Kuniaa, - jak masz coś w różu, fiolecie, niebieskim lub z szarością to ja też się uśmiechnę 😁
infantil, - bardzo poważny koń w tej szmatce. Odmiana czasem też jest dobra, żeby nie było nudy 😉
dzikadermi, - fiolety najlepsze!
anai, - no nie wiem, czy jamniki są takie wysokie 😝
wątek zamknięty
dairoxroxi, Hihi, a ja tak pocichaczu się nie przyznawałam tutaj, tylko napisałam od razu na pw 🙈
Ale jak już tak w temacie Psos 🙄😬 To ja jestem obrażona od czasu wprowadzania ich zmian 😂
20210820_185609.jpg
wątek zamknięty
Uprzejmie donoszę że sklep PS of Sweden zrobił promkę 40% na czapraki. Tym sposobem popelnilam dark berry do którego się już od dawna slinilam 😝
wątek zamknięty
Ban dla tej pani za podżeganie do czynów ZŁYCH! 🤣🙈
wątek zamknięty
Moon, zdecydowanie się zgadzam. Jestem spłukana opór i nie chciałam już nic wydawać w tym miesiącu, a własnie zamówiłam Wave Purple...
wątek zamknięty
Oj tam oj tam! Pomyślcie o tym jak o inwestycji, przy TAKIEJ cenie to nawet jak się wam niedługo znudzi to sprzedacie za więcej niż kupilyscie 🤣
wątek zamknięty
W dodatku namawia do niecnych transakcji... Ban permanentny! 🤣
wątek zamknięty
dzikadermi dziękuje <3 chyba jednak się skuszę na ten fiolet.
wątek zamknięty
lusia722, przepiękny <3
Nowy czarny ES, powiem wam w swej prostocie mnie bardzo urzekł 😍
Co sądzicie?
0001.JPG
0002.JPG
wątek zamknięty
feno, - ić stont! 🤣
Jak swędzi w łapki coś kliknąć... jak bardzo swędzi!
lusia722, - owijki i podkładki robią robotę 😍
Sasini, - dla totalny bezszał akurat 😅
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
Zastanawiam się nad ogłowiem dla kasztana, myślicie że wykończenia rosegold będą pasować?
wątek zamknięty
Anp, a rose gold komukolwiek nie pasuje? 😂 Impossibru.
U KaWala masz zdjęcia katalogowe na kasztanie. Model Azalea. I jeszcze Tiara jest z rose goldami do obejrzenia zdjęć.
wątek zamknięty
keirashara, robotę to robi ten kolor, omg co to jest piękny odcień
wabankowa dlatego właśnie kupiłam podkładki ozdobne, bo jednak trochę podkręcają look
wątek zamknięty
wabankowa, wszystkie stylówki piękne, ale wygrywa monaco, przepiękny jest na kasztanie 😍
lusia722, to jest kolejny kolor-kameleon, na jednych fotach podoba mi się, że prawie się zakochuję 🤣 a na innych już tak mniej... Owijki u Księcia szałowo dopełniają całości-zajebistości 😁
Sasini, ten czarny w ogóle do mnie nie mówi, ale przez feno której powinni odłączyć karnie w ogóle |nternet 🤣 - popełniłam Ruffle Black i nauszniki (WTF?! 🙈😉
Ale żeby mój portfel nie cierpiał samotnie - namówiłam do złego też trochę teamu stajennego, sesese 😇😝
anp, moim zdaniem nie, klasyczny brąz lub czerń z brązem (z Hooksa np) to dla kasztana sztos, ale to nie mi ma się podobać, tylko Tobie ;-)
wątek zamknięty
anp, ja mam skórzany kantarek, ciemny brąz z okuciami rosegold na rudego blondyna i wygląda bardzo ładnie w nim. Mi się przynajmniej podoba 🙃
wątek zamknięty
Czy wiecie może W jakim miesiącu wchodzi najbliższa najnowsza kolekcja Eskadron'a?
wątek zamknięty
jabooshko, plotki były, że dopiero w czerwcu
Ktoś ma może więcej info, albo o kolorach? 😁
wątek zamknięty
Dorzucam cuda od Bling4Pony 😍
C895AD98-0DCC-4FE1-8635-A1148EF87E88.jpeg
D3EC55F9-062E-4CFC-B0DD-1B823CF37486.jpeg
wątek zamknięty
I jeszcze świeża dostawa mattesow 😅 tym razem kolorki na lato zamówiliśmy sobie wszyscy
F561EAED-0447-46CA-B20B-3F59FEDD1FA7.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, o matko i córko
wątek zamknięty
dairoxroxi, - to się nazywa spore zamówienie 😂
wątek zamknięty
Ale stajenne!! Moje są TYLKO 3 🤣
wątek zamknięty
Dziewczyny, ma któraś z was może zdjęcie orchid ps of sweden?
Zastanwiam się, czy on na żywo jest różowy różowy, czy jednak bardziej taki liliowy 🙂
7BF9ACF8-75F6-4F0D-ABA5-F0A0B323675E.png
wątek zamknięty
dairoxroxi, - chciałabym zamówić sobie TYLKO 3 szmatki na raz 🤣 Tymczasem umarły mi okulary, więc szmatki powiedziały "nie w tym miesiącu" 😭
Motylrebel, - pisz do TackShopu, na pewno zrobią 🙂
wątek zamknięty