Pytanie do osób które używały DERBYMED Mobility HCC - czy jest to dobra opcja jako suplement stosowany nie na konkretna kontuzję, a w celu poprawienia ogólnej mobilności? Mam 17 -sto latka który strzyka ( strzykał w sumie zawsze mniej lub bardziej - kiedyś jak byłam w klinice z innej okazji i o to zapytałam to powiedzieli, żeby się tym nie przejmować bo "taki urok"😉, ma też zwyrodnienie które zostało ostrzyknięte i się nie odzywa. Chciałabym mu głównie z uwagi na wiek i fakt, że widzę że ostatnio rusza się trochę mniej żwawo podać coś na poprawę mobilności. Wyobrażam sobie to tak, żeby dać mu jakiegoś boosta, bo nie przyjmował nigdy nic konkretnie na stawy.
Polecono mi też Movicur - ponoć ma dobre rezultaty, ale wydaje mi się, ż eto raczej takie codzienne stosowanie więc myślałam, żeby to wdrożyć po tym Derbymedzie. Czy to co pisze ma sens?
EDIT: ewentualnie przy casie opisanym powyżej stosować ten Derbymed w dawce "wspomagająco" czy "profilaktycznie". Chce żeby był efekt, ale jeśli nie ma potrzeby dawać tej większej bo i tak nie będzie lepszego efektu to chciałabym wiedzieć, bo to nie jest najtańszy suplement 🙂
https://www.animavet.pl/manufacturer/derbymed/derbymed-mobility-hcc-2-x-500-ml.html