My też wstawimy jedno z wczorajszej sesyjki 🙂
wątek zamknięty
Dyra ale dlaczego tylko jedno? dawaj nam tu więcej 🏇
wątek zamknięty
LoveHorses ok obiecuję więcej wrzucić wieczorkiem jak będę w domku 😀
wątek zamknięty
kasska siwy super wygląda 🙂
wątek zamknięty
Fantazja - dzięki 🙂
Kasska - szkoda że pierwsze zamazane, pięknie siwek na nim wyszedł - taki dostojny 😜
wątek zamknięty
polonez,
tez zaluje, ale niestety kadrowane tak wyszlo, bo robione z daleka..:/
wątek zamknięty
Pierwsze galopy i podskoczki ;-)
wątek zamknięty
Polonez - Bela wymiata, a jeziorka zazdroszczę. Jeszcze rok temu też miałam obok stajni jeziorko, ale mało z niego korzystałam ,bo zawsze w lecie moja kobyła nie nadawała się do jazd. A teraz niestety jeziorka brak 🙁 ale za to mamy super las z góreczkami 🙂
Breva - superaśny ten twój stwór, bardzo mi się podoba 🙂
Brzask - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia z jazdy na rudym
kasska - świetnie wyszliście na tej pierwszej focie
wątek zamknięty
kasska sama przyjemność oglądać tego siwka
wątek zamknięty
Condina, czy ja przypadkiem do Ciebie nie pisałam dawno temu o kontakt do pana Wilczyńskiego? To jego hodowca 😉
hodowca jest moj ojciec 😉
wątek zamknięty
Strucelka , wielkie dzięki :kwiatek: zaloguje sie na tej stronie i poszperam troche 😉
wątek zamknięty
kasska emota trafiona 😀 pasuje do was w 100% 😉
wątek zamknięty
Taggi sama bym sobie taką tabliczkę zrobiła 😉 niestety Barki robi kiepawe miny- coś w stylu "Dawaj! jedymy!" i te oczy jak 5zł...
wątek zamknięty
kate_
i te oczy jak 5zł...
to mozesz taka tabliczke podpisac: "Daj piątaka na winiaka";-)... siadasz na rynku i zarabiasz 🥂
kasska mnie tam nieostrosc nie przeszkadza - zdjecie sliczne tak czy siak🙂🙂
jun dziękuję :kwiatek:
armara szlachetnosc az bije im z pyszczkow🙂 szczegolnie pierwszy i trzeci mi sie straaasznie podoba🙂
wątek zamknięty
pare z dzisiejszej lonzy bezmiesniowego duzobrzucha 😉

poznajecie tych panow?

wiecej w KR 😉
wątek zamknięty
Budynio a jak tam Twoje kopytne?
Rudzielec i młody kary (?) - o ile dobrze pamiętam 😡
wątek zamknięty
Slojma jak młoda rośnie! Piękny łeb ma
margaritka, ale Nerwina ma wielką szyję 🍴
kasska pierwsze zdjęcie super! jaki dostojny
amara twoje konie na zdjęciach wychodzą super, chętnie bym je na żywo pooglądała 🙂 lubię taki typ urody
Dyra więcej z sesji!
polonez bela jest rewelacyjna!
Breva Bandos świeci się jak lukrowane ciacho, świetny jest 🙂
taggi gratuluję przejazdu i zazdroszczę zdjęc od Jessy 😜
tristia, fantazja po was idealnie widac ewolucję koniarzy! Pamiętam wasze fotki sprzed 1,5 - 2 lat, ze starej volty, kiedy dwie szkapinki nosiły was to na oklep, to w kulbace westowej, to w jakichś nie do końca dopasowanych siodłach wszechstronnych, z czarnym czapraczkiem pod spodem. Teraz widac, że się szkolicie, że konie puchną od mięśni, mimo chorób wyglądają coraz lepiej, Wy w pełni świadome amazonki, sprzęt dopasowany, zadbany i schludny - bardzo miły obrazek, podobnie można napisac o jeszcze kilku osobach z forum (Busch - moja ulubienica, darolqa 👍 ) i to bardzo cieszy. Ot taka dygresja na wieczór 😡
wątek zamknięty
pinesska nerwina ma irokeza 😁 jest wlasnie po to zeby stwarzal pozory normalnej szyi 😁
wątek zamknięty
Dla równowagi kolorystycznej kolejne siwe 😉

foto by Mark, smoczyca..
wątek zamknięty
Pinesska- Jak miło czytać takie słowa :-)
Staramy się i będziemy starać się coraz bardziej :-)
Wrzucaj Brzasia okraglasia ;-)
Slojma- Emika jest ogromna. Nie wygląda jak roczniak!
wątek zamknięty
margaritka kobyła nie wygląda tak źle, a mięśnie odbudują się
Pinesska mi również miło to czytać 😡 wzięłysmy się i za siebie i za konie, czas zacząć jeździć a nie tylko klepać tyłki 🤣 wstawiaj zdjęcia braciszka
adriena siwe fajne i .... duże chyba 🤔wirek: ile ma wzrostu?
wątek zamknięty
margaritka, ojej, ale się zdziwiłam jak poznałam kasztana k_cian!
A poznałam po kantarze (który zresztą jest świetny 😉)...
wątek zamknięty
fantazja ty wiesz co mowisz😉
aquarius chodzi teraz sobie z malym i innymi walachami a ostatnio wyskoczyl za nerwina przez plot 😁
wątek zamknięty
Adriena pierwsze genialne - moja ukochana masc (kurcze, zeby byc lojalną wobec wlasnego konia, to "ukochana ex equo" 😉), super ujęcie i swietna sylwetka 😜
Pinesska dzięki🙂 i szykujcie sie na nastepne foty, bo w niedziele kolejne zawody 🤣 💃 🤣
wątek zamknięty
adriena siwe fajne i .... duże chyba 🤔wirek: ile ma wzrostu?
tego nie wiem, obecnie mogę tylko szacować... ale ja mam 170 cm wzrostu 😀
taggi moje ulubione to gniade (takie od Slojmy) i malowane kasztanki a ostatnio coraz bardziej siwe 😉
wątek zamknięty
adriena - ja mam gniadoszke... hehe.. a nigdy nie lubilam tej masci...heheheh... a jabłkowite zawsze dla mnie byly cudenkami🙂 widzisz jak to sie uklada... 😉? Mozemy sie wymienic kolorami na tydzien 😁
wątek zamknięty