Averis śliczne konisko 😜
Ramires i co tu napisać? 3maj się :przytul: No już wyczerpałaś wszystkie limity pecha 🙁 Jedź, odpocznij a jak wrócisz to na pewno będzie lepiej
m0nIska ale przystojniak Ci rośnie 🙂 Powodzenia w dalszej pracy
Zairka rzeczywiście konisko miny ma niesamowite 😉
A ja jestem pod wrażeniem Żadonki ostatnio. Jest grzeczna, posłuszna, robi to, o co poproszę. No może trochę bardziej się boi wszytkiego niż zwykle, ale próbujemy nad tym zapanować 😎 Chwilo trwaj!!!
Dzisiaj do stajni przyjechała wet, która leczyła Rudą. Przyjechała do konia właściciela stajni, ale się podczepiłam jak już była 😉
Jak wet mnie zobaczyła zakładającą sztylpy, to się zaśmiała, że to musi być dobry znak. Więc jej mówię, że miałam dzisiaj do niej dzwonić, bo jednak koń minimalnie znaczy, ale na druga nogę. Powiedziała, że obejrzy ja pod siodłem. Wyczyściłam więc konine w tempie ekspresowym i wio na ujeżdżalnie. Wet pochwaliła Żadonkę, że ładnie pod siodłem chodzi. Powiedziała, że można wracać do roboty powoli, a to znaczenie może wynikać z tego, że koń ostrożnie stawia nogę po kontuzji. Możemy trochę galopować, ale póki co tylko na prawą nogę 🙂
Także moja dzisiejsza jazda była bardzo udana 😅
Teraz tylko trzeba mnie, tyłkoklepa jakoś ustawic do pionu jeździecko i będzie cacy 😉
edit Ruda pozdrawia 😉