Końska Rewia Mody XVI (2022)
keirashara, Ładny ten zielony, najbardziej mi się podoba zwykły cotton, fajny kolor, delikatny połysk na wykończeniu.... ale 230 zeta za cottona? Nope.
wątek zamknięty
dairoxroxi, przypomniałaś mi, że w pace mam wciąż nierozdziewiczony czarny komplet Ruffle 😜 Jakoś szkoda mi go na konia przyodziać bez okazji 🤣
Twoja księżniczka wygląda bosko! 😍
Nowy Eskadron, y... dziękuję, postoję. Nie wiem kto im stylistykę tych nowych czapraków projektuje, ale jest coraz gorzej, mój minimalistyczny mózg płacze (portfel się za to cieszy xD), ble-ble.
No i 230zł za cottona, buhahahaha 🤣
wątek zamknięty
Wiecie co, 230zł za cottona niby dużo, ale teraz badziewne hkm-y i tym podobne kosztują po 150zł. To w sumie co się dziwić 😅 Nie popieram, ale z drugiej strony rozumiem 🤷
Mnie osobiście kusi ten granatowy sparkle, ale chciałabym chyba go na żywo oblukać. Mój nie w każdym granatowym wygląda dobrze, jak będzie zbyt ciemny to nie bardzo...
Screenshot_20220901-143003_Instagram.jpg
wątek zamknięty
Tylko te badzeiwne HKMy czy Fair Playe są trwalsze niż cottony, przynajmniej te co ja mam. Nie spierają się tak szybko, nie mechacą. Może trafiłam, tu dobrze, a z eskadronem źle.
wątek zamknięty
Mnie też kusi ten sparkle, ale oliwkowy... tylko jakiś taki... nie mój odcień zieleni, ale sam w sobie nie jest zły. Choć tym razem chyba bardziej czaję się na zieleń od schocke jednak 😅
wątek zamknięty
Ten granatowy super!
ale 230 za cottona?
No nie, no nie 😉 nawet uwzględniając podwyżki wszystkiego...
wątek zamknięty
Nienawidzę Was. 😂 od dłuższego czasu nie jeżdzę konno z racji życiowo-finansowej i trochę braku możliwości innej niż rekreacja, ale kurde ten granatowy, brokatowy czaprak do mnie mówi. I nie wiem, czy się nie skusić dla własnej radości. 🙈
wątek zamknięty
Łeee, brzydkie te kolory, nawet schocke. Choć ja to w ogóle jestem już od jakiegoś czasu team es :P
wątek zamknięty
budyń, lubię to! 😝
wątek zamknięty
budyń, piękny mem, totalnie ja XD
wątek zamknięty
Jest jeszcze ktoś poza mną kogo nie jara design ES i PS? 😂
wątek zamknięty
Pati2012, nie 😅
Ale mi sie za to zupełnie nie podoba Kantucky, tak dla równowagi 😉
wątek zamknięty
Pati2012, mi się bardzo długo nie podobał design ESów i PSów, hejtowałam mocno 🤣
Ale, yhm, po pierwszym zakupie przepadłam xD
Mi z kolei w ogóle się nie podoba stalówka Kingslanda i większość Schocke.
wątek zamknięty
Moon, zgadzam sie z Kingslandem i Schocke. Mało co mi tam podchodzi. Taki młodzieżowo luźno spprtowy look, to nie dla mnie.
wątek zamknięty
zembria, tzn Kingslandowe kolorki są bardzo stypowe i "moje", ale te pikowania, herby, aplikacje... yhm, no nie, za dużo tego wszystkiego.
W Schocke mi totalnie nie leży pikowanie, nad czym ubolewam, bo mam jedną szmatkę i jest to jedna z moich najlepiej leżących pod moim siodłem szmat. Jak położę, tak leży do końca jazdy - nic a nic się nie przesuwa.
wątek zamknięty
zembria, - ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia 😂 Mam cottony po 10 lat wyglądające git, przede wszystkim po praniu nie tracą kształtu, po 20 praniach też. Nic mnie tak nie wkurza jak to, gdy wyjmuje z pralki czaprak i wygląda jak przeżuty przez psa, zawija i marszczy na koniu.
Schocke bardzo lubię jakościowo, ale ostatnio nie trafiają do mnie desingiem. Lepiej im idzie w ciuchy dla ludzi. W PS wkurza mnie wielkość płachty na słonia przy DL 😂 W ES blaszka i zakończenie na kwadratowo, choć niektóre kolory są przepiękne i wybaczam. Coraz mocniej skłaniam się ku Kentucky i Mattesowi, one ogólnie do mnie mowią, jako całokształt.
Dobra, to kończąc marudzenie szukam ładnego beżowego czapraka do ochraniaczy plaza tapue i kaloszków rosegold. Nie kolekcyjnego eskadrona. Chętnie z blingiem. Ktoś, coś? 👀
wątek zamknięty
Sorki, że wyskoczę jak Filip z konopi, ale co tam 😜 . Rozdziewiczam 😅 tutaj wiadomo co 😉
ES Dark sky . Podczas obozu treningowego udało mi się jeszcze dwóch inny użyć wielokrotnie 😅, ale nie mam fotki to się nie liczy 😉 .
IMG_20220902_161502_1+kontrast50+900.jpg
wątek zamknięty
Moon, mogę się podpisać pod Twoimi słowami 🙂 Długo się opierałam, ale kolory wygrały … I zamiast Platinum - z wyjątkiem granatowego brokatu :p - wjedzie ES Amaranth, którego wyzej wrzuciła Lusia … No cudo, a ochraniacze … Nie chcę widzieć derki 🤣
wątek zamknięty
A mnie ten amaranth zupełnie nie porwał i w ogóle jest taki… blehhh… ani to ładne ani mi do niczego nie psuje🤣 wiec w sumie dla mojego portfela dobrze 😅
wątek zamknięty
Udało się 😍
Teraz szukam owijek.
Jeszcze na dwa poluje, ale ten był od kilku lat nr1 na liście
wątek zamknięty
Dla mnie amaranth jest totalnym szałem i marzę o nim, ale finansowo chwilowo mega cienko u mnie i resztki zdrowego rozsądku mnie powstrzymują 😅
ale za to wrzucam Jantara w PS Night Rose 🎀
358CF461-A677-4D81-8A11-297A69FC4F92.jpeg
wątek zamknięty
Amaranth całkiem fajny, ale nie podoba mi się to pikowanie w jodełkę, jak parkiet z prl 🤣
wątek zamknięty
budyń, a mi właśnie ono się bardzo podoba! 😁
wątek zamknięty
lusia o który chodzi?
wątek zamknięty
Jak dla mnie teraz wszystkie nowości z PS to jest szał, zwłaszcza Hortensia i Petrol Blue floret . I Stone Blue który by doskonale pasował do mojego kremowego konika.
Amaranth też boski, taki elegancki ten kolor 😍 ale inflacja daje po kieszeni, więc się trzymam.
Eskadrona to ja nawet nie skomentuje ale albo mi się gust zmienił albo coś tam nie tak się dzieje 😅 z kolekcji na kolekcję te kolory są coraz bardziej mdłe i nijakie.
wątek zamknięty
budyń, i teraz już nigdy nie spojrzę na to pikowanie normalnie! 🤣 kolor kameleon, będzie bosssko wyglądać na skarogniadych, podoba mi się bardzo, ale na gniadym z brązowym sprzętem to chyba za dużo „ciepłych” odcieni… przynajmniej tak sobie wmawiam hahahaha
wątek zamknięty
Moon,
Mam nadzieje, że będzie bosko .... - właściciel skarogniadej kobyły, który oczekuje na wielką paczkę z Amaranthem z TackShopu... 🤣🤣🤣
wątek zamknięty
moon a masz właśnie ten pikowany w korony? On jest tak królewski i elegancki.. 🦄
Że aż musicie mi wybaczyć spam nim booo ostatnio założyłam go na sesje filmową. Tutaj kilka wyciętych kadrów z filmików w stylu instagramowych rolek 🤠 jestem zachwycona efektem. Kuniaa dzięki Ci za niego 💘
Nowy eskadron średnio mi leży, nawet jeżeli coś by mi wpadło w oko to ani pony, ani full nie leży mi rozmiarowo na koniu
7E7EBFFD-B84A-48DE-A753-82E2DDFE5C7B.jpeg
6945226D-1AE0-4381-AA24-B3717ADED706.jpeg
B4C1811E-13C4-4140-BB4E-A400C0AA6991.jpeg
wątek zamknięty
Post pod postem, ale trudno.
Byłam obczaić nową kolekcje i wróciłam z granatowym wężem 😅 moje niespełnione marzenie o PS mamba tak sobie wmawiam.
Zielony velvet trochę smutny odcień, a szary jest prawie biały. Zastanawiam się jeszcze czy brać te wiksiarskie ochraniacze do kompletu 🤔
46868832-46E9-4BDC-B287-68D5DF189C82.jpeg
3530A301-6814-485F-80A8-1F1DA9503B52.jpeg
6F187F7D-2AE3-4782-A2DA-6FA2B0CD08E2.jpeg
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.