Końska Rewia Mody XVII (2023)
faith, jutro jadę do sklepu i jak będą już wyłożone to sprawdzę i zrobię Ci fotę.
Chyba, że ktoś wcześniej odpisze 😊
wątek zamknięty
Będę turbo wdzięczna
wątek zamknięty
Na różowym (ten tylko mam) jest złoty… wiec chyba na reszcie tez. Ale nie widziałam na żywo wiec glowy nie dam.
wątek zamknięty
martrix, i nic nie wrzucasz? Dawaj ja tu czekam niecierpliwie, aż ktoś zacznie coś wrzucać 😁
Uwielbiam oglądać takie zwykłe normalne fotki czaprakowe, nie z katalogu, tylko właśnie 'na żywo' 😍
wątek zamknięty
Wszyscy psioczą ze takie brzydactwo, ze nie wiem czy wrzucać, czy nie wrzucać ;p żeby potem mnie nie hejtowali 🤣
wątek zamknięty
No dobra ale kiedy ten nowy Eskadron ma być już tak normalnie dostępny bo połowa rzeczy niby jest ale jednak jej nie ma :P
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
martrix, dla mnie jest super ta kolekcja, sama jadę się obkupić to coś wrzucę, dawaj dawaj 😄
Kuniaa, z tego co wiem to kolekcje Eskadrona zawsze przychodzą do sklepów partiami, ale w jakim odstępie czasowym to tego już nie wiem
wątek zamknięty
IskraADHD, to dopiero jak wrócę do domu wieczorem, bo zostawiłam czapraki w tym drugim aucie, a dzisiaj przyjechałam do pracy innym 😉
A myślałam, że ten jeden czaprak zostawiłam w firmie, a jednak nie.
wątek zamknięty
Kuniaa, no właśnie niby jest, niby nie ma... Ja zamówiłam kantar pod hasłem "przedsprzedaży" z dostępnością "wkrótce" i czekam...
wątek zamknięty
W Pasi Koniki -20 na derki nowy Eskadron wchodzi 😎
wątek zamknięty
Ten róż jest trochę świnkowy, jak dla mnie bez szału.
A te czapraki z logo - mają to bardzo delikatnie nadrukowane, obawiam się, że może się to wycierać.
IMG_8922.jpeg
IMG_8923.jpeg
wątek zamknięty
faith, potwierdzam nadruki w każdym kolorze są złote.
Wrzucam fotki ze sklepu 😊
IMG20231010155734.jpg
IMG20231010155707.jpg
IMG20231010155727.jpg
wątek zamknięty
A mi się ten różowy podoba 😀 zwłaszcza że ja mam siwiejącego siwego, wiec w różu wyglada fajnie. A ja tez potrzebuje czegoś na poprawę humoru w tym szaro burym jesiennym świecie.
wątek zamknięty
A miałby ktoś może fotkę Satin Jewel Cassis bo mocno mnie interesuje ten kolor 🤔
wątek zamknięty
Amber77, kurcze tego nie zrobiłam, ale wstawiam poniżej zdjęcie z neta, które jak dla mnie idealnie oddaje ten odcień na żywo
20231004_heritage-location_0033-kopie.jpg
wątek zamknięty
Baaaaaaardzo dziękuję !
Kurde tylko chciałam granat a teraz i róż mi się bardzo widzi 😅
wątek zamknięty
IskraADHD, Dzięki. Myślę że do mojego Siwego będzie pasował. W takim razie zamawiam
wątek zamknięty
faith, róż i bordo napewno są dużo delikatniejsze jeśli chodzi o widoczność wzorku, na granacie kontrast jest dużo mocniejszy.
Ja mam dylemat z kolei między granatem a bordo, ale chyba granat, bo lubię mocne kontrasty 🙈Amber77, do siwka będzie ekstra!
wątek zamknięty
Uffff, jak dla mnie koszmarki, zwłaszcza te pikowania i złote printy, a brrr
wątek zamknięty
Moon, zgadzam się w 100%, jedynie Satin Jewel Cassis mnie urzekł bo jest klasyczny
wątek zamknięty
Hej! Czy ktoś ma może ES Black Raven i wrzuciłby fotkę na żywo, najlepiej na koniu? 🙏
Wyszukiwarka mi nic nie pokazuje o dziwo 🤔
wątek zamknięty
Zacny suchar milordzie. Model niezbyt współpracujący.
IMG_3431.jpeg
wątek zamknięty
Ja największa fanka różu i fioletu, ale nic nie biorę jednak. Jakoś tak no… nie 😜
więc jako że nie biorę nic z tej kolekcji, to właśnie do mnie przyszedł koniakowy z platinum 😅
wątek zamknięty
martrix, super cukierkowo
wątek zamknięty
infantil, - ahahaha, jednak? 😂
Za mną zdecydowanie derka chodzi, ale to zobaczę czy się dostoją do przyszłego miesiąca, bo w tym autko chciało OC i fundusz na głupoty przepadł... choć to -20% pasikonikowe kusiło, oj kusiło 🙈
martrix, - no minę ma "matka, ściągnij to, nie wygłupiaj się" 😂
wątek zamknięty
keirashara no tak jakoś wyszło 🤣 w sobotę premiera na Januszku
wątek zamknięty
keirashara, derka koniakowa? Ja czekam na info od caballa, bo mieli kiedyś bardzo podobny kolor i mają zapytać u dostawcy czy jeszcze jest.. 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.