Końska Rewia Mody XV (2021)
Gillian, - napisz do Febro, na pewno pomogą 😉
lusia722, - Twój kucyk to zdecydowanie najlepiej ubrany kucyk na dzielni 😎💕
wątek zamknięty
Pytanie "wizerunkowe". Szukam fot, ale bezskutecznie. Czarny sprzęt nie jest popularny. A moja wyobraźnia nie działa niestety.
Czy czarny sprzęt, czarne oficerki, kask, frak itd. plus czarny czaprak i uszy, to nie za czarno ? Wrzucić w to granat jednak ?
wątek zamknięty
Nie mogę znaleźć 🙁 liczyłam na to, że ktoś tu będzie bardziej kumaty 🙂
Gillian,
Wejdź na stronę spooks.de, zmień język na angielski, zapisz się na newsltterek i wpadnie ci zniżka na pierwsze zakupy i kup sobie stamtąd - bo tam od iluś eurasów jest wysyłka za free. Plus zniżka, to sobie kupisz więcej niż w pl za to samo siano.
Klami to dla mnie najpiękniejszy zestaw i to na skarogniadego konia.
wątek zamknięty
Klami kocham czarny sprzęt, teraz mamy jeszcze czarny popręg z misiem, czarnego misia pod siodło, zawsze owijki czarne z podkładkami 😍 mmmm polecam. Jutro mogę Ci zdjęcie zrobić takiego zestawu
wątek zamknięty
kotbury, keirashara, na siwego w wersji jeszcze trochę szary jestem, ale już prawie siwy. Rozchodzi mi się głównie o to, czy jak koń ma na sobie wszystko czarne i ja też, to czy razem nie za czarno.
dairoxroxi, czarnego sprzętu zmieniać na brąz nie mam zamiaru. Zastanawiam się tylko czy jak totalnie wszystko będzie czarne włącznie ze mną, to czy nie za dużo tego.
wątek zamknięty
Klami, jak na siwego niewysiwiałego to petarda!
Jeszcze jakiś bling nienachalny (srebro albo perełka) tam ogarnij i będzie naprawdę ekstra.
wątek zamknięty
Nie jest! 😂 ja jestem w stajni największą stypą chodzącą i uwielbiam taka klasę na czarno
wątek zamknięty
Post pod postem ale takie zdjęcie od nas ze stajni znalazłam
7240B986-6730-4D52-AC03-6AAD04C95A04.jpeg
wątek zamknięty
To mówicie, że nie bawić się w dodawanie granatów tylko dodać troszkę "blinga" do wszechobecnej czerni.
wątek zamknięty
Jeżeli masz brązowy sprzęt to ja bym dała brązowe elementy. Jakiś sznurek brązowy w czapraku czy logo
wątek zamknięty
dairoxroxi, czarny i nie biorę pod uwagę zmiany na brąz. Stąd moje wątpliwości, bo tak totalnie wszystko jest w tym momencie czarne.
Znalazłam mnóstwo zestawień brązowego sprzętu z czarnym i wygląda fajnie. U mnie wszystko czarne.
wątek zamknięty
Klami, - to powinno być ok 😉 Ona ma akurat beżowy frak, ale imo czarny też nie byłby zły. W zeszłym roku jechałam w moim czarnym fraku i czapraku ujeżdżenie na ampach - link.
Nie chce rzucać fotkami z prywatnej konwersacji, wrzucam linki do insta i jeden screen:
https://www.instagram.com/p/CG2KEiXhqiB/?utm_medium=copy_link
Generalnie wygląda to imo mega elegancko. Ja bardzo ubolewam, że mój kary w takiej czerni bez niczego się zlewa 😅 Siwego na pewno bym w czarny ubierała 😍 Jak bling to też czarny lub srebrny, nie w kolorze.
Screenshot_20211101-154409_Instagram.jpg
wątek zamknięty
Swego czasu "wszystko czarne" miała zawsze Edwina Tops Alexander i wyglądało klasa!
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Edwina_Tops-Alexander_%26_Cevo_Itot_du_Ch%C3%A2teau_-_2013_Longines_Global_Champions_Tour.jpg
wątek zamknięty
keirashara, dzięki. Mega ma maść ten siwek z tymi czarnymi nogami, grzywą i ogonem. Super do czerni faktycznie, kontrast ekstra. Mój jest niestety szary.
kotbury, ale sprzęt ma brązowy i to już robi sporą różnicę. Szukając znalazłam całkiem sporo takich zestawień. Wszystko czarne poza sprzętem który jest brązowy. I to wygląda fajnie, nawet bardzo.
wątek zamknięty
kotbury, wow gdyby nie gacie to wyglądają posągowo 😲
wątek zamknięty
Alaska też staram się tak robić, ale jak przez lata nie podobało mi się nic, tak przez ostatni rok sie rozpędziłam
keirashara, dziękuję, ale mi teraz xxagaxx robi konkurencję, więc musimy się starać 😅
Klami zobacz sobie Black Bronze z Equito.
Zawsze w czerni możesz dodać jakiś kontrast.
A poza tym czarny sprzęt, to nie musi być czarny czaprak.
wątek zamknięty
Klami, jak do czerni dodasz granat, to mimo mej maniakalnej manii granatowej 🤣 będzie dalej stypowo i mocno ciemno.
Jeśli już chcesz czerń łączyć z czymś, to jakiś kontrast mógłby fajnie wypaść - czerwień/bordo (swojego czasy Darolga tak "się nosiła" z Korabem, super to wyglądało! 😍 ), błękit? Nawet jakiś taki fiolet, albo... złoto. (Poszukaj fotek Klary Kostrzewy, pamiętam z CSIO, bardzo elegancko to wyglądało)
Mi się osobiście bardzo podoba, jak np strzemiona, lamówka od czapraka i kołnierzyk we fraku są podobne kolorem 😉 i wtedy nie ważne czy masz sprzęt czarny/brązowy, wszystko gra.
wątek zamknięty
Daisy dzisiaj w czekoladce, a w sumie coffee się bujała 🤠
57DB2A56-8922-4B3F-B368-53A1411F28EE.jpeg
5A159EF9-6E9C-4DFC-BF7F-53075A88C2DF.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, o Pani😍, ja widzę że zasadniczo to nasze kucyki mogłyby mieć wspólną szafę😂
Klami minimalizm zawsze na czasie.
wątek zamknięty
lusia722,
Co do minimalizmu😀 Ktoś wyznaje filozofię minimalizmu? Jeżeli tak, jak się w tym trzyma?
Ogólnie w życiu wyznaję zasadę, mieć mniej ale lepszej jakości. W jeździectwie jednak widzę, że od tego odbiegam - to kupię, to się przyda, to będzię potrzebne, a to mi się podoba, ojej to też 😂 da się jakoś z tego wyleczyć?
wątek zamknięty
_Karolina_, minimalizm tyczył się czarnego sprzętu.
Jeśli chodzi o czapraki to ja przez wiele lat nie kupowałam w zasadzie prawie wcale.
Ale dostałam w prezencie urodzinowym Emeralda z PSOS i przepadłam.
To jest taka jakość i dbałość o szczegóły, że nie mam pytań.
Dzięki temu, że szukałam podobnych jakościowo produktów trafiłam na Smerfi, która specjalizuje się w premium produktach ze Szwecji.
Takich czapraków nie ma nigdy za dużo...
z resztą nie tylko czapraków, bo od lat użytkujemy ogłowia anatomiczne PSOS i jestem nadal po wrażeniem, że taka "subtelna" różnica może tak diametralnie odmienić życie i komfort pracy z koniem.
wątek zamknięty
kotbury, faktycznie, dzięki. Myślę dalej, haha
lusia722, no nad tym się właśnie zastanawiam. Czy czarny sprzęt i do tego jeszcze wszystko inne czarne, to czy to nie już zbyt wiele. 😉
Jak dla mnie ten zestaw jesienny co teraz wrzuciłaś, to dla Księcia jest topowy ze wszystkich !
Moon, czytam 3 raz i nie wierzę..... Ty przeciwko granatom ? Ten zestaw czarno-złoty pamiętam, super wyglądał. Tyle, że ja nie będę sprzętu wymieniać na taki ze złotymi okuciami, a w zestawieniu ze srebrnymi okuciami, to moje oczy tego nie przetrawią.
wątek zamknięty
Ale na co ci złote okucia? Przecież są niewidoczne tak naprawdę.
wątek zamknięty
a ja lubię czarny sprzęt. Mam wszystko czarne, ogłowie, siodło, podkładkę, ochraniacze i jak jeszcze czaprak jest czarny to lux. Mam jeden czarny czaprak z winderena ze srebrną lamówką i to już mnie trochę kłuje 😉 Ale czarny generalnie pasuje do wszystkiego, jest dobrą bazą i można łączyć ze wszystkimi kolorami w razie czego.
wątek zamknięty
Klami, niestety 🤣 acz, czarny sprzęt, siwy koń + gładki granatowy czaprak + np. trochę futerka (dajmy na to: mattes + kaloszki) to już wygląda a mrrrrr 😍
I daj spokój z tymi złotymi okuciami, toć tego praktycznie nie widać, tak jak Lusia pisze 😁
Czerń to tak naprawdę jest najbardziej uniwersalna, bo cokolwiek sobie "uwidzisz" jeśli chodzi o czaprak, to Ci będzie pasować 👌
z innej beczki: powiedzcie proszę, ze napierśnik polo Antares jest brzydki, rozciąga się i generalnie go nie potrzebuję... <3
wątek zamknięty
Moon, no mnie te białe pasy na napierśniku się nie podobają 😉
wątek zamknięty
mindgame, ale on ma granatowe gumy! Rozumiesz, gra-na-to-we! 🤣🤦
Widziałam go live, wygląda przepięknie! 😍
wątek zamknięty
Moon, bożu szumiący, jest piękny! Brałabym!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.