Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

zembria, no tak, zlecili botowi 😅 cieżko zeby bot ogarnął jezdziecki rząd jak nie radzi sobie z ilością palcow a nawet czasem rąk u ludzi.
tylko strasznie dziwne, że nikt arketingu gnl nie zauważyl tych rażących niedociągnięć, albo zauważyl, ale z lenistwa pchnął bubla dalej.
desire, ooo, a o kim mowa? Człowiek nie nadąża za tymi wszystkimi dramami:P
budyń, a nie czasem o eterowej?
desire   Druhu nieoceniony...
19 kwietnia 2023 17:22
budyń, priv
desire   Druhu nieoceniony...
19 kwietnia 2023 19:05
budyń, a nie czasem o eterowej?
martrix, o, umknął mi Twój post. Tak, właśnie o niej, aż przypomniał mi się wątek gdzie pisała jako najbiedniejsza, pokrzywdzona ofiara mafii i wszyscy się zdziwimy. 😅🤣 O dziwo, wyroku już jakoś nie pokazała, no cóż, jednak nie było się czym chwalić, chlip.
marchewkowa, Wstawiłaś tik tok, co tam jest nie tak ? Nie jeżdżę, nie znam się ale próbuję się uczyć i chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę w tym filmiku
PannaDziewanna, koń stary, chudy, bez mięśni, kulawy na każdą nogę... poza tym wszystko ok... może poza anglezowaniem na złą nogę i z tymnego łęku, ale to jest na początkach względnie dopuszczalne... (do korekty)
uszatkowa   Insta: kingaielif
21 kwietnia 2023 16:55
https://ogloszenia.re-volta.pl/dwu-letni-walach-leny/o/516639/?&strona=2
dwulatek który wygląda jak roczniak, oczywiście wędzidło do kantara no i furorę robi ostatnie zdjęcie. Co ma na celu wstawianie zdjęcia dębującego źrebaka w stajni? Że nie wyzbył się jeszcze ogierzych zachowań? A może to, że wybitnie grzeczny i uważny na człowieka? Sposób w jaki stoi na pierwszych zdjęciach tez dziwny.
uszatkowa, a czemu wygląda jak roczniak? Są konie o różnym wzroście docelowym.
Od kiedy Waregi są duże? Typowy synuś tatusia to jest.
Całkiem to jest fajny koń. Nie widać tylko kopyt zbytnio na twardym, więc trudno ocenić jego postawę.
Co jest dziwnego w dopinaniu wędzidła do kantara ? Częsta praktyka to była, bo łatwo i szybko.
Miałam ogiera na którym tak śmigałam wyścigi, bo miał uraz do przekładania ogłowia przez uszy i trwało to wieki żeby go nauczyć.
Moim zdaniem sie czepiasz, choć też nie wiem jaki cel dębującego konia.

Dla mnie tez nie wyglada jak roczniak, tylko mniejszy dwulatek. Tyle się mówi teraz, że konie późno dojrzewają i rosną, ale chyba jednocześnie muszą mieć 170 cm jako dwulatki.🙄
Nie wiem czy się śmiać czy płakać 😀
FED02947-B80B-41FF-B214-F895B9AFB7AB.jpeg FED02947-B80B-41FF-B214-F895B9AFB7AB.jpeg
Genialne 😂
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
22 kwietnia 2023 21:27
Rolia, z koszów na śmieci fajne też robi takie te sprzęty do parowania siana 😀 haygain kasuje za taką przyjemność 10 koła więc warto 😅 jak działa to nie jest głupie

BTW przydałby się taki wątek z januszami jeździectwa, chętnie bym podglądała triki jak coś zrobić po taniości 🤣
donkeyboy, - był wątek DIY kiedyś, ale pewnie przydałaby się dobra łopata do odkopania go 😂

Co do tego dwulatka to zgadzam się z tym, że konik niebrzydki i pewnie z dłużej dojrzewających.
donkeyboy, nie takie po taniości bo taką pakę wycenili na 6 stowek xD no ale jak cos działa…
Jednak bardziej podoba mi się moja stara szafa przerobiona na pakę, koszt wieszaka na siodło i na ogłowie, no ale jak ktos woli z kosza na smieci 😋
22 kwietnia 2023 22:05
Kolor, 600... W sumie taki kosz w sklepie kosztuje ze trzy stówki, dodać jeszcze robociznę i kłódki... No nadal mi się nie podoba ale jak działa, to działa 😀 Już wolę osobiście takie paki na narzędzia - sama mam taką przy stajni na graty wszelakie, ale bez kłódki

keirashara, oooo to łapie łopatę i idę kopać może coś ciekawego znajdę 🤠
Ja mam paśnik z kubła DIY
donkeyboy,
Pomysł owszem super ale sprzedawanie kosza za 600zl jako „paka” to trochę niezła odklejka 😂 a taki koszt to koszt ok 150-200zl max 😀
Fakt faktem - na zawody wygodne, bo bardzo lekkie i łatwe w transporcie 🤣🤣
22 kwietnia 2023 23:25
Rolia, może te kilka stówek to za unikalny ✨design✨ 😅
donkeyboy, nie ma fotek co jest w środku zainstalowane, więc trudno wycenić.
Sam duży kubeł kosztuje ponad 200 pln, do tego urzadzenie żeby dobrze wyciąć środek też ponad 200 pln, to już ponad 400pln. Do tego kłódki to już znowu 50 pln razem, jest juź praktycznie 500 pln. Do tego dojazd do sklepu dużym autem, bo kubeł do takiego się mieści , do tego robocizna i już się nie opłaca…
23 kwietnia 2023 10:37
Perlica, wyliczenia spoko ale urządzenia do wycinania to bym nie wliczała w 100% do ceny produktu 🙂

W ogóle widzę teraz że ogłoszenia zasypane są teraz jakimś spamem z narkotykami 🤔 ktoś to moderuje?
donkeyboy, co chwila jest o tym mowa - nikt nie siedzi i nie sprawdza każdego dodanego ogłoszenia. Przy każdym jest możliwość zgłoszenia do moderatora. Wtedy ktoś to zbanuje.
Takie są efekty tego, że osoby spoza forum mogą dodawać ogłoszenia.
Gillian   four letter word
23 kwietnia 2023 12:56
Nie mamy możliwości ingerencji w ogłoszenia :-(
Perlica,
Nie no błagam 😂

Nigdy do ceny produktu nie doliczasz kosztu urządzeń wykorzystanych do produkcji 😉 A zdjęcie środka tez jest.

A taki kubeł to ledwo ponad stówkę a nie 200 😆

https://zato.pl/sklep/pojemnik-na-smieci-120l-z-certyfikatem-31547
CD47C50A-AD51-4BB1-827D-DAC3EF63A677.jpeg CD47C50A-AD51-4BB1-827D-DAC3EF63A677.jpeg
Post został usunięty przez autora
Na szczęście da radę znaleźć normalną pakę za niecałe 1k, wiec nie ma konieczności jeździć z kubłem 😅
23 kwietnia 2023 14:45
Ej ale w sumie tak teraz pomyślałam że jak się siodło do zamykanego kosza na śmieci włoży to mniejsze szanse że ktoś ci pakę okradnie niż pakę pakę 😉
Rolia, no to nie doliczaj, kto ci broni?
Kubeł 250 L jest droższy i kosztuje niecałe 200 pln bez transportu.
Dodajac wnętrze to wychodzi na 0.
Nie mówiąc o czasie.
Mnie by sie nie chciało tego robić, bo zarobek na tym żaden.

Milla,
A gdzie można zakupić pakę poniżej 1 tysiąca?
Perlica, Mi się udało pod koniec tamtego roku z ogłoszeń 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się