A co teraz będzie , skoro koń zagrany pod Wojtkiem do Paryża?
Chintek jest kontuzjowany, wiec prawdopodobnie nic.
Na olimpiadę musi jechać konkretna para jeździec koń czy jeździec może zmienić konia?
Czy w Holandii jest tak rozpowszechniona jak u nas dieta pudełkowa z dowozem? Nic mnie bardziej nie stresuje w związku z przeprowadzka tam niż jedzenie.🤦 Ja gotować nie lubię i szkoda mi na to czasu, a za każdym razem jak byłam w Holandii to tyłam na potęgę na tych ich gotowcach, wolałabym tego jednak uniknąć.😅 Najbardziej bym chciała właśnie mieć pudełka, a jeśli nie będzie takiej opcji, to macie jakieś tipy jak nieskomplikowanie jeść w Holandii, ale jednocześnie zdrowo?
flygirl, tak tak, dieta pudełkowa jest tak samo popularna jak w PL.
No i racja, na przytycie gotowce serowo- majonezowe najlepsze 🙈😅
Podlinkowałabyś mi jakieś konkretne firmy godne polecenia, żebym zobaczyła, czy jest opcja dowozu tam gdzie będę? 🌷
flygirl, Holandia? Jeździec, którego Ci poleciłam?
flygirl, sama nie korzystałam, więc niestety nie polecę konkretnej firmy, ale wysyłam Ci na priv grupę na fb, na której łatwiej będzie uzyskać odp 🙂
_Gaga niee, ja już miałam kogoś poleconego, nie jechałam tam w ciemno. 😉 Skokowa stajnia.
Mam pytanie, czy wysyłacie do rodzin kartki z życzeniami, to rodziny w Polsce muszą za nie płacić, bo doszły mnie takie słuchy... Mam koleżankę w Szkocji, chciała mi wysłać kartkę, ale nie wie czy nie będę za nią płacić
Pierwszy raz coś takiego słyszę...
Dementek, ja też, dlatego się zdziwiłam, i wolałam się popytać.
Watrusia, regularnie dostaje listy z UK i listonosza to w sumie nie widzę - wrzuca mi do skrzynki i tyle.
Z tym płaceniem to raczej tylko jeśli chodzi o rozmowy/smsy - tu zależy od operatora.
Co roku dostaję kartki z Norwegii i nigdy za to nie płaciłam😉
Hej. Mamy tu kogoś ze Szwajcarii? Poszukuję info gdzie najlepiej szukać ogłoszeń o wynajmie mieszkań, na jakie portale uważać żeby się nie „naciąć”🙏
Mam nietypową prośbę, czy może ktoś jedzie na urlop, czy inny wypoczynek do Szkocji, okolice Glasgow? Chodzi o przesyłkę, którą chcę odebrać od koleżanki. Paczuszka malutka, bo to takie odzwierzęce rzeczy, a bardzo mi zależy, bo koleżanka do Polski to może zawita dopiero w następnym roku