Kącik Rekreanta II (rok 2009)

To teraz prosze mnie tu ladnie oswiecic kim jest Hanula.  👿
wątek zamknięty
a usatysfakcjonuje Cię odpowiedź, że cały czas stała z nami, jak oglądałam parkur to zajmowała się Barkasem, a potem jadła frytki i z nami rozmawiał?
wątek zamknięty
Hmm... a czy przypadkiem nie stala i rozmawiala z nami tam z tylu rozprezalni przy ogrodzeniu parcuru?? Tak tuz przed ogloszeniem wynikow.
??
wątek zamknięty
tak, Hanula ma ciemne kręcone włosy. Pare osob tam stalo.
wątek zamknięty
wasia   Goniąc marzenia!
11 lipca 2009 21:49
O matko... Ależ Winek super wygląda!!   😲 😲
Sierra
a Czardaszinero gdzie, hę?  😎

Wyjeżdżamy z kuniami na wakacje  😅
Tatuś wybudował nam na działeczce stajenkę na dwa konie. Wyjeżdżamy w przyszłą niedzielę na całe 3 tygodnie.  Dookoła lasy, pola, łąki, jeziorka, lasy, pola, łąki, jeziorka i jeszcze lasy........  😀 Do tego full padoczków dla kopytnych, więc pozostaje nie zapomnieć, że trzeba wrócić do Warszawy  😁
Promis dzielnie pracuje. Oczywiście dzień kryzysu był co może potwierdzić Lukasowa. Wyglądało to koszmarnie, ale oboje przemyśleliśmy fakty i teraz jest już tylko lepiej.
Finałek jak Finałek... Namiętnie ucieka przed nami na padoku i generalnie nic poza nim za bardzo go nie interesuje  😉 Więc rozbestwia sie z każdym dniem coraz bardziej  😉

Pozdrawiamy re-voltowiczów!  😎
wątek zamknięty
Tajlandka

PS. Należy zauważyć, że na zdjęciu jest ręka, moja ręka, która robi głasiu, glasiu. Oznacza to, że znalazlam się na końskim grzbiecie i to na grzbiecie Młodej i jestem z tego powodu z siebie dumna. Kolejna jazda w przyszłym tygodniu, oby tylko ziółka wyciszające przyszły szybko to może nasza współpraca nabierze większego sensu.
wątek zamknięty
szkoda, że oka nie widać. Chyba rybie ma?
wątek zamknięty
Jedno częściowo, drugie calkowicie

wątek zamknięty
Tak to byłam ja w zielono kermitowej bluzie 🙂

Ascaia ale to oko pół na pół jest świetne!!! Widziałam już konie z rybim okiem ale z takim cudem to widzę po raz pierwszy
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
11 lipca 2009 22:59
Dziewczyny! zlitujcie się trochę, bo nie nadążam tego wszystkiego czytać  😵

Pauli jak tam rabotanie? Uzbierałaś już na konia dla mnie? 😎

Na konia dla siebie już mam, teraz zacznę składać na Twojego 😉 warunek jest taki, że Ty fundujesz wyprawkę  🏇
A co do pracy, lekko nie jest, zasuwam po 10 godzin dziennie i właściwie na nic poza tym nie mam czasu, ale nie zamierzam narzekać 😉 . Warunki mam dobre, układ też jest super (rodzinny interes 😉 ), czasami dochodzi do spięć z moim bratem, z którym pracuję, ale i to da się przeżyć 😉

Życzę zdrówka Nowej i mam nadzieję, że to nic poważnego 😉

caro
Fooootyyy!!!! 🏇

maleństwo
Gratuluję!!! 😀
Domagam się Łosia  😎

kate

Pięknieje Ci Barkas z każdym dniem  😍 , fajnie, że coraz lepiej wam kicanie wychodzi 😉

deborah
Co tak mało??  🤬

mOniSka

Świetnie czytać, ze zaczęło się wam układać 😀
oby jak najwięcej dobrych wiadomości 😉

Ascaia
Uwielbiam Twoją panienkę  😀
Z resztą wszystkie kucyki są przesłodkie 😜

Burza
Oj żałujesz Ty nam Piorunka  🤬

busch

Nie wiem czy była już o tym mowa, ale rozstałaś się z poprzednimi końmi na dobre??

Ależ tęsknię za końmi... korci mnie żeby wybrać się gdzieś pojeździć, ale praca mi to uniemożliwia 🙄
Na szczęście szykuje mi się w przyszłym tygodniu dzień wolny, może coś wykombinuję  😉
Sporym problemem jest niesprawny samochód, ale dla chcącego... 😉

wątek zamknięty
Pauli, ZNK zaprasza 😉 są dzisiejsze z jazdy
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
11 lipca 2009 23:03
W takim razie już pędzę 😉
wątek zamknięty
Pauli
nieprawny samochód to coś czego zawsze się obawiam- rozłożyłby mój dzień na łopatki.

Kicanie Barkowi wychodzi coraz lepiej. On to lubi. Gorzej z Pańcią  😉 na treningach miód malina, ale na zawodach zacięłam się totalnie.
wątek zamknięty
Wróciłam! Jestem na Mazurach i mam internet, więc jutro postaram się wrzucić jakąś fotorelację z Rakowca, jeśli ktoś ma ochotę 🙂

Było super, dużo się nauczyłam, a dwa przejazdy na czysto i w nienajgorszym stylu w szalonym LL były zwieńczeniem dzieła.

Padam na twarz i idę spaaać  😉
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 lipca 2009 23:59
Troszkę ciotki Strzygi z wczoraj. Wytrzymacie?

Weź te uszy, do zdjecia, nie rób siary!

A za buziaka postawisz uszka?

Cioci konik!
wątek zamknięty
Poniaczkowy konik 🙂 śliczne foty 🙂
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
12 lipca 2009 00:05
Członek szerokiego grona bratanków ;]

wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
12 lipca 2009 00:58
Pauli- nie, zrobiliśmy sobie tylko wakacyjną przerwę

Dzionka- czekam na zdjęcia  😅

Strzyga- strasznie masz sympatyczna twarzoczaszkę  😉 Co to za zwierz ze zdjęć?
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
12 lipca 2009 07:53
Strzyga- strasznie masz sympatyczna twarzoczaszkę  😉 Co to za zwierz ze zdjęć?

Strzyga pewnie jeszcze odsypia:P
To Ja powiem to mój Robin😉
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
12 lipca 2009 08:50
Ascaia, super! trzymam kciuki za ciąg dalszy 🙂

Pauli, nie ma i nie będzie :P
wątek zamknięty
Maleństwo gratuluję! Super wyglądacie 🙂
Strzyga jakie cudu!! 😜 Genialny ten koń poprostu!!

Ja za to muszę się wyżalić... Mój koń od kilku dni ma  dziwne akcje w związku z tylnymi nogami.... Otóż nie jestem w stanie polać jej tylnych nóg wodą 😲 Jak tylko próbuję to zaczyna się odsadzać, tak dziwnien przysiada na zadzie, ucieka, zabiera. Czasami nawet na dotyk tak reaguje 🙄 Ale ani nie kuleje, ani nic nie grzeje, żadnego śladu, że coś nie tak. Czasami daje się normalnie dotykać i nic jej nie przeszkadza. Wezwałam weta, jutro lub we wtorek będzie i zobaczymy czy coś wymyśli..... Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Bo ja sama nie wiem co o tym myśleć 🤔
Wczoraj stwierdziłam, że nie chcę jej przywiązywać do mycia nóg, zeby się nie odsadzała i bardzo "rozsądnie" postanowiłam trzymać ją w ręku.... W lewej koń, w prawej wąż z wodą. Chwilę polałam, Libel stał spokojnie. A nagle się odwinęła, zawinęła mnie i siebie wężem i zaczęła uciekać. Efekt jest taki, że mam rozpłatany wzdłóż paluch (z jednego mam prawie 2...). Wizyta na ostrym dyżurze, 4 zakrwawione opatrunki. I nie wiem  kiedy wziądę normalnie pojeździć, bo rozcięcie jest na serdecznym palcu dokładnie w miejscu przechodzenia wodzy.... 👿

A na poprawę nastroju zdjęcie Libla wrzucam.
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
12 lipca 2009 10:20
Libella, jak to się stało, ze palec tak rozwalony??

ja musze powiedzieć że postep jaki zrobiła Dzionka jest niesamowity. Choć przejazd w Mini LL wyglądał nieładnie to oba w LL były naprawdę dobre. oby tak dalej. niestety mam fotki tylko z feralnego mini ale Dzionka ma pewnie wiecej z LL

gratuluję!!

a takie mega skoki oddawał Dzionek w mini
🤔 🤔 😜

a tu jeszcze Jarpol team 😉
wątek zamknięty
Deb wąż na myjce ma na końcu taką rączkę z metalowym "dyngsem" (nie wiem jak to się fachowo nazywa😉 ) który się naciska żeby woda leciała. I jak nas Libelka okręciła tym wężem to mi ta ostra metalowa krawędź wbiła się w palucha, potem koń zaczął uciekać (a ja stałam przed nią) więc ten metal poprostu pozpłatał mi palucha. Bałam się spojrzeć czy go jeszcze mam 😉
wątek zamknięty
12 lipca 2009 10:28
okropne;/ nie pomyślałabym, ze końcówka węża może tak rozwalić palucha ;/
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
12 lipca 2009 10:29
kate - świetnie wyglądacie! Super! 🙂
epk - ubóstwiam...  😍
Sierra - łaaaa, mega srokacz!  😍
Ascaia - boskie cudeńko! I te oczy... mmmm 🙂
Strzyga - jaki piękny uśmiech 🙂 I Poniaczkowe cudo  😍
Maleństwo - wow! Rewelacja!
Libella - o kurczę 🙁 trzymaj się cieplutko 🙁 i oby koninie szybko przeszły fanaberie i oby nie było to nic na tle zdrowotnym :*
deb - faktycznie nieźle pakował!  😲

My treningowo - takie ło parę fotek 😉

Najazd na taki duuuziiii i śtraaaśnyyy okserek ;P

Krzyżaczek rozprężeniowy z kłusa - Siwa ambitnieeee :P

I pierwszy szereg gimnastyczny Siwej 😉

100% rekreantki pozdrawiają serdecznie 🙂
wątek zamknięty
12 lipca 2009 10:31
darolga, świetne fotki. Kobyła wygląda pieknie.. a jak podwozie na kopercie składa ;] a co jej się stalo że krew leciała?
wątek zamknięty
darolga, ale ty z niej zrobiłaś smoczycę 🙂 uwielbiam na was patrzeć 🙂
wątek zamknięty
12 lipca 2009 10:32
Burza, deboorah -  :kwiatek: :kwiatek: ślicznie dziękujemy 🙂

Nie, nie, to nie krew 😉
To zadrapanie popsikane Fatroximiną i tak się rozlało :P

wątek zamknięty
12 lipca 2009 10:40
już myślałam ż cos się stało

ja przewrażliwiona bo przerabiam własnie powrót flegmony 🙁🙁
wątek zamknięty
12 lipca 2009 10:45
O kurczę 🙁 bardzo współczuję 🙁 powrót, tzn. przez upały i pogodę puchnie straszecznie czy jak? 🙁🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.