Figarusowa, dobrze wiedzięc, bo ja nie mam ig to dlatego.
Dziękuję!
To czekam na promkę na kaski 24h i kupuję😉
Perlica, ten kod WRACAM powinien wchodzić
Figarusowa, ja z equirex mam średnie wspomnienia 😉 przedłużający czas wysyłki, kombinowanie z rozmiarem, rzeczy na stronie na stanie są, jednak potem dostaje sie info że jednak nie i mogą zamówić ale już bez zniżki ew. te 10% taniej ( gdzie na stronie była sroga promka)
No i komunikacja z (chyba) właścicielką sklepu nie należy do najmilszych
Hej, czy jakimś kodem do equishopu ktoś poratuje?
14-21 marca promocja na ogłowia, wodze, wędzidła i czanki.
Wejdź na
www.horsepassion.pl rabat 10% już na ciebie czeka!!!!
KOD: wiosna2023
Znajdę gdzieś promkę obekmującą pasze Nuby? Albo jakiś kodzik do sklepu gdzie je mają i je obejmie?
zembria, happy Horses ma teraz promke
Chyba już nie ma tej promocji, albo coś nie tak robię?
zembria, już się mogła skończyć, tam są często jednodniowe mega promki, dlatego warto codziennie zaglądać. 🙂
siwaaa, Szkoda, to będę polować chyba!
Aleks Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
17 marca 2023 08:47
zembria, tam trzeba dodać do koszyka i wtedy nalicza rabat 20%.
Cały czas jest.
Aleks, już nie ma, patrzyłam też. Ale można wpisać "rabat" albo "gazel" i wtedy jest jakiś rabat.
Ta promka w happy horses z rzeczami w koszyku po zalogowaniu była do 16.03. Pewnie na dniach wrzucą znowu jakieś promocje 😁. Oni bardzo umieją w promki 💪
Cześć 🙂 czy gdzies jest promka na eggersmann osteomin? 25kg...? 🙂 Ktoś poratuje?
Promocja -22% na wszystkie ebooki jeździeckie
www.equestrianmarketing.pl
Update: kupiłam eggersmanna na happy horses. Faktycznie kod "gazel" działa na 15% 🙂 więc całkiem spoko 🙂 przesyłka naliczała się za wysoka, po kontakcie ze sklepem faktycznie poinformowano mnie że jest jakiś błąd i jeszcze dostałam bon rabatowy od nich. Także dołączyłam do klubu zakupoholikow happy horses 🙂 polecajka 👌
Na instagramie lub fb strony happy-horses.pl można zdobyć kod na darmowa wysyłkę. 🙂
Ale niestety nie działa z kodem "gazel".
Szukam torby na sprzęt w promce, najlepiej Eskadron, te ze starszych kolekcji najlepiej. Ew. może polecacie inne? Też oczywiście w promocji 🙂
Kayraa, ja polecam tą
https://sklep.bergo.pl/-kavalkade-cleaning-bag-torba-na-akcesoria-jezdzieckie-48428
Jest troche inna niz wiekszosc standardowych, sztywna, sporo kieszonek i higieniczna, bo ma na dnie siatkę. Poza tym wszystko się mieści, szczotki, odzywki, nawet ochraniacze się mieszczą 😉
Czy dorwę gdzieś czarną absorbinę w dużym baniaku taniej o jakiś rabacik? Kleszcze straszne a zapas mi się skończył... kasa prawie też.
SzalonaBibi Happy-horses plus hasło WIOSNA, któe daje 23% rabatu
Happy horses dzis do północy z kodem SPOOKS daje -40% na całego spooksa 🙂
Piaffallo, azazu93,
Złe kobiety z Was są 😅
Jutro (21.03) w forhorses z kodem WIOSNA2023 darmowa dostawa pasz i supli przy zakupie za minimum 100 zł.
azazu93,
I ja to czytam dopiero teraz 😭😭😭
Rolia, hihi, ciesz sie! Zaoszczędziłaś pewnie sporą sumke kaski właśnie 🤣