kokos you made my day 😂🤣😂
To juz lepiej jakis polski przymiotnik na I dac z przodu czy cus 😉 I'm Jadzia to pongliszowy koszmarek pokroju thanks from the mountain czy innego water after potato 😅
kokosnuss, AMEN 😅😅
Jadzia w wersji ofiszjal to będzie:
Indra
Jest to bóg z mitologii indyjskiej którego opis pasuje jak ulał 😁
(Nie szkodzi że męski)
Idę się napić wody po jajach na twardo 😜
Ej, ale to żart przecież był 🤣 tam była buźka z oczkiem przeca 😅
A Indra ładnie, po polskiemu brzmi żeńsko więc nie ma co się znaczeniem przejmować.
zembria, znaczenie ma znaczenie 😉
„Indra [sanskr., ‘silny’, ‘mocny’], mit. ind. bóg związany ze zjawiskami atmosferycznymi, zwłaszcza gromem i błyskawicą;
ideał boskiego wojownika zwalczającego siły zła i chroniącego rytę (ład kreacyjny) przed mocami chaosu; wedyjski bóg wojny, król bogów; w Rygwedzie do niego jest skierowana większość hymnów; opiekun i dobroczyńca, pogromca demonów…”
Iskra de Baleron, osz w mordkę, to faktycznie znamienne 😅
Z okazji że mój źrebak już tydzień po terminie nadal siedzi w brzuchu i dłuży mi się strasznie to czekanie ,chętnie poczytam jakieś propozycje imienia dla ogierka lub klaczki na magiczna literę Ł 😁
kasia2107rafal, Łaskawca 🤣
Łagodna, Łowca, Łania, Łapacz snów, Łuna, Łza 🙂
November Rain, to by pasowało jak by w końcu łaskawie wyszedł 😅
Łamacz Serc, Łamignat 😉
Łaskotka, Łupina
Niezbyt proste zadanie, tylko po polsku, a ilość słów na Ł nadających się na imię jest ograniczona i mam wrażenie, że większość została już przemielona kilka razy.
Edit: Łapserdak!
A macie jakieś ciekawe angielskie imiona na i ? można w sumie stworzyć wiele, ale coś co by pasowało do ciapatych koni 🙂
kasia2107rafal, Łuska lub Łyska (kaczka), Łacina, Łada, Łza, Łyna (rzeka), Łubin, Łobuz, Łotwa, Łowicz, Łotr, Łomża, Łąki Łan 😉 mi się jeszcze nasunęło.
indianaj, W sumie wiele można tu zaproponować, bo jak chcesz angielskie, to każde zaczynające się od "I'm", "In" lub "I" po prostu. Może jak ma być łaciate to: I'm spotted? Czy coś w ten deseń?
indianaj, Ink Spot, Ink Splash
Dzięki Wam mam trochę propozycji ,bo to Ł jest dosyć trudne 😅
Dla ogierka podobało mi się ŁISPER albo ŁOSKOT ale dla klaczki miałam totalną pustkę . Myślałam już może o czymś dwu członowym jak : ŁAGODNA BRYZA ,gdzie Bryza była by codziennym imieniem . Co myślicie ?
Może macie inne propozycje jako drugi człon ?
kasia2107rafal,
Łatwy Pieniądz 😅
Łatwa ...... wstaw dowolne
Ławrenow
Łobez
Łucznik
Łuska
Łza szczęścia
Albo... Łechtaczka 🤣
Łechtaczka 🤣 padłam i nie wstaje 🤣😅
kasia2107rafal,
Łut szczęścia
Łuna
Łamacz serc
Łubudubu
Ładoga
Łuna
Łajza
Łaba
Łabędzi Śpiew
Łubin
Łeba
Łachudra
Łza
Łezka
Łaska
Łobez
Łąck
Łąka
Łączka
Łut Szczęścia
Łysa Góra
Łysa Polana
Łoza
Łotr
Łubianka
Łucznik
Łuska
Łania
i oczywiście Łysek z pokładu Idy.
Ojej dziękuję wszystkim,teraz będę miała w czym wybierać . Tylko właściciel imienia się nie spieszy 😅
Imię dla tego przystojniaka potrzebne.
Litera V, przystojniak jest po „Von und Zu”
Zgubiłam kartkę z notatkami z ubiegłego roku 😑
Gość jest z pochodzenia ujeżdżeniowcem więc odpadają imiona znanych koni typu Valverde.
0A4C7E6C-921D-479B-9444-214DF87CE257.jpeg
Van Gogh, Vincent, Venom, Vendetta, Vader, Victory/Victorious, Volcano.