkami, to informuję, że rozmiarówka wypada malutka.
wątek zamknięty
zembria, on czarny jest? O pacz, byłam pewna, że to jednak ciemny granat. Czyli dobrze, że nie kupiłam 😁
btw. ktoś się pokusił na nowego ESa? :P
Trochę żałuję że nie ma tu modelu w to skośne pikowanie...
wątek zamknięty
Bardzo proszę tu królowa matka w nowym Eskadronie 😊
wątek zamknięty
Moon, to pikowanie jest takie zwyczajne, gdyby zrobili w tej wersji modern… 😍
W ogóle marzy mi się czarny modern z czarnym błyszczącym sznurkiem 🦄 ładnie proszę niech zrobią 🤣
zembria, Śliczny ten ciemny, mega pasuje z tym rudym brokatem
keirashara, Nie mamy chyba nic malowanego ani karego w nowej stajni 🙁
wątek zamknięty
keirashara, jak dasz twarz swojego w takiej pozie jak kucyk dairoxroxi na tej pierwszej focie z profilu, to mogę w fotoszopie od niej ten kantar ukraść i wkleić na Aluta :P
wątek zamknięty
budyń, - nie no, aż tak to nie 😂 w sumie zawsze mogę przymierzyć i oddać.
zembria, - oba piękne 😁 Poprzednie zamordowały na padoku czy tak po prostu umarły? Bo kurcze, moje eskadronowe kantary trzymają się na prawdę top, w codziennym użytku też. Fakt, na padok mam jakieś tanie z futrem, bo bym się zapłakała, gdyby te ładniutkie były tak dekorowane błockiem i obgryzane z futra.
wątek zamknięty
keirashara, Moje konie chodzą na golasa, bo żyją na padoku. Używam tylko do prowadzenia, czyszczenia itp. Poprzednie wyblakły mega szybko i straciły brokat cały, po 2 praniach wyglądają jak używane przez parę lat cięgiem na łące. Miałam te z kolekcji gdzie był antique green i navy, nie pamiętam jak się nazywała.
dairoxroxi, Świecidełka w kolorze Blondasa idealnie 😉
wątek zamknięty
zembria, - o, to ja mam z niej plaza tapue, ale jeszcze nie był prany w sumie. Mam też kilku letni granatowy uzywany na codzień (z CS lato 2020) i nie zblakł - ale też nie miał brokatu. Prałam go wielokrotnie, myje w nim konia itd. Fakt, że czuć, że materiał w tych nowych jest inny... glossy to jednak było to.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.