root, na komputerze w ogłoszeniach poza stroną główną w sumie nie działa nic (w podkategoriach menu/filtry nieaktywne, widoczne ogłoszenia nie reagują, brak możliwości przewijania)
any, hmm, raczej wszystko powinno działać.
Może przeglądarka trzyma Ci gdzieś zapisane jakieś stare pliki. Spróbuj ctrl+f5 jednocześnie, powinno ściągnąć aktualną wersję od nowa.
Czy jest jakiś bezpośredni link do logowania się TYLKO na forum? Chciałam się zalogować na komputerze, na którym nie byłam zalogowana i nie mogę, bo cały czas wyskakuje mi "błędne hasło" i komunikat pod spodem "uwaga - jeśli masz konto na forum, musisz założyć drugie do ogłoszeń ". A używam codziennie tego samego przycisku do logowania i dopiero dzisiaj taki problem.
Co do tego wyżej poradziłam sobie sama. Logowanie mailem, a nie nazwą użytkownika, przepuściło mnie do forum.
Nie wiem czy widzieliście, ale jak wejdzie się w profil użytkownika to pojawił się link do jego ogłoszeń!😀
Tak. Zuzu już o tym pisała w książce skarg i wniosków 😉
Fokusowa, OOO! Nareszcie 😍
Po wejściu na forum re-volty, program antywirusowy wyświetla mi ostrzeżenie. Jaka jest tego przyczyna?
Screenshot_12.jpg
Gandalf Biały, to jest serwer do badania statystyki odwiedzin, nie wiem czemu antywirus się do tego przyczepił, tam nie ma nic niebezpiecznego...
Jak zmienić awatar na forum? Wgrałam nowy, ale zmienił się tylko w ogłoszeniach. Jak wchodzę na profil forum, to ciągle jest stary i nie widzę nigdzie opcji jego zmiany.
Facella,
Moja re-volta > Profil > zmień zdjęcie (pod obrazkiem avatara)
BeAtra, gdzie jest coś takiego jak "moja re-volta"? Bo ja widzę tylko "twoje konto>mój profil" i jak tam zmieniłam awatar, to zmienił się tylko dla ogłoszeń.
Facella, możesz zmienić tylko na komputerze. Włącz sobie wersję na komputer i masz w prawym górnym rogu.
Sivrite, dziękuję, no w życiu bym nie wpadła, żeby na forum, które zostało zmienione pod urządzenia mobilne, musieć przechodzić na wersję na komputer, żeby zrobić tak prostą rzecz, jak zmiana awatara 🤦
Jezu, właśnie post factum odkryłam, że w wersji mobilnej wystarczy nacisnąć trzy kreski w prawym górnym rogu i nacisnąć awatar, żeby przejść do zmiany profilu forum!
No właśnie ten awatar kieruje do profilu z ogłoszeń chyba? Bo ja mam go nieustawionego, więc to raczej nie jest ten forumowy. 😅
Sivrite, rzeczywiście, to jednak profil z ogłoszeń. Musiałam już spać 🤣
Wypadłam z obiegu kto jest modem w tej chwili 😅 bardzo prosiłabym o odezwanie się, mam sprawę 😉