sklepy internetowe

_Gaga, tak, jak mówię wyprzedawali się. Ogólnie cała akcja z Eggersamnemm była słaba, z dnia na dzień zniknęły wszystkie pasze z Animalo. Tłumaczyli się zmianą linii produkcyjnej, a nagle skontaktował się z nami inny dystrybutor. Potem był giga problem z ulsoothe gel, którego nie było prawie miesiąc w Polsce. Ja akurat piszę z perspektywy sklepu więc nie wiem czy nowy dystrybutor będzie sprzedawał detalicznie. Pewnie tak, jak ruszą ze stroną. 🤷
akzab, Ulsoothe jest znowu na rynku?
xxagaxx, horse tack na insta się reklamował, że ma. Na allegro też widziałam 1l butelkę
Edit 4, 5l też jest na allegro
siwaaa, ooo dobrze wiedzieć, będę musiała zakupić 😀

btw. jest kod do bergo jakis?
Minus dla sklepu parkursklep.pl
Zamówiłam łęk wymienny do siodła - czas oczekiwania 10 dni.
Zamówienie było 4.06, do dzis ani paczki, ani maila z wyjaśnieniem co sie dzieje, ani anulowania zamowienia. Dobrze że wziełam pobranie 🙏
_Gaga, ja jak kupuję coś z Konika to już od jakiegoś czasu mam stresa. Raz ja się walnęłam w zamówieniu - próbowałam je zmienić - ani na maila ani na telefon. Zadzwoniłam do sklepu tam stwierdzili, że kontakt tylko infolinia. No spoko, tylko wykonałam z 30 telefonów - nikt nie odbiera.

Potem oni się walnęli i wysłali mi nie ten produkt. Nie dość, że było mi potrzebne na już to kontakt z nimi fatalny kompletnie a na sam koniec robili łaskę, że wymienią bez dodatkowych kosztów wysyłki. Kupuję tam jak muszę bo nigdzie indziej dane rzeczy nie ma...
epk, kurcze, wcześniej nie miałam problemu z kontaktem z Konikiem. Ja totalnie rozumiem opóźnienia, czy pomyłki. Rozumiem też czekanie kilka godzin na kontakt, bo nikt nie siedzi non stop w necie... ale jak dla mnie brak kontaktu eliminuje sklep kompletnie, szczególnie że to im chyba powinno zależeć na kliencie, a nie klientowi na zamówieniu. Mega żałuję, że nie wzięłam za pobraniem. 🙁
Kiedyś zamówienia dochodziły poniżej 24 godzin...

Aa Arcus. Od nich mi ostatnio tak doszło zamówienie.
_Gaga, co najlepsze w sklepie odbierają tylko niestety nie pomogą. Musisz się dodzwonić na infolinię. Na maila też cisza. No dla mnie pod względem kontaktu sklep porażka. Nie wiem jak wcześniej było bo dopiero niedawno zaczęłam tam kupować.
To może dlatego moje pytanie o kamizelkę olali. Spróbuje do nich podjechać i poprosić w sklepie bezpośrednio.
Alvika0 dzięki za info, juz zamówiłam😁
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
19 lipca 2023 08:09
epk, Kiedyś to był taki "pierwszy" sklep do którego się zaglądało, kontakt szybki, wysyłki tak jak _Gaga napisała, poniżej 24h był towar w domu, no i co chwilę mieli fajne promki i kody, takie co najmniej na -15%. A teraz lipa. Też wracam tam tylko jak muszę.
Aleks   Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
19 lipca 2023 09:06
xxagaxx, daj znać jakbyś w sklepie bezpośrednio pytała o te kamizelki. Czy warto mi się fatygować, niby nie mam daleko, ale przebić się przez obwodnicę teraz od strony Malborka to jest masakra jakaś. Nie chciałabym stracić całego dnia na stanie w korkach. Może być na pw. 🌷 .
Aleks, ok, dam ci znać, wiem doskonale bo ja w Tczewie pracuje więc też kocham okres wakacyjno remontowy <3
azazu93 nie strasz 😱 ja zmówiłam tydzień temu klocki do siodła. Maila też żadnego nie dostałam ale to moja wina bo literówkę zrobiłam. Telefonicznie kontakt był bardzo dobry, jak nie odbierali to oddzwonili.
Czy jakiś kod do GNL działąjący? Please 🙃
Perlica, TUMISIA na 10% tylko nie wchodzi na pasze, suple i kentucky 🙂
Rudzielc_23, no ja do dzis nie wiem co z tym łękiem 😉 a dobijać i prosić się no nie chce mi się
Kayraa, dziękuję Ci!!!!
xxagaxx, cały czas są kody ambasadorek na -15%
Np hania15
C.d. konikowej przygody: doszła część zamówienia - i super, bo prosiłam o to... Ale kontakt nadal zerowy/ zdziwiła mnie przesyłka (na szczęście mile zdziwiła).
Ciekawe kiedy dojdzie reszta...
U mnie z konikiem tez minus, zamowilam wszystko "z magazynu" z 1 dniowym czasem oczekiwania.
zamawialam w weekend.
we wtorek sms czy moga cos wymienic i ze czekamy na plastron (ktory jest najwazniejszy w calym zamowieniu, o czym napisalam) bo idzie z drugiego magazynu,
I cisza, Dzisiaj napisalam smsa i brak odpowiedzi, paczka nie nadana takze fajny ten 1 dzien oczekiwania, zaraz stuknie tydzien.
Dobrze ze zawody za tydzien, moze dojdzie...
Szkoda, bo to fajny sklep był przez wiele lat. Może bez mega promek i wyprzedaży po 80%, ale za to terminowy, z fajnym kontaktem i zaopatrzonym magazynem. A teraz coś się zadzało niedobrego 🙁
A ja zamówiłam bryczesy z happy-horses.pl, skuszona promocją 😅
Wzięłam za pobraniem i przyszło po dwóch dniach 😲
W sumie to już druga paczka, która tak przyszła od nich. Ale brałam profilaktycznie za pobraniem i nie nastawiałam się, że przyjdzie 😉
Mega plus dla Happy Horses, towar w niespotykanie niskiej cenie, zamówiony w sobotę po 22.00, w poniedziałek o 9.00 był już w paczkomacie 🙈🙉🙉
Minus dla MobilKarm. Na stronie mają produkty ze statusem "na magazynie"... po czym po ponad tygodniu anulują zamówienie bo jednak nie mają i niby producent też już ich nie ma, co nie jest prawdą, pytałam w innym sklepie. Do tego cały czas czekam na zwrot pieniedzy, który w takiej sytuacji ze względu na przyzwoitość powinien być w miare szybo zrealizowany...
Ostatecznie Konik wyslal tydzien pozniej, bez przepraszam, bez jakiegokolwiek gratisu, oj dlugo nie zrobie u nich juz zakupów bo to kpina jest.

A i dodam ze jeszcze mi wiszą kase za podmienie przedmiotu na tanszy, ciekawe kiedy sie doczekam
Ostatnio pisałam minus dla parkursklep.pl - zamówiłam tam łęk do siodła 4.06 do dnia dzisiejszego cisza.
W niedzielę zamawiałam łęk na allegro. Paczka dziś przyszła, z wizytówką parkursklep.pl 🙄
Na allegro oczywiście o ponad 20zł drożej niż na stronie internetowej i pewnie tak robią ludzi w bambuko dla ciut większego zysku... Troszke nie fajne zachowanie.
azazu93 jak sprawdzisz jakie prowizje pobiera allegro od sprzedazy to sama sie przekonasz czy chociaż 1 zł wiecej zarabiają
Moon   #kulistyzajebisty
26 lipca 2023 12:01
Ja o Koniku już kiedyś pisałam, że mają upierdliwie wkurzający proces "wpłynięcie należności - zmiana statusu - wysyłka", który mam wrażenie że idzie mocno randomowo, czyt. kto akurat siedzi przed monitorem to ogarnia, a jak nie siedzi... to idzie losowo.
Anyway, chyba trafiłam w moment ogarnięcia, bo złożyłam zamówienie o 8 rano, a właśnie dostałam maila, że paczka wysłana 😁
blucha, nieistotne to dla mnie jaką prowizje płacą, jeśli nie umieją sprzedawać mając swoją strone internetową. Jak dla mnie to i tak bardzo nie w porządku zachowanie.
Ze strony internetowej nie potrafili nawet na maila odpisać co z zamówieniem, a kupując przez allegro nagle się da wysłać od ręki ( na stronie mają 10dni).
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się