Końska Rewia Mody XVII (2023)
Fokusowa, mattes ma też koniakowa w kolorze nougat, ze złotą lamówką i futerkiem przy klebie. Horse & pony mają też kolor chyba cały czas na wyprzedaży. Już od dawna mnie kusi, brałabym gdybym wiedziała ile moja jaśnie pani raczy urosnąć 🤣
wątek zamknięty
donkeyboy, tylko mattes to cenowo x2 wychodzi 😅
wątek zamknięty
Fokusowa, a ja wiem, eskadronowe derki są po 5 stów a ten mattes wisi za 340 jak patrzyłam ostatnim razem
wątek zamknięty
Fokusowa, - nie, derka cassis 😅 akurat eskadrony pasują idealnie ze względu na krój, bo mi ślązak klatą wchodzi. Mam dużo rzeczy w kolorze śliwki/burgunda, ale mój 15 letni polar wine już jest ekhem, domowy i fajnie byłoby mieć jakiś bardziej wyjściowy do kompletów.
Caballa też bardzo lubię za krój, ale no... podobają mi się te kolekcyjne derki 🙈 i chodzi za mną coś z futerkowym kołnierzem, myślałam o kentucky, ale cassis to taki "mój" kolor, że chciejstwo mi się odpaliło intensywnie.
Myślę tylko którą z tych dwóch, no i czekam na koniec miesiąca i wypłatę.
Screenshot_20231011_212408_Chrome.jpg
Screenshot_20231011_212350_Chrome.jpg
wątek zamknięty
keirashara, jest jeszcze ta derka Cassis w Velvecie. Mi osobiście podoba się softshell air 🙂 nie mogę się zdecydować który czaprak bardziej mi się podoba... który majtkowy róż byście wzięły?
Screenshot_20231011-230611_Chrome.jpg
38676735-8a30-4b88-bfb4-d736af09f26b.jfif.jpg
wątek zamknięty
amanda666, ten pierwszy, na żywo ten model w każdym kolorze jest wow 😍
wątek zamknięty
Tak. Popieram. Ten pierwszy jest super 🤣
Wczoraj zrobiłyśmy szał z moją Emi taki, ze wszystkie dzieci ze szkółki się do niego teraz ślinią 😅
wątek zamknięty
keirashara, amanda666, pierwsza derka i pierwszy czaprak 😁
wątek zamknięty
amanda666, pierwszy, sama się na niego skuszę coś czuję 😁
wątek zamknięty
dobra, czapraki czaprakami, ale powiedzcie mi czy one siedzą pod derką czy pod kocem? xD
Jeśli kocem to gdzie taki znajdę 😁
koc.jpg
wątek zamknięty
Pati2012, Nie No… to chyba derka 😂
A dziś dla odmiany inny róż.
Emi i PSoS scarlet, owijki Busse sangria
IMG_3443.jpeg
wątek zamknięty
Kuniaa, padłam, kocyk za prawie 400 zł. Mam praktycznie identyczny z Lidla za 20 zł. Dostałam kilka lat temu. Mimo wielu prań wygląda jak nowy
wątek zamknięty
Kuniaa, dziękuję!
Cena zabija, za tyle to mogę mieć 3 inne porządne 😂
wątek zamknięty
Może za jakiś czas będzie na promce 😅
wątek zamknięty
Ja nnie mam nic przeciwko 400 pln za koc ale na bank nie akrylowy
wątek zamknięty
martrix, bez strzemion jeździcie? Matko, ale piekny komplet. Planuje zrobić zkaupy i właśnie zastanawiałam się nad nowym kolorem dla jegomościa, haha ;D
wątek zamknięty
xanya, hahaha 🤣 nawet nie zauważyłam, że ich tam nie było. Aczkolwiek… tak, zdarza mi się, kiedy potrzebuje trochę popracować nad dosiadem.
wątek zamknięty
wabankowa, Ten taupe jest piękny! Mi się udało odkupić czarny z tej kolekcji i to chyba pierwszy czaprak, który jest tak piękny, że żal mi go na konia ubierać 😅🤣 Także czeka na jakąś specjalną okazję od miesiąca 😋
wątek zamknięty
zembria, heh, mój Equito Hazelnut czeka już rok w folii 😂
wątek zamknięty
Konina w najnowszym Cassis
IMG_20231014_122500_164.jpg
IMG_20231014_122432_474.jpg
wątek zamknięty
Fokusowa, ja już nie będę komentować Twoich nieodmetkowanych czapraków, bo nie mam do Ciebie babo cierpliwości 😅
azazu ten Cassis piękny kolor na gniadego!
aleee ja się cieszę, że nie wzięłam nic z tej nowej kolekcji tylko postawiłam na koniakowego cottona.
Kolor marzenie na zimową sierść gniadoszków 😍
E79827F3-1283-44C8-BED9-2EBE790B9626.jpeg
wątek zamknięty
infantil, Aaaa! Ten koniaczek tez mega 😍 da sie jeszcze gdzieś upolować Vs? 😁
wątek zamknięty
w GNLu jest od ręki VS 😁
wątek zamknięty
infantil, właśnie wiedzę 🙈 kliknełam ale w wersji peackoc... boziu jestem walnięta 😅
wątek zamknięty
Fokusowa, O matulu! Ja to jak mam nową szmatkę, to przebieram nóżkami żeby tylko już zaraz zakładać 😅
infantil, Super jest ten kolor! Aż mi żal, że na moim Blondasie to by zniknął zupełnie.
wątek zamknięty
infantil, hihihi 😂
zembria, no ja właśnie mam jakieś durne „szkoda” załączone i tak czeka ten Equito od roku i jeden psos od pół roku 😂 gdyby nie infantil to jeszcze 2 by doszły do tego zestawu, ale mnie zmusiła do odmetkowania 😂
wątek zamknięty
Zamawiałyście kiedyś z tej stronki? Wyświetlił mi się dzisiaj na tt czaprak+nauszniki Eskadron z tego kalendarza i mocno się zastanawiam 🙈
https://www.horsebrands.de/en/horsebrands-advent-calendar-2023.html
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.