A z ciekawość zapytam, jakie są objawy rotacji atlasu? Dla przeciętnego właściciela jest to do sprawdzenia/zauważenia?
Była u nas w stajni Ania Bajko. U niektórych juz 2 raz. Powiem wam ze mega jestem zadowolona z wizyty. Ania współpracuje z wetami, widać ze ma oko. Nie ma cudownych mloteczkow itp, masuje, uciska, naciąga i to daje efekt. Podczas zabiegu widac jak kon ma spięte dane partie, które rozluznia z czasem. Nawet taki laik jak ja widzę zmianę w zachowaniu, i co najlepsze w ruchu!
Też polecam Anię Bajko
Była u nas dwa razy - za pierwszym razem kobyła miała zblokowany zad, widać było że jedna strona zadu była wyżej. Już nie pamiętam dokładnie ale kobyła została "naprawiona"
Za drugim razem mieliśmy szyję - po zabiegu ogromna różnica.
odswiezam watek 🙂 czy mamy na pomorzu jakiegos chiropraktyka? Rozumiem, ze Ania Bajko jest w Niemczech?
_megi_, - nie, z tego co wiem to Bajko jest w Polsce i jeździ, jest w trakcie studiów wet, więc nie zawsze jest dostępna od ręki, ale da się z nią umówić. W dalsze trasy to lepiej zebrać się w kilka osób/dogadać jak będzie jechała w kierunku. Osobiście bardzo polecam 🙂
keirashara, super, dobrze wiedziec. Dzieki wielkie 🙂
Chiropraktyk? Osteopata do takiego przypadku - Województwo Podkarpackie albo ktoś kto dojeżdża? Możecie poratować do kogo sie kierować?
IMG-20221123-WA0000.jpg
krysiex213, - Ania Bajko dojeżdża chyba wszędzie jak się zbiorą osoby na trasę. Na pewno warto spytać.
wiecie jaki jest koszt wizyty p. Ani Bajko?
Balanga1988, w grudniu brała 400zł za zabieg + 130 za Hofmag, sam Hofmag 300zł za pół godziny. No i plus dojazd.
Jaki kurs fizjoterapii koni polecacie?
Potrzebny osteopata/chiropraktyk. Czy w okolice Łodzi ktoś sprawdzony dojeżdża?
Byłyby dwa lub trzy konie do roboty.
Constantia, - odezwij się do Ani Bajko, ona jeździ w trasy po całej Polsce 🙂
keirashara,
W jaki sposób można się z Anną Bajko skontaktować?
Telefonu nie odbiera i nie oddzwania, nie odpisuje ani na messengerze ani na what'sappie
Lanzelet, - nie kontaktowałam się w ostatnim czasie, ale zwykle odpisywała na messengerze - czasem po kilku dniach, ale odpisywała. Czy właśnie telefonicznie. Czasem też ktoś z stajni rzucał hasło, bo stałam w miejscu, gdzie miała kilka koni pod swoją opieką.
polecam Andrzej Czak, jeżdzi chyba po całej Polsce
Andżelika Flis też jeździ po PL
blucha, on jest ze śląska?
Dziękuję bardzo za podpowiedzi 🌷
Constantia, udało Ci się kogoś ściągnąć?
Polecam ACUVET Anna Jasińska-Kaźmierczak
Lek Wet, specjalista fizjoterapii i akupunktury koni
Dziewierz, czy ta Pani jest osteopatą?
Nique, przyjezdza do mnie dr Piekałkiewicz. Będzie jutro. Jak skończymy to dam znać.
Czy ktoś korzystał z usług pani Joanny Przybył? Lub Katarzyny Łukaszewicz? Ta pierwsza widzę że jest fizjo, wetem i właśnie chiropraktykiem. Obie dojeżdżające, ale nie wiem kto nam lepiej pomoże z tym zadem (młody ma praktycznie tak samo jak koń krysiex213)
Kasia jest super, bardzo polecam.
Anię Bajko też bym rozważyła.
JustKaro, Ja ze swojej strony mogę polecić Julię Bartczak.
JustKaro, Ja Kasię bardzo polecam także, bywa u nas regularnie.
faith, zembria, z obiema paniami nie mogę się skontaktować niestety 🙁
Dobra, to zostajemy przy Pani Kasi, jesteśmy wstępnie umówione. Dziękuję dziewczyny!
JustKaro, Bo jej najlepiej zostawić smsa, ona cały dzień u pacjentów, to telefonów nie odbiera w trakcie wizyty.