Końska rewia mody cz. 3

Ada   harder. better. faster. stronger.
22 lipca 2009 15:22
Maile z tymi kantarami już dość dawno przysyłali...
wątek zamknięty
specjalnie dla Burzy: czysty pad Horsage
wątek zamknięty
Taaadaam ja w tym kantarku jestem zakochana, za jakiś czas powiem jak z wytrzymałością bo mój ogr jest ekspert w cioraniu 😉

I jeszcze jeden komplecik 🏇

wątek zamknięty
Argento ten tęczowy wydaje się strasznie 'miły i sympatyczny'  😀
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
22 lipca 2009 20:37
Mój kuc nosi ogłowia COB, kantary COB i Eskadrona również COB/VB:

wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
22 lipca 2009 20:42
Powinien. Mój folblut nosi ogłowia 2-ki i kantar full jest idealny z Eskadrona.

Moja folblutka i arabka mają ogłowie 2 i kantary Eskadrona rozm. 2 są dobre na długość, ale za szerokie na pyszczkach.
wątek zamknięty
moja ogłowia i kantary nosi 3-ki, eskadrona ma full, ale jest skrócony na maksa:

młoda za to ma głowę jak szafa, w ogłowie ledwo w 3-ki się wciska, a eskadron full jest tylko trochę bardziej wydłużony niż na poprzednim zdjeciu:
wątek zamknięty
jak z jakością czapraków Horze??
bo w sklepie zrobił na mnie dobre wrażenie
wątek zamknięty
Dostanę czaprak EURO-STAR Piping jeszcze w tym tygodniu .. 💃

Zastanawiam się jeszcze nad białym na zawody.. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
22 lipca 2009 23:07
Zastanawiam się jeszcze nad białym na zawody.. 🤔wirek:

a one się już nie skończyły?  👀
wątek zamknięty
Nie. Są jeszcze.  😅
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
22 lipca 2009 23:38
czyżby to była nowa kolekcja?  👀
wątek zamknięty
to jest letnia kolekcja (aktualna) 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
23 lipca 2009 06:23
jak z jakością czapraków Horze??
bo w sklepie zrobił na mnie dobre wrażenie

Całkiem  nieźle  🙂 Mam dwa Horze i jestem z nich zadowolona. Za takie pienadze są ok
wątek zamknięty
zulu   późne rokokoko
23 lipca 2009 08:31
A tak się prezentuje mattes ujezdżeniowy profilowany pod siodle VSD. Kolor bladoróżowy, do tego owijki Rosa eskadrona, też blady róż. Na zdjęciu to prawie białe wychodzi, ale fota robiona kompaktem. Znakomita jakość tego czapraka, przypomina mi stare dobre czapraki Kieffera, te z filcem w środku.
wątek zamknięty
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
23 lipca 2009 08:43
Fajnie wygląda profilowany ujeżdżeniowiec 🙂
Profilowany skokowy ktoś może ma?
A jak się piorą mattesy, białe dopierają się bez problemów?
Właśnie myślę nad białym, bo szlag mnie trafia jak wyciągam z pralki mustanga w stanie podobnym jak sprzed prania 😉
wątek zamknięty
Dopierają się bezproblemowo.
Skokowy mam, ale w tej chwili nie mam dostępu do zdjęć (zresztą byłyby pod ujeżdżeniówką niestety).
wątek zamknięty
Czaprak Mattes to mój następny zakup  🤬 Akurat w Warce będzie stanowisko IHAHA  😀iabeł:
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=29.msg302287#msg302287 date=1248272405]
dostałam maila od Inter Api  🙂 To jest ta kolekcja, o której pisała Argento  😉

kolekcja1
kolekcja2
kolekcja3

Muszę przyznać, że te kantarki są śliczne  😜
[/quote]

Czy można je gdzieś zamówić czy tylko stacjonarnie??
wątek zamknięty
U Argento?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
23 lipca 2009 09:26
espana myślę, że można spokojnie zadzwonić do InterApi i zamówić u nich  😉
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
23 lipca 2009 09:30
U Argento. Kliknij na www w jej profilu. 😉
wątek zamknięty
Zulu, a to jest ten droższy z lamówką czy ten za 145?
Espana te kantary ma w ofercie na Allegro forumowa Argento, dlaczego u niej nie zamawiać?
wątek zamknięty
Przyznaje sie szczerze że nie byłam nigdy za jasnymi kolorami.
Ale w tym żółtym sie zakochałam 🙂 juz szukam kolejnego kompletu który bedzie rudemu pasował 😀

Pad Colorado, owijki escadron. Normalnie sa ciemniejsze, nie wiem czemu tutaj wyszły takie jaśniutkie 🙂
Zastanawiam sie nad jakimś stalowo niebieskim.... macie jakies propozycje padów i owijek w tym kolorze?

wątek zamknięty
Hypnotize, gdzie jest jakaś oferta tych padów?
wątek zamknięty
Alice
http://www.stajnia.pl/sklep/product_info.php?cPath=166_204_273&products_id=237
tutaj masz 🙂 tylko uprzedzam ze sa problemy z przesyłka, nie bierzcie inaczej niz za pobraniem 🙂 kolezanka teraz zamiawiala ten pad i tez ma problemy.Nie wiem czy Oni tam maja taki bałagan czy jak... .Lepiej pogadac na gg z tym sklepem albo telefonicznie, zeby powiedzieli ile to bedzie trwało i  w ogole.
Mnie pieniazki zwrócili na konto żeby nie było... 🙂
Oczywiscie pad przyszedł taki jaki chciałam, w bardzo dobrej jakosci jak na pad za taka kase 😉
Osobiscie uzywam codziennie od tygodnia i narazie poza tym ze sie przybrudził nic mu sie ni stało.
wątek zamknięty
Hypnotize, to jest wszechstronny? te kolorki można zobaczyc gdzieś??
gubie sie w tych opcjach ktore sa dwie materiał, bawełna, kolor hm???🙁
wątek zamknięty
no to ja zrezygnowałam z tego kantara w zamówieniu, jak będzie ktoś miał do sprzedania to wiecie gdzie szukać 😁

macie pomysły na jakiś kantar ( właśnie najchętniej coś z różem, czekoladą ) na ten pyszczek?

wątek zamknięty
Olap
W sumie chyba wszechstronny. Ja kupowałam pod swoja ujezdzniówke,bo pod zwykłymi czaprakami mi wystaja tybinki.
To jest pad dwustronny wiec masz tam opcje wybrania sobie koloru z obu stron. Mozesz sobie wymyslic dowolna kombinacje.
Ja nie wybierałam sobie koloru, tylko zapytałam Panią co maja w ofercie dostepnego. Nie mozna niestety kolorów zobaczyc, ale Pani z sklepu przyblizyła mi mniej wiecej jak dany kolor wyglada i ten mój żołty jest w sumie taki jak sie spodziewałam , bo bałam sie ze bedzie  walił po oczach :P
Ja mam bawełniany.
Kupiłam dwustronny bo był najtanszy jaki znalazłam, ale gdybym miałą wybierac kolor, to na pewno od spodu chciałabym czarny. Mam żołto żołty, nie jestt co prawda brudny jeszcze pod spodem, ale zwsze estetyczniej wyglada jak pod spodem jest ciemniejszy.
wątek zamknięty
zulu   późne rokokoko
23 lipca 2009 16:23
Azbuka, to jest ten model, w którym sama dobierasz kolory wszystkiego - kosztuje 185 zł
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.