I dupa - dostałam maila że nie ma produktu od Kentucky..
Ja też, ale w porządku się zachowali bo proponują albo zwrot pieniędzy albo kod na podwójną wartość zamówienia, ważny przez rok. Tylko szkoda że już nie ma tych pięknych glitterow 😜
Ech, u mnie to samo… słabiutko.
A u mnie nawet tego nie 💔
Nie straszcie mnie 😨 ja jeszcze nic nie mam, żadnych wieści... pociesza mnie to, że Rudzielc_23, zamawiała później, a dostała swoje.
Ja zamówiłam przed południem, ale płatność przeszła jakoś po 12.00 i też nie dostanę swojego zamówienia. Ale biorąc pod uwagę to jak ta strona działała, to chyba robili potem losowanie do kogo wysłać towar 🤣
Edit. Jeśli ktoś wybierze ten Voucher to niech napisze jak to wygląda. Bo w sumie sama nie wiem co wybrać 🙈
Osz kurka... no nic, to czekam na wieści jakie by nie były 🙁
keirashara, skoro jeszcze nie dostałaś maila to może dostaniesz zamówienie, bo nam chyba wysłali maila w tym samym czasie.
Ja nigdy nie miałam szczęścia przy takich akcjach 🙈
NowaJa, - pocieszasz mnie! Choć i tak zaraz wrzodów dostanę z niepewności 😂
Ja też mam maila że nie ma 🙁
Ja tak samo e-mail, że nie ma 🙁 smutno strasznie, bo miał to być prezent…
A powiedzcie mi czy Kentucky robi jeszcze jakieś promocje w roku poza Black Friday? 😁
Mam ujeżdzeniowy granatowy Kentucky. Może jest ktoś chętny na wymianę za czarny?
Też dostałam mejla, że czapraków nie będzie 😭
Kurde u mnie też ... No to super . Nie fajna akcja . Na co mi voucher X2 skoro teraz już nie ma przecen . W dodatku zrezygnowałam z zakupów w innych sklepach by kupić czapraki ( na prezenty ..)
Moje zamówienie z Kentucky właśnie przyszlo.
keirashara, Jak nie masz emaila ze śledzeniem przesyłki to chyba nie dojdzie, oni wysyłali poniedzialek te emaile z trackiem dpd.
Również dostałam maila że anulowane, a zamawiałam czapraki o 9 rano 😒
To chyba było losowanie które zamówienia poszły 🙈
Łeee.... może ktoś z osób, które się załapały ma za dużo o czarny Glitter? Kształt obojętny 😉
dairoxroxi, o kurde, to ja zamawialam jakoś przed 11.
Czyli loteria kto dostał, a kto nie.
Nie mam, właśnie dostałam meila o anulacji 🙁
A wzięła już któraś ten Voucher z Kentucky? Chciałam się dowiedzieć czy liczą razy 2 z wysyłką czy bez.
NowaJa, - w mailu jest, że wysyłka za darmo. Mi napisali dokładną kwotę, kwotę vouchera i zaznaczenie, że wysyłka za darmo jak wezmę voucher.
keirashara, widzisz, to ja czegoś takiego nie mam, tzn, ani podanej kwoty, ani informacji o wysyłce 🤔 w takim razie ta kwota którą podali to cena za same produkty? Tak?
Screenshot_20231130-120337.png
Dla mnie ten voucher ma sens jeśli można wykorzystać na bf za rok . Inaczej bez sensu bo za ten hajs kupię jeden czaprak a zamówiłam na bf 4 ;(
Ja dostałam ogólnego maila.bez wartości . Nie mam też nic o darmowej wysyłce w przypadku vouchera
NowaJa, - ja mam meila "pisanego z ręki" i "shipping will be free of charge".
MarthaCzornyj, jeśli zamówiłaś 4 glittery to jest to 110euro, czyli voucher na 220euro, a za tyle to nie do końca jeden czaprak kupisz.
No jest napisane że ważny rok więc zakładam że się złapiemy na przyszły bf. Też dostałam takiego systemowego więc sobie obyczaje jak on wchodzi jak z pracy wrócę
sweetie,
Mogą zrobić do 23.11 albo że nie łączy się z promocjami . Dużo już widziałam 🤐
Racja za 220 kupię 2