Końska Rewia Mody XVII (2023)
Czy planuje ktoś może jeszcze zakupy w Ps of Sweden ? Szukam chętnych, bo podobnie jak koleżanka wyżej mam ból tyłka o koszta wysyłki 😀
wątek zamknięty
Fokusowa, Aleks, In progress... 😎😍
wątek zamknięty
zembria, 😂😂😂 no to czekam na foteczki na koniu 😍 . Ten zielony z wszystkich dostępnych kolorów jest najładniejszy 🙃 .
wątek zamknięty
pszczolka90, ja chętnie dołączę 😇
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
Na rozruszanie wątku wrzucam swojego Januszka w Kentucky Velvet Purple 😍
Kurde, jestem zakochana w tym kolorze. To mój trzeci Velvet i nie mam pojęcia, który jest moim ulubionym. Wszystkie piękne 🤠
E06597D1-4996-42E5-AE75-6D2F8BC8FE3E.jpeg
wątek zamknięty
A powiedz mi jak wygląda po praniu ? Znajoma wyprała i powychodziły jej nitki i od spodu zrobił się mega szorstki ..
wątek zamknięty
pszczolka90, ja swoje kentucky velvety piore normalnie w 40 stopniach i nic doe z nimi nie dzieje, po wyjęciu z pralki jsk nowy, tak samo mięciutki 😁
wątek zamknięty
pszczolka90, też prałam normalnie w pralce i wyszedł jak nowy 😉
wątek zamknięty
Też swojego prałam w pralce jak wszystkie inne i wyszedł jak nowy 🙂
infantil, - piękny! 😁
wątek zamknięty
Moje velevety piorę w 40 st, obroty 1200, nie ma problemu.
Floret Petrol Blue PS
IMG_20230418_115728_200.jpg
IMG_20230418_085956.jpg
wątek zamknięty
To koleżanka musiała mieć mega pecha.
Powiedzcie mi , ile wam szło zamówienie z Ps od Sweden ? Bo zamówienie składałam w piątek a do tej pory wisi jako "Pending"
wątek zamknięty
Za każdym razem jak zamawiam, to u mnie jest ok. 7 dni roboczych.
wątek zamknięty
Oj mi szybciutko przyszło, w ciągu kilku dni dosłownie.
wątek zamknięty
Szukam inspiracji na nie oryginalne owijki do tego czapraka - na żywo to głębsze bordo. Super by było się zmieścić powiedzmy w 100zł.
Ewentualnie jak nie bordowe to jakie by pasowały? Mam białe i powderrose eskadrona, ale one wydają mi się za jasne
🤔
SIGNATURE-wine-dressage-8436-1500x2000.jpg
wątek zamknięty
Uwaga potrzebuje pomocy w znalezieniu szmaty. Pisze tu bo zakładam że ta grupa ma większe doświadczenie w szopoholiźmie.
Poszukuje samego kaptura do derki Kentucky 160g rozmiar M lub L ale kolor ORANGE🎃🎃🎃
Febro też już szuka 😎
Każdy europejski sklep jeśli by ktoś coś widział dostępnego będę wdzięczna za cynk🦄🦄🦄
wątek zamknięty
Czy w Platinum Pure są tylko białe i czarne kolory?
wątek zamknięty
Pati2012, ceny -> 😮😨 jak na moje, to trochę ich poniosło...
Po moim ostatnim fakapie z Eskadronem, za cztery stówki to ja chyba wolę kupić jakiegoś PSa albo ESa, gdzie wiem, że jakość i kolor jest nie do zabicia. 😑
Acz niezmiennie cieszy mnie to, że w praktycznie każdej nowej kolekcji... jest granat.😜🤣
wątek zamknięty
i żeby nie być ignorantką - Kulisty w nowym granatowym ESie xD
Przez połysk kolor-kameleon, ale to jest piękny, głęboki ciemny granat <3
IMG_6422 kopia 2.jpg
wątek zamknięty
Eskadron jak zwykle zaskakuje oryginalnością! Żółty i granatowy, no kto by się spodziewal 🙃 ja jestem ciekawa czy im tam jeszcze ktoś coś kupuje, wieczne odgrzewane kotlety za ceny z kosmosu.
wątek zamknięty
O jeny... koszmarny ten eskadron 😅 ale żółtego chyba dawno nie było, a przynajmniej nie taki 😂
Ja od stycznia nie kupiłam żadnego czapraka :P
Szukam czegoś co mnie chwyci za oko, ale póki co kompletnie nic. Chyba wszystko mi zbrzydło, bo ostatnio już nawet średnio mnie obchodzi to, co za nokia włożyć. Biorę pierwsze z brzegu i jeżdżę, piorę i biorę następne.
wątek zamknięty
Moon, super ten czaprak! Aż kusi!
wątek zamknięty
Ja kupiłam ostatnio Kentucky fishbone i gdyby były jakieś sensowne kolory to kupowałabym tylko te czapraki. Fajne profilowanie i genialny materiał.
wątek zamknięty
Czy ja właśnie widziałam cottony za 235 zł?! 😅
Kolory to totalny bezszał, ale ja już nawet przestałam wyczekiwać nowych Eskadronów. Deepberry to był IMO ostatni naprawdę udany eskadronowy kolor.
wątek zamknięty
xxagaxx, zdecydowanie jest wart grzechu jak ktoś jest fanem minimalistycznej stypki 8-) <3
infantil, haha, a mówiłam że zwykłe cottony będą w końcu po 200zł, mówiłam. 🙄 Anyway, ja za Eskadrona jakiegokolwiek już podziękuję...
wątek zamknięty
Ale ten żółty to jest mój ulubiony kolor. Taki właśnie - mleczny żółty. Kocham...
Niestety mam karego konia - a imho żółty na karym to wiejski festyn.
... ale gdyby takie bluzy zrobili to ja chętnie.
wątek zamknięty
Mi ten żólty też się podoba, pasowałby nam, no ale prawie 2,5 stówy za cottona to ich z lekka pogięło 😅
wątek zamknięty
Potwierdzam czaprak es z nowej kolekcji jest cudny 😍 taka klasyka w fajnym pikowaniu.
kotbury, ten żółty kolor faktycznie przyjemny, ale na gniade u kasztany. Chociaż z drugiej strony, raz się żyje 😁
IMG_20230423_184144.jpg
wątek zamknięty
O rety dziewczyny, granatowy i na gniadym 🙈😍🙈 gorzej nie mogłam trafić, a jeszcze nie kupiłam Amaranth-a, na którego się czaję 🙊 .
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.