Końska rewia mody cz. 3

asds   Life goes on...
22 lipca 2009 08:09
Dziewczyny widziałyście gdzies może czaprak VS Cross In burnt orange i ochraniacze do niego Burnt Orange?
wątek zamknięty
Klami: z nieoficjalnych i szemranych zrodel dowiedzialam sie, ze jednym z kolorow nowej kolekcji eskadrona bedzie ZIELONY, ale taki bardziej odblaskowy...
nie widzialam na zywo, ale mysle ze w tym tyg sie wybiore sprawdzic jak to wyglada i jakie sa inne kolory 🙂 moze w czwartek mi sie uda podgladnac  :kwiatek:
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
22 lipca 2009 08:17
Nie ma ktoś przypadkiem zdjęć czapraka Nici limonka i szarego z limonkową lamówką? Ostatnio mnie wzięło na te kolory 😍 😜
Byłabym wdzieczna za pokazanie zdjęć :kwiatek: 🙂
wątek zamknięty
Hera fajny ten komplet nie mogę się doczekać kiedy go na żywo zobaczę 😜
wątek zamknięty
z nieoficjalnych i szemranych zrodel dowiedzialam sie, ze jednym z kolorow nowej kolekcji eskadrona bedzie ZIELONY

drugim kolorem ma być lawenda / fiolet  😎 😉
wątek zamknięty
jeśli faktycznie bd zielony i coś lewendowo-fioletowe to zbankrutuje  😵
wątek zamknięty
a ja chyba nic nie znajde dla siebie w takim wypadku...
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
22 lipca 2009 10:04
drugim kolorem ma być lawenda / fiolet  😎 😉

Rivena, zielony jak zielony, ale powiedz, że z tym fioletem żartujesz  🤬
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
22 lipca 2009 10:36
Fiolet będzie na pewno bo mi pani z Konstancina powiedziała to już 2 miesiące temu 😀
wątek zamknięty
To będzie bombowa kolekcja. 😜
wątek zamknięty
zielenie to nie, ale jak to bedzie ladny gleboki fiolet to ja chce !  😜
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
22 lipca 2009 11:12
Zielony bleee, ale ta lawenda brzmi ciekawie. 🙂
wątek zamknięty
No ładnie... Niestety ja fioletom zwykle nie mogę się oprzeć..... A zieleń zależy jaka 😉
wątek zamknięty
Nikt nie chce zielonego... nic nie szkodzi, będzie więcej dla mnie  😜
wątek zamknięty
kiedy możemy się spodziewać zdjęć nowej kolekcji eskadrona? bardzo przepraszam jeśli takie pytanie już padło...
wątek zamknięty
właśnie do mnie zadzwonilil, że nie mają już tych kantarów  🙁 czy naprawdę już nigdzie go nie dostane?? mają tylko niebieskie 🙁 🙁
http://www.equishop.pl/zobacz,793,kat,177,eskadron-kantar-z-pelna-regulacja

a taki mi na nim zależy  😵
Ktoś pisał tutaj, że generalnie dla konia kupuje rozm. Pony, ale jak eskadron to Cob...
czyli jeśli ja kupuje Cob zwykle to myślicie, że eskadrona Full bedzie pasował?  👀
wątek zamknięty
dokładnie Wam koloru nie jestem w stanie opisać, bo zwyczajnie już nie pamiętam  😡 widziałam zdjęcie derki w kratkę właśnie w fioletowych  czy lawendowych odcieniach. fotkę oglądałam jakoś na przełomie luty-marzec. pamiętam tylko tyle, że ta derka była przepiękna i napewno ją będę miała  😎
wątek zamknięty
Powinien. Mój folblut nosi ogłowia 2-ki i kantar full jest idealny z Eskadrona.
wątek zamknięty
Te kantary Eskadrona są w okserze, ale COB nie ma 😉
http://www.okser.pl/sklep/4276487-eskadron-kantar-classic-sports-kolekcja-wiosnalato-p-3083.html

To dziwne, moja kobyła nosi full i full Eskadrona jest ok 😉
wątek zamknięty
no ja mam nadzieję, że na główkę AQH będzie pasować..
wątek zamknięty
AQH powiadasz? No nie wiem, one mają krótkie te pysie.
wątek zamknięty
ale regulacja jest potrójna, więc może jednak?
wątek zamknięty
Ten co ja mam (nie wiem jaki model i kolekcja) ma regulacje tylko przy potylicy i wydaje mi sie,
że jak na długość spokojnie można skrócić tak przy obwodzie pyska może być za długi 😉
wątek zamknięty
Mój jest z nightblue-moon i też ma regulację tylko na potylicy, ale może są różne modele?
wątek zamknięty
ja tam nie wiem bo zawsze kupowałam Pony - dla arabka  😁
http://www.okser.pl/sklep/4276487-eskadron-kantar-classic-sports-kolekcja-wiosnalato-p-3083.html
no ale napisane jest, że "Potrójna regulacja zapewnia najlepsze dopasowanie." w każdym razie kupilam  😁 . Najwyżej sprzedam. I mam nadzieję, że nie zadzwonią ze sklepu mówiąć, że nie ma tego modelu  😵
wątek zamknięty
Alvika   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
22 lipca 2009 14:22
W Eskadronie na ogół jest tak, że te kantary zapinane na sprzączkę mają regulację na potylicy i pod brodą. Z kolei te zapinane na tzw "jajko" - tylko na potylicy. That's all.
wątek zamknięty
ja czekam na new kolekcje eskadrona i na... mojego niciaczka, a wręcz dwa - hazela i oliv  😍

a mam pytanie, jak jest z nową kolekcją eskadron nici? kiedy one są, bo ja nie w temacie w sumie xd
wątek zamknięty
teraz tez bedzie wychodzil NICIAK, podobno sa juz probki, dzisiaj nie dam rady ale jutro postaram sie wytargac katalog jesli juz jest  😀
wątek zamknięty
rivik super by było! 💃
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
22 lipca 2009 15:20
dostałam maila od Inter Api  🙂 To jest ta kolekcja, o której pisała Argento  😉

kolekcja1
kolekcja2
kolekcja3

Muszę przyznać, że te kantarki są śliczne  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.