Kurcze, dobrze wyglądają te ręczniki Zwoltexu, chyba też skorzystam z polecajki 😀
Było ostatnio sporo o ogólnych, wstępnych planach to ja wrzucę 'wykończeniówkę' :P Mieszkamy już 3.5 roku i dopiero jestem faktycznie w miejscu w którym jest prawie wszystko ogarnięte co bym chciała, nie mam poczucia pustki w niektórych miejscach i powolutku dodaję sobie detale. Ja nie jestem z grupy less is more, ja lubię przeszkadzajki na ścianach, drobiazgi. Bez przesady ale jednak, pusta mi ciąży 😉
Ostatnio skupiam się na półkach i ścianach, wrzucam, może się ktoś zainspiruje 😉
Nowy plakat w sypialni 'Huta', w końcu na Hucie mieszkamy :P Świetna jakość druku, polecam,
Daniel Kowacki
Do Wesa Andersona dołączył zegar (bo mój pracowy maczek nie wyświetla mi godziny i wiecznie się spóźniałam na spotkania :P), samodzielnie upleciona tęcza (kupiłam zestaw w Lidlu za dwie dyszki) a po drugiej stronie zasłony lustro z Tigera

W kuchni jest Podwieczorek [url=
https://sklep.olhik.pl/glowna/49-370-podwieczorek.html#/26-rozmiar-a4_21x30cm]Olhika[/url] i mały Chorizo w kąciku kawowym

W łazience wreszcie zawisły ramki