Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

No to czas na mojego Rudego Pinocchio 🙂

wątek zamknięty
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
22 lipca 2009 15:01
no to czas na EDENA 🏇
wątek zamknięty
jascus199

Piekny 🙂  Co to za konik?🙂
wątek zamknięty
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
22 lipca 2009 15:17
Horciakowa, -mała  jest. Ma ok 168 cm w kłębie.
I my też mamy duży udział xx  i jeszcze Lugano I ( część jego potomstwa do łatwych nie należała, np. Lugano Del La Roche wycofany z wielkiego sportu mimo możliwości... bo "odmawiał współpracy" 😁 )
 A Twój konik fajny, choć trochę mało widać po fotkach. Masz jeszcze jakieś fotki? Wstawiaj 🙂  No a jak na sesje po rocznej przerwie - to super

Mia dlatego większość fot robię tel.kom., bo zawsze mam go przy sobie. Ale muszę kupić coś szybszego jeszcze - bo i tak większość min mi ucieka  🤣

figura a coś więcej o gniadoszce?

Hypnotize Zdjęcia to masz piękne  🍴 Rudziutki pyszczek ślicznie wygląda w tym świetle.

Jun 🍴
wątek zamknięty
Dorotheah
Zdjecia sa zasługą mojego męża 🙂 Ciesze sie ze Rudy sie podoba 🙂
wątek zamknięty
Dorotheah - kobyłka po Bujaku, 5 lat. Sir Shostakovich ( xx ) daje o sobie znać - klacz mocno temperamentna ale jakoś sobie razem żyjemy 😉
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
22 lipca 2009 15:49
Sir Shostakovich  😀iabeł: Shostakovicze to jedne z bardziej charakternych koni jakie znam. Kupa zabawy z nimi, ale jak się skupią, to potrafią popracować.
wątek zamknięty
Sir Shostakovich  😀iabeł: Shostakovicze to jedne z bardziej charakternych koni jakie znam. Kupa zabawy z nimi, ale jak się skupią, to potrafią popracować.

amen. Typowe ,,miśki'' to to nie są, rozrywki potrafią dużo dostarczyć. Zdolne bestie ale muszą ,,dla zasady'' się pobuntować. W terenie np. kobyła jest świetna - odważna, pewna, ciekawska no i mocno do przodu ze względu na xx tak więc długie, szybkie galopy jej niestraszne.
To tak dla smaczku 😉 :
wątek zamknięty
Hypnotize jaki piękny kolorek czapraka! to Anky? 🙂 mam ostatnio jakąś faze na rzeczy w słonecznych kolorach 💘
wątek zamknięty
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
22 lipca 2009 16:50

Piekny 🙂  Co to za konik?🙂
[/quote]                  5 letni ogirek sp od  Edina /BAROK  O. Loxley/Hol, cudny konis tylko troche wredny  🙇
wątek zamknięty
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
22 lipca 2009 18:28
Breva, Jun, Dorotheah - Wielkie dzięki  :kwiatek: i super, że się podoba, ale muszę napisać sprostowanie  :/ tak to jest jak się pisze na forum siedząc w robocie i ukrywając się przed czujnym okiem szefa 🤔

Roczną przerwę miałam ja i moja kobyłka. Koń z fotek to Eter - wałach, który stoi w pensjonacie u kumpeli. On też miał przerwę w jazdach, ale ok pół roku.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd  😡 nie bijcie 🙇
Jeździłam go zaledwie kilka razy i to raz na dwa tygodnie, bo częsciej nie mam możliwości bycia w stajni 🙁

Wstawiam jeszcze kilka fotek, skoro Wam się podoba:

Horcia właściwie nadal ma przerwę 🙁
Ostatnio wsiadłam na nią na 10-cio minutowego stępa, tylko dla zrobienia kilku fotek:

i wsadzenia mojego potomka 🙂

Horciakowa Heh dzięki 🙂 I kolejna piękna maść. Ja się tak nie bawię czemu my płowiejemy na lato?  🤔wirek:  😉
  - fakt, maść ma superancką i nie wypłowiał 🙂

Moja za to latem jaśnieje, ale ona akurat mi się w wersji letniej bardziej podoba 🙂

Horciakowa, -mała  jest. Ma ok 168 cm w kłębie. - a wygląda na dużo większą 🙂

Jeszcze raz sorki za wprowadzenie w błąd  😡
wątek zamknięty
Miii.
Nie to niestety nie Anky 🙂 To zwykły dwustronny pad Colorado za 39 zł 😉 Ja jestem zadowolona 🙂 Jeszcze co prawda nie prałam, ale narazie mnie usatysfakcjonował 🙂

Żeby nie było OT , Pinio w padziku i owijkach z escadrona które dostaliśmy w prezencie do kompletu 🙂

wątek zamknięty
Hypnotize śliczniee mu w żółtym, wygląda jak taka czekoladka  🍴
zaopmniałam wcześniej zapytać, wydawało mi się, że ten napis 'niger' jest strasznie widoczny, ale jednak nie umiem go zlokalizować na tych zdjęciach  😀
wątek zamknięty
OLGEN
Chodzi Ci o imie konia na padzie? NIe zamawialam z imieniem. Mam zwykły żołty pad z bordową wstawką 🙂  bez napisów ani metki.
wątek zamknięty
moje konichy  😀

Bolek i Lolek

nos Oskara i Loluś

Belka

Rudy Oriś

Pozdrawiam
wątek zamknięty
Hypnotize o, myslałam, że ten napis, który jest na zdjęciu na ich stronie to nazwa jakiejś tam firmy czy coś, a nie haft ;d
ale to bradzo dobrze, że to tylko haft  🙂

polonez wprost bajeczne fotki  😉
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
22 lipca 2009 21:01
polonez WIĘCEJ !  😜
wątek zamknięty
polonez, cudaki!!!🙂🙂🙂 dawaj więcej! zdjęcia świetne🙂 masz zdecydowanie moją wymarzoną "obstawę" w stajni🙂 hucułki, haflinger, szetland i jakiś większy koń do jazdy🙂 no bajka..🙂
wątek zamknięty
A my tropimy  😀

wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
23 lipca 2009 08:22
Dawno tu nie byla :-)

Quantanamera super z was para!

Polonez ekstra fotki, a juz Bolek i Lolek to naprwde wymiataja :-)  🏇
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
23 lipca 2009 08:59
polonez - przepiękne zdjęcia, zwłaszcza portret Rudego. 👍 Jakimś nowym sprzętem robione? 😎

зірка - ślicznie umaszczony. 😀
wątek zamknięty
Nadrabiam zaległości w czytaniu
Losia Pursat yga Burza dziękuję ślicznie dziewczyny  :kwiatek:
Pursat jak zwykle uroczyk, a w grantowo-różowym komplecie przepięknie wygląda
Tuffy kasztan cudo  😜  😜
ewciaa_ no ja czekam na nowe zdjęcia, pięknie chłopak rośnie, na żywo genialnie się prezentuje
quantanamera ależ on jest cudny  😍

zdjęcia z kilku różnych jazd w nowym siodełku  😀
idziemy na jazdę

wątek zamknięty
Fantazja, co za siodełko dorwałaś?
wątek zamknięty
Fajnie, że moje konie się podobają 😎

Breva nie mam haflingera - Belka to hucułka  😁

więcej fotek będzie wkrótce, nie chcę Was tak zamęczać  🏇

FANTAZJA - jestem w szoku, rewelacja!!!
wątek zamknięty
Nirv diamanta od p. Kostrzewy  🤣
polonez dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Jessy   Koń klasy Grand Prrrrrrrrrrr.
23 lipca 2009 10:34
quanta - jak zwykle 😵 💘
зірка sliczne siwe 🙂
Fantazja - ukradne ci kobyle razem z tym pieknym komplecikiem! nie poznalam kobylki! 🙂 😍

a my z Qslawem pozdrawiamy:

wczoraj wreszcie pierwszy raz od 3 miesiecy na niego wsiadlam 😅

wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
23 lipca 2009 10:57
A to moj dwulatek po 2 miesiecznym treningu

a tak wygladal jeszcze niedawno 🙂:

wątek zamknięty
Condina
Gdzie stoicie, to Ci Go ukradne 😀  💘
wątek zamknięty
Condina

na czym polegał ten trening dwu-latka? jeśli można wiedzieć  ❓
wątek zamknięty
Jessy  hehehe  😀 pad to rozumiem, ale kobyłę....  😉
chłopak widać lubi wodę, dlaczego 3 miesiące nie jeździłaś? (nie w temacie jestem)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.