wasze ulubione seriale
Z takich odmóżdżaczy komediowych to: the good place, jane the virgin, modern family, the community, grace and frankie.
I nie do końca komedie, ale zapychacze jak najbardziej: the politician, glee, sabrina, the umbrella academy, new amsterdam (nie da się tego traktować poważnie xD). Emily in Paris to dla masochistów jest.
Ej mi tam ta Emily podeszła.🤣 Ona i Glee to była idealna na moje potrzeby. Ale pojawiło mi się na głównej stronie Netflixa, że jest spin off Wikingów, także no, szukanie czegoś innego zostało oddalone w czasie.
Dirty John. Strasznie mi się podobało 😁
Polecicie jakiś fajny serial fantasy? Albo science fiction? Baśń? Coś oderwanego od rzeczywistości. Najchętniej na Netflix.
Strzyga, Dzięki za typ. Tak n szybko luknęłam na filmweb, to nie jest takie bardziej dla nastolatek? Tak "z wierzchu" wygląda trochę. A dla mnie to krew, sex i mrok są najbardziej mile widziane :P
zembria, - HBO ma kilka całkiem strawnych pozycji - Księga Czarownic, Wychowane przez wilki, Swamp Thing (choć tu początek jest zacny, a potem taka średniawka), Kraina Lovecrafta.
Netflix tak dość biednie w tym temacie niestety 😕 Zdecydowanie idą w lżejsze tematy jak dla mnie. Ewentualnie Castelvania, jak animacja Cię nie odrzuca.
keirashara, ksiega czarownic i wychowane przez wilki widziałam, bez szału ale znośne. Resztę sprawdze, dzieki!
zembria, horror fantasy Penny dreadful. Ja nie lubię klimatów fantastycznych ale ten mega mi się podobał
vanille, Dzięx 🙂 Też sobie sprawdzę.
Zembria na Amazonie polecam serial The Expanse
Oooo tak, Castlevania jest super!
Z fantasy to ciężkawo o coś fajnego, oprócz got :P Shadow and Bone było ok. O, Westworld może jeszcze. Brave new world mi się też podobało, sf, ale nie jest mroczne ani krwawe. Z animacji jeszcze fajne krótkometrażówki - love, death and robots. Wszystko netflix. O, cowboy bebop może jeszcze, ta adaptacja filmowa.
Dzięki dziewczyny za propozycje 🙂 Kilku jeszcze nie widziałam więc na pewno z Małżem sobie sprawdzimy.
zembria, jak mrok i krew to Penny Dreadful na HBO <3
Achaja, Obejrzeliśmy pierwszy odcinek na razie. Zobaczymy czy wciągnie nas.
Ostatni sezon Dextera, mógł być fajny a był tak odklejony od rzeczywistości... No przesadzony 😉
Ja polecam od siebie
https://vodsfera.pl/tvshows/peacemaker/ Fajnie się ogląda serial, przynajmniej jakaś odmiana od typowych filmów marvela.
Czy tylko mnie tak męczył drugi sezon Bridgertonów?
Nie :P Beznadziejny był.
Za to nowe love, death & robots bardzo fajne 👌 I z nie-netflixowych - Our Flag Means Death jest super.
flygirl, mi się podobał bardziej niż pierwszy 😉 Mała ilość turboirytującej Daphne zadziałała na plus :P
Czy tylko mnie do szału doprowadza 3 sezon You? 🤔
Tylko ostatni odcinek był ogarnięty. Reszta obejrzana z wielkim cringe, brakowało mi już cierpliwości 🙄
Gillian, nie tylko ciebie... Dno, obejrzałam żeby zobaczyć jak się kończy
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 czerwca 2022 12:58
Gillian, drugi już mnie skutecznie zniechęcił do oglądania 3
Totalne nieporozumienie. Tyle nieścisłości i braku logiki to ja jeszcze nie widziałam. Gość zabija typa dosłownie pod latarnią, ludzie chodzą i nikt nic nie widzi, odciski palców, odciski butów, nieeee po co to komu. Dramat. Zirytowałam się. Czekam na 4 sezon, może się zrehabilitują.
Ja obejrzałam na Netflixie dokument Diagnoza, mega na mnie zrobiło wrażenie 😀 Podobnie Szpital Lenox Hill, polecam jak ktoś lubi medyczne klimaty 🙂
Jakby ktoś szukał Grey’s Anatomy to wszystkie sezony są na Disneyu 🙂
xxagaxx, oooo, dzięki za info! Długo na netflixie nie było nic medycznego 👌
My to w ogóle chyba odpuszczamy netflixa na jakiś czas jak tylko obejrzymy zakończenie Stranger Things. Tyle nadrabiania na Disney+ jest 🙈
Właśnie zasubskrybowałam Disney+ i zaczęłam rewatch Castle’a 🤣 po Better Call Saul chyba też anuluje Netflixa, ostatnio tam same gów…a są 🙄
jak tak patrzę po znajomych to coś myślę, że netflix może upaść 😉 ja zostałam na podstaowywm pakiecie, żeby kontynuować z 2-3 seriale i tyle, później pewnie też odpuszczę