Końska Rewia Mody XVIII (2024)
Zamówienie z wyprzedaży Kentucky/Dyon dotarło bardzo sprawnie. Zapomnieli o kantarze więc nie może być idealnie :P
Klasyczki zawsze spoko.
IMG_7128.jpg
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcia (na gniadym to już w ogóle top) ES new maroon? On na niektórych fotach jest piękny głęboki odcień, a gdzie indziej taki jakiś wyblakły się wydaje 👀
wątek zamknięty
dairoxroxi to to ?
new maroon.png
wątek zamknięty
Jeżu ... piękny jest ten kolor 😍
Kiedy jakaś promka będzie💕
wątek zamknięty
Właśnie o ten mi chodzi 🌷 i na niektórych zdjęciach np na instagramie właśnie inaczej ten kolor wypada dlatego zastanawiałam się czy ktoś go ma na żywo 😁
wątek zamknięty
Sivrite, wow nieźle, gdzie to trzymasz? 😜 Trochę chce namiary na ogłoszenia tej koleżanki a trochę jednak nie chcę 😅
wątek zamknięty
Zuzu, cztery "kolekcyjne", które raczej nigdy konia nie zobaczą, mają miejsce w domu. Kilka, w aktualnym użytku, w stajni, a reszta jeździ ze mną samochodem, zapakowane w torby z Ikei. :P
Na pewno coś jeszcze ma.
PS. LeMiuex Marine ze zdjęcia jest na sprzedaż z bluzką. 😅
wątek zamknięty
Kuniaa, czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie tego szarego Kentucky? 😀 jak on wygląda z bliska ten materiał? dziś sobie właśnie zakupiłam w ramach mojego kuponu z Black Friday dwa komplety, jeszcze ten granatowy razem z uszami 😁
wątek zamknięty
Ollala, to jest Dyon ale szary kentucky tez mam
Jutro rano i tam mam zamiar robic porządki w sprzęcie i wystawiać do sprzedaży co niepotrzebne więc zrobię przy dziennym świetle No Problem 😎
wątek zamknięty
Kuniaa, dziękuję bardzo! Nawet nie wiedziałam że to nie jest Kentucky 😅
Kolekcja kolekcją, ale jacy eleganccy modele 😀
wątek zamknięty
Przyszłam się pochwalić 🐎 obsługa klienta w Kentucky to mistrzostwo- mój kod z BF nie zadziałał, od razu wysłali mi nowy. Zamówienie przyszło w dwa dni
Przy okazji pochwałę się też moimi wyszperanymi niciakami 🙃
IMG_20240221_190646.jpg
IMG_20240221_190124.jpg
wątek zamknięty
Nowy kolor od Equestrian Stockholm 😍
IMG_4040.jpeg
IMG_4039.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, O nie😭
Już wielokrotnie mówiłam, że nie jestem fanką zieleni, ale przez Tack-Shop mam najwiecej zielonych czapraków 😂😅
Jak do tego doszło? Nie wiem.
wątek zamknięty
Genialny 😍
Tym razem chyba nie wytrzymam i kupię xD
A na liście chciejstw mam jeszcze ten nowy niebieski, Dark Venice 🙈
wątek zamknięty
Ja chyba też się skuszę, ale wyjątkowo na tę wersje z dziwnym pikowaniem 😅
Ostatnio tyle starszych kolorów mi się ponownie podoba, że chyba muszę napad na bank zrobić 🤔
Ktoś wie czy ES lagoon blush będzie jeszcze dostępny?
wątek zamknięty
Ta wersja z dziwnym pikowaniem to jeden z moich ulubionych czapraków - mam w innym kolorze 😜 i ten zielony też muszę mieć, przepadłam totalnie😍
wątek zamknięty
Tak, potwierdzam, mam to pikowanie w wersji Amalfi Coast i jest piękny
wątek zamknięty
Takim oto sposobem stanę się właścicielką KOLEJNEJ zielonej szmaty. Świat się skończył! 😱🤣
potwierdzam, to pikowanie im wybitnie wyszło 😍
wątek zamknięty
Ja też już sobie zamówiłam. Zastanawiam się czy szukać jakiś owijek pasujących czy może domówić nauszniki, których pewnie nie użyję do niczego innego 😂
wątek zamknięty
Hmmm, kliknęłam ten ES zielony z „dziwnym” pikowaniem, ale teraz patrzę i na filmikach to nie jest taka zieleń jak na zdjęciach tylko bardzo, bardzo ciemno zielono niebieski? 🤔
wątek zamknięty
Dobrze widzę? Wraca moda na zaokrąglone z przodu a kanciaste z tyłu?
wątek zamknięty
lolka1, mam wrażenie, że nieprzerwanie. Po padach eurostar furore robiły jarpole i caballe, yorki próbowały dołączyć, teraz to miejsce wypełniły equestrian stockholm i i ps of sweden. Zawsze jakaś firma była na topie jeśli chodzi o pady, równolegle do "okrągłych" czapraków.
wątek zamknięty
Dojechał do mnie najnowszy ES i totalne rozczarowanie. Kolor nie ma nic wspólnego ze zdjęciami na stronie, nie ma w nim zieleni. Ja zwracam. Niebieski w tle to Dark Venice.
IMG_2760.jpeg
IMG_2762.jpeg
wątek zamknięty
O właśnie to samo miałam napisać, bo też dosłownie przed chwilą otworzyłam paczkę. Szkoda ;( chciałam głęboki odcień zielonego, a dostałam szarość pomieszaną z niebieskim bardziej niż zielonym. Buuuu, też będę niestety zwracać ;(
wątek zamknięty
O kuuurdeee. Dobrze, że zabradziażyłam z zamówieniem, które miałam robić na pewniaka, to przecież jest zupełnie inny czaprak niż na zdjęciach... Autentycznie powinny sklepy zwracać za wysyłkę błędnego towaru przy takiej różnicy koloru. Oo
wątek zamknięty
Sivrite, ale sklepy dają fotki od producentów. Mnie zadziwia że w ES w ogóle tak zretuszowana źle sesja została klepnięta i poszła w obieg. O.o
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.