Nasze zdjęcia z zawodów

Przedstawiam Balerine🙂 na tegorocznych zawodach które odbyły się w Ośrodku Jazdy Konnej Amazonka w Borkowie. Konkurs 80 cm z jokerem🙂

Zdjęcia z CSIO SOPOT*** konkurs sponsorski 😉)

( Boże ale mnie niekiedy na Nim rzuca .! 🤔  )

z Poniusiem i Robinem  😁  rządzimy ;P

Bischa L -  :kwiatek: za fotki
A jak sobie równo staneły z Robinem 😀
Karutek taaaaa  😎 a wcale ich tam specjalnie nie ustawiałyśmy tylko chciałyśmy wspólną fotkę  😁 a Siwy miał chęć na Robina  😂
ale chłopaki wiedzieli o co kaman i nie chcieli robić boruty 🤣
Zapnij się, mały off- ale czy Landrat jest kupiony z elizówki w Lublinie?
Jaka wysokość stała na tym sponsorskim? 😉
MoniaaA  tak Elizówka 🙂 Landrat L

Karmelita- miało być 120 cm dlatego wzielismy Siwka bo Nim takie wysokosci jezdze a tam stało chyba 105  😎  ale było wesoło  😅
Ponia   Szefowa forever.
05 lipca 2009 21:34
Zielna jakie Ty masz długie nooooogi 😲
Pozwole sobie.
CSIO Sopot 2009

Zapnij sie:

Ponia:

Niestety tylko z rozprezalni. Potem descz zagonil mnie pod dach.
Klami dziękuje 😉 ale Siwy na drugiej foszce jaki zły . to jest cholera  😀iabeł:

Ponia nooo może troche  😡  dawniej jak tańczyłam to się bardzo przydawały  😀  teraz teeeeż ...  moge dobrze ściskać tego mojego siwego grubasa  😎
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
05 lipca 2009 21:51
zapnij sie landrat jajeczny?
jajeczny ale bez licencji .. 🙄  nie wiem jak to tam było ale chyba w 5-latkach albo 6-latkach Dąbrowski był na Nim 4 a i tak licencji nie dostał. Bo było  za dużo zagranicznych . I teraz bym musiała 140 jezdzic zeby MOŻE dostał. Czy jakoś tak. Trener mi to tłumaczył  ale nie wiem czy czegos nie pokreciłam 😵
Zapnij się, fajny konik, śmigała na nim moja znajoma. Skubany skakał wszystko co mu się postawiło 😉
Kilka zdjec  z zawodow. Jakosc marna i z ich logo, ale to dlatego, ze tym razem te foty absolutnie nie sa wart 20 Euro 😉

5-letni:

4-letni:

O kurka! Anka nie potrzebujesz jakiegoś luzako-fotografa na lato, takiego dwuosobowego? Bo jak dziecko mówiło, że się chce do Ciebie wybrać, myślałam, że żartuje, ale chyba nie żartowała... Eurosport normalnie.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
06 lipca 2009 19:24
Lena, ja nigdy nie żartuję. Muszę tylko skądś wyczarować kasę i lecę do Anki ją focić  😍
A na razie czekam aż Anka będzie u nas.
Zobaczymy, kto sie gdzie pierwszy zjawi, bo mnie cos pomiedzy wlazlo i musze wyjazd przesunac  😵

Ja tez nie zartowalam z tym zaproszeniem. Pelna pensja i dwuosobowy materac dmuchany sa do dyspozycji  😀

07 lipca 2009 07:39
Mnie tylko dach nad głową i umywalka potrzebne, resztę jakoś przeżyję, ale nie powiem, dwuosobowy materac to kusząca propozycja  😀iabeł:
Znajdę tylko bilety na które mnie będzie stać i strzeż się, bo pewnego dnia możesz zobaczyć zbliżającą się zagładę  🏇
No takiego luksusu jak prysznic juz nie odmowisz  🤣

A co do zaglady, to moj maz juz od 5 lat inwazje polskich koniar przepowiada, wiec luz  😁

Zeby nie bylo off topic, jeszcze raz gruby:

taggi   łajza się ujeżdża w końcu
07 lipca 2009 08:28
Zapnij sie hahaha... jak patrzylam na 3 pierwsze zdjecia, myslalam, ze wstawiasz foty jakiegos faceta 😁 dopiero pozniej spostrzeglam 😉 Siwus pierwsza klasa 😍, Pońki juz komentowac nawet mi sie nie chce, bo to to zawsze pieknie wyglada 😀
no i An(ecz)ka wie immer -  👍
Ada   harder. better. faster. stronger.
07 lipca 2009 12:14
Zapnij się, również z początku myślałam że na tych zdjęciach jest jakiś facet 😉
Siwy kawał chłopa  😍
PS: Nie chcesz się rozstać z ochraniaczami ?

Anka,  🤔zok:
To ja też pakuje walizki  🏇
07 lipca 2009 12:18
Anka, no nie rozpieszczaj mnie tym prysznicem, bo się rozbestwię  😎
Ponia   Szefowa forever.
07 lipca 2009 14:41
Anka  🏇 😅

ps. rozbijemy ze Strzygą skarbonki i wpadniemy  🏇

wracając do CSIO na chwilę😉 by D.Frej
Z Zielną:

i inne:
By Bischa L

i moje ulubione 😎 by Strzyga🙂 :kwiatek:
taggi    Ada    :kwiatek: 🙂😉  ja musze spinac tak włosy bo mi totalnie fruwają  😎 i może dlatego . No i wyglądam jak facet  🙄 

a Siwy jest mały ale krępy totalnie , jego szyja i klata jest taka nabita i szeroka ze szok 😲

Ada -- Kobieto . Nie wiesz ile ja czatowałam na te ochraniacze  😍  hihi

Ponia Ty to jesteś fotogeniczna ! szaaał . a ja jak zawsze papa wykręcona  🤔  😁  no ale z kogoś trzeba się  pośmiać  😀
Arab potrafi  😀

Ja i Siwy w L2, Niepołomice 2009r.
(zapomniałam ściągnąć gumkę z cylindra przed przejazdem...)

kolebka bardzo ładnie.
A gumki nie trzeba ściągać, wystarczy założyć ją z tyłu pod włosy - utrzyma cylinder na miejscu i nie będzie widoczna  🙂
Dzięki  🙂   
Tak zazwyczaj robię, ale tym razem totalnie o tym zapomniałam...

Z rozprężenia:

Po przejazdach  🙂
wreszcie i ja się mogę tu wstawić.  😀

w obiektywie Klami  :kwiatek:
ps. to są te same przeszkody z dwóch różnych przejazdów.
Kasia a daj te od siebie z aparatu z rozprężalni 🙂
proszę  🙂

w sumie uczucie miałam dużo lepsze niż to zdjęcie  🤔 miałam wrażenie luzu i współpracy, a wygląda jakbym go trzymała  🤔wirek:

i ostatnie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się