Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

ninevet,

Poszukaj w necie instrukcje jak mierzyć dłoń, chociaż nie wiem jak trzyma rozmiarówka JACSON.

Dziewczyny szukam FRAK DEZTIM Exclusive. Znalazłam tylko w jednym sklepie w necie. Można zamówić od producenta?
Czy Lamicell, albo jakaś inna firma, przy okazji kolekcji granatowo-j.zielonych miała kurtki? Pytam, bo szukam granatowej kurtki/bluzy/etc. z jasnozielonymi dodatkami. 😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lipca 2009 13:47
czy gdzieś da się jeszcze kupić Lugany contrast niebieskie z granatowym lejem?

pytanie nr 2, czy equishop ma może na miejscu pikeur lavinia (jeansowe)?

ktoś umie odpowiedzieć?
Do Equishop możesz zadzwonić.

Obydwa pary możesz zamówić ze sklepu CALEVO. http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2013321a.html

Jeansowy model PIKEUR widziałam w STAJNI na Zajączka.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lipca 2009 13:59
jasne,że mogę zadzwonić,ale dopiero jutro  😎
edit: jeżeli chodzi o calevo,to nie ma odpowiednich rozmiarów lugany contrast  😉 to dość stara kolekcja jest.
Ktoś z tego co wiem to Equishop sprowadza na zamówienie... czas oczekiwania do 6 tygodni.
asds   Life goes on...
20 lipca 2009 13:30
Hmm...Czy kask do jazdy w kolorze Fuchsia byłby zbyt dużą rewolucją co do mody jeździeckiej u nas? MAm mozliwosc zkaupu i jestem rozdrta pomiedzy granatem a Fuchsia? Obydwa kazski z czarnymi wykończeniami
różowy kask?? ja bym zdecydowanie brała granatowy! rozumiem różowe dodatki, ale oczojebny kask w kolorze fuchsja bym odradzała 😉
też odradzam
dziwnie to będzie wyglądało np. różowy kask i pomarańczowy czaprak
granat za to moze być ładny 😉
masz zdjecia?
asds róziowy, róziowy 😅 😁
Taki różowy kupiłabym swojej córce, ona musi mieć wszystko różowe, i ma 7 lat  🙂
asds   Life goes on...
20 lipca 2009 21:03
Powidacie..kurcze  ajuz miałam wizję z napisem z tylu kasku " BITCH RAIDER"...ale jak granat...moze macie racje...

A ten róż...to taka fuksja bardziej...błyszcząca 😀. Głownie podoba mi sie dlatego że jest innyi na pewno by się wnim od reszty ludu odstawało 🙂

A co do wieku...nazwijmy to moze kryzysem 24 latki? 😀

Ale powaga...czekam na zdjecia REAL kolorów granatu i fuchsi 😉 😎
Hej
Czy ktoś z Was kojarzy jakiej firmy jest damski fraczek skokowy, który wpadł mi w oko. Zdjęcia niestety nie posiadam ale cechy charakterystyczne to:
-ładnie przylega (pewnie jest lekko elastyczny)
-kieszenie na zamki (nie jest to Pikeur Scarlett)
-charakterystyczna jest naszywka na lewym rękawie na wysokości ramienia, chyba biała, możliwe że to metka
Z góry baaaardzo dziękuję za odpowiedź  🙇
Czy ktoś widział z bliska cylinder firmy Nowak Center?
TA-KI GPA lub ANIMO cena powyżej 1000zł. 😎
Dzięki Dramka! sprawdziłam w google i ten o który mi chodziło to Animo  😅 cena niezła ale chyba będę musiała zacząć zbierać  😤
Proszę  :kwiatek:

Tylko Ja bym tyle nie dała za frak chyba że bym nie miała co z kasą zrobić lub sponsora  😎
No fakt, że cena też mnie trochę poraża ale od dawna marzy mi się taki super fraczek, który będzie już na baardzo długo . Zacznę zbierać a czy wytrwam to się okaże hi hi hi
No nie powiem prezentuje się super ale mój DEZTIM też nie najgorzej  😉

Jaka cena dokladnie?

czy ktos widzial moze w jakims stacjonarnym sklepie (szukalam po internetowych i nie ma) bluzy Euro-Stara koniecznie w kolorze delft, ewentualnie kurtki letniej w tym kolorze  👀
AMIGO ma bluzy EURO-STAR ale nie wiem czy akurat w tym kolorze..
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
06 sierpnia 2009 17:48
a mógłby ktoś polecić jakąś ładną koszulę w niebieską kratkę? :kwiatek: odpada HKM pro team, bo jak dla mnie wygląda jak zwykły T-shirt  😲
asds   Life goes on...
06 sierpnia 2009 18:12
Do mnie wczoraj przyszedł mój nowy kast Troxel Spirit i jestem nim zachwycona!!! Na żywo prezentuje się duzo bardziej korzystnie jak na zdjeciach katalogowych producenta! Chrzest bojowy tez zdał celujaco 🙂
Zu PIKEUR  😅
😲  🤔 🤔  🤣

itd...
rivik obrzydlistwo 🤔 Ciekawe czy w ogóle ktoś to kupuje...
skoro maja jako nowosc!! sergio grasso tez ma w ofercie rozowe oficerki ale jednak oni ze sztyblety.pl produkuja glownie na polskie potrzeby
nawet guma pod buta jest różowa  😜
okropności  🤔wirek:
dziweczyny a nie przesadzacie troche? tzn wiadomo, ze to nie na zawody, ale jesli ktos lubi kolorki, albo na jakies pokazy to czemu nie? ja mam co prawda mieszane uczucia, ale jesli kogos na to stac (bo to raczej nie moga byc jedyne  😉 ) to czemu nie??  😉
asds   Life goes on...
07 sierpnia 2009 15:31
A ja jezlei miałabym juz dzieci powiedzmy dziewczynke i by startowała w jakis towarzyskich zawodach mini kucykowych i miała siwego kucyka to bym i konika na różowa odwaliła i córe. W końcu siodło, ogłowie, napiersnik i popreg różowe do dostania są 🙂. Niech miałaby dziewucha frajde ( zakłdam ze wiek pociechy koło 6-8 lat )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się