Konkurs logo-zakończony
Wtrącam się od czasu do czasu ale oże coś w tej wersji

Ta wersja wg mnie NAJ, tylko rogi dopracować.
wątek zamknięty
lesze wrogiem dobrego. zgadzam sie z presja
wątek zamknięty
Logo zrobiła pamelfa pomysł z rogami dodała gracja03 i a stworzy jedną całość ktoś inny... i jak się to ma do konkursu ?! 😂
fakt,
ninevet ma racje, jak będzie rozstrzygany konkurs?
nie powinien odbywać się na podobnych zasadach jak konkurs jarpolowy?
Już chyba za późno na to jak sie powinien odbywać konkurs...
btw. czy nie umiecie napisać mojego nicku poprawnie?
wątek zamknięty
Ale kto za to odpowiada, jak nie głównie sami ujawniający swe pmysły i projekty sporo przed zakończeniem?
W jarpolowym wątku najpierw było cichosza- pokazanie projektów, termin konkursu, a dopiero potem szlifowanie...
A Wy tu od szlifowania publicznego zaczęłyście to i macie. 😉
A co prawda, to prawda- kazdy konkurs powinien też mieć choćby jakieś umowne proste zasady i kogoś, kto by ich tycio pilnował...
Mi się osobiście ani ta forma konkursu, a ni jarpolowego bardzo nie podoba właśnie przez nadużycie słowa "konkurs", wykorzystywanie cudzych pomysłów itp.
(- dlatego nie zmierzałam nic robić 🤣 )
wątek zamknięty
To każdy dostanie po cukierku 😉
Przypomina mi to badania focusowe 😉
wątek zamknięty
a o co w tych badaniach chodziło ??
- ej to jak po cukierku, to i my może się załapiemy jako prawie pomoc ' żyri ' 😉 🤣
wątek zamknięty
focusy to zintegrowany wywiad grupowy. Taka burza mózgów.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zogniskowany_wywiad_grupowytak na marginesie troche mi sie te różne konkursy przestają podobać... Trochę jak reklama stajni.
wątek zamknięty
otóż to 😉
Żeby jeszcze były
- zasady jakieś (i przestrzegane ),
- określone jury z re-voltowiczów (a nie gdzieś tam ktoś kogo nikt nie zna ),
- od razu ustalone fajne nagrody (skoro pojawia się na niezależnym forum, to coś za coś - niech re-voltowicze skorzystają ucziwie, bo idąc obecnym tropem następny konkurs pewnie będzie bez nagród 🤣 ).
No i najpierw nadsyłanie propozycji - pzrzy ogólnej ciszy, a potem dopiero oceny, i ewent. krystalizowanie myśli.
Ogólnie konkursy - jak najbardziej tak, ale z zasadami i korzyściami dla obydwu stron (w skrócie reklama za piwo nie wydaje mi się fair na tym forum).
P.S. i nie piszę tego dla siebie, bo nie zamierzam robić projektu , tylko dla innych tworzących 🤣
wątek zamknięty
To ja się wtrancam z nową pozycją:
Jakieś uwagi? 😡
wątek zamknięty
Presja piekne!! JEszcze tylko łosiowe rogi!! 😍
Dorotheath wierze w uczciwosc i oryginalnosc uczestników konkursu, moze nie nawet konkursu ale całej akcji 🙂. Szanowne jury sedziowskie jest spoza re-volty, a wiec nie będzie mowy o jakichkolwiek układach. Projekty ostateczne należy zgłasza do 13.07.2009. Nagradzamy najlepsze 3 projekty 😁. Wyniki powinny byc 20.07. ogłoszone na re-volcie.
Uprzejmie prosze o dodawanie przy zgłoszeniach finalnych!!! Nr zgłoszenia wg. kolejności i obok nick autora 😀
wątek zamknięty
mi tez sie to przestaje podobac projekt ktory pochwalilas jest moj a Presja domalowala tylko rogi (do nikogo nie mam pretensji) tylko jak np.wysle dopracowany projekt z rogami i ona tez i ktorys z tych projektow wygra to do kogo trafi nagroda?
wątek zamknięty
A pomysł żeby koń skakał przez rogi padł ode mnie więc poproszę kilogram krówek i będziemy kwita. 😀 😂 Podoba mi się logo Gracji, ale bez rogów .
wątek zamknięty
no wlasnie...🙂 tak wiec jak ktos wczesniej napisal po jednej owijce albo po garsci cukierkow :P
przepraszam Presja nie ty domalowalas tylko Gracja a Jara projekt Gracji bez rogow jest moj i tak sie wszystko pomieszalo 😁 😜
wątek zamknięty
Więc następnym razem jak ktoś ogarnie taki temat to podać zasady m.in. że prace wysyła się na pw, jak ktoś ma swoją wizje to tworzy, a tu wychodzi wspólny projekt, bo każdy doda coś od siebie, a osoba która poskłada to do kupy wygrywa 😉
wątek zamknięty
Znajoma poprosiła mnie o umieszczenie na re-volcie wątku z konkursem ( prośbą o pomoc koniarzy 😀 ) na wymyslenie loga jej stajni. ...
Mogę spytać czy to stajnia z okolic Piaseczna?
wątek zamknięty
Hmm...No można powiedziec że z okolic Piaseczna. zlokalizowana pomiedzy Piasecznem, a Grójcem.
A co do konkursu to został nie rozstrzygnięty, gdyż oficjalnie było tylko 1 zgłoszenie 🙁.
wątek zamknięty
A co do konkursu to został nie rozstrzygnięty, gdyż oficjalnie było tylko 1 zgłoszenie 🙁.
dlaczego ? jedno zgłoszenie = jeden zwycięzca. Nie określiłaś liczby wymaganej liczby zgłoszeń. Był konkurs - zwycięzcy należy się nagroda a zgłoszeń było jedno, bo wszystko odbyło się źle i wcale nie zachęcało do udziału w konkursie.
(żeby nie było, nie ja jestem tym jedynym zgłoszeniem)
wątek zamknięty
Tak zgłoszenie było jedno, ale ostatecznie ono tez nie zostało zaakceptowane finalnie. Osobie która nadesłała projekt wysle jeszcze pw.
W wcześniejszych postach napisalam że zwyciężca zostanie wybrany, natomiast ten jeden projekt który zostal zgloszony nie został ostatecznie też zaakceptowany.
wątek zamknięty
Jak organizujesz konkurs to bierz za niego odpowiedzialność.
a) nie określiłaś wymaganej liczby nadesłanych prac by konkurs się odbył
b) nie napisałaś, że zwycięzca może nie zostać wybrany jeśli loga się nie spodobają jury
wątek zamknięty
Ok..na nastepny raz będe pamietac i nie popełnie takich błędów organizacyjnych. Dziekuje ninevet za pokazanie tych braków :kwiatek:. A do autora jednego nadesłanego logo już wysłalam pw z kwetią rozwiązania całej sprawy🙂
wątek zamknięty
Myślę, że jak stajnia będzie już miała swoje logo to się nim pochwali. I rozumiem, że żadne z przedstawianych tu nie zainteresowało jury? Inaczej chyba należałoby odkupić pomysł.
Swoją drogą wydaje mi się, że konkurs musi być rozstrzygnięty zawsze... bez względu na to czy logo zostanie wykorzystane czy nie.
wątek zamknięty
A do autora jednego nadesłanego logo już wysłalam pw z kwetią rozwiązania całej sprawy🙂
może ujawnisz autora i tajemniczą pracę ?
Albo nagrodę?
Myślę, że jak stajnia będzie już miała swoje logo to się nim pochwali. I rozumiem, że żadne z przedstawianych tu nie zainteresowało jury? Inaczej chyba należałoby odkupić pomysł.
Prawdopodobnie albo nigdy się nie dowiemy albo ktoś gdzieś kiedyś zauważy w jakimś wątku 😁
Edit: czy tak radykalna zmiana tematu wątku i jego treści jest zgodna z regulaminem?
wątek zamknięty
Prosze bardzo jedyna osoba która nadesłała zgłoszenie to pamelfa z którą jutro jestem umówiona na spotkanie i wręczenie symbolicznej nagrody za udział i zgłoszenie projektu. Jako że projekt nie został zaakceptowany, a jak wiadomo chronia go prawa autorskie nie będzie on nigdzie przez mnie publikowany. Jedyna kopia na papierze jaką miałam została już elegancko podarta.
Przyznam ze poczułam się dosc urażona waszymi podejrzeniami/ insynuacjami że mialabym dalej bez wiedzy autorów rozprzestrzeniac ich projekty.
A juz szczególnie bera7 mnie zdziwiłas tym co napisałas, szczególnie że może krótko z sobą w realu rozmawiałyśmy, ale nie sądziłam ze wywarłam na tobie wrażenie "oszusta" bądx "naciągacza" ?
A co do zmainy tematu? To zostawic tak jak było? Myslałam ze skoro termin końcowy już minął to temat można zamknac? Bo z tego co widzialam to ktoś już wcześniej po otrzymaniu np. informacji, zminial na taki temat watku i prosił o usuniecie?
wątek zamknięty
ale nie był to 5 stronnicowy wątek.
nie wiem, może optymalnie by było do starego tematu dopisać "konkurs zakończony/ rozstrzygnięty"
wątek zamknięty
Ninevet zmieniłam tytuł watku i zaznacyzłam w poscie tytułowym że prezentowane projekty NIE będą nigdzie przez mnie rozprzestrzeniane.
I jeszcze raz dziekuje wszystkim osobom, które aktywnie udzielały sie w tym wątku :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
potwierdzam slowa asds jutro spotykamy sie na wreczenie symbolicznej nagrody za fatyge🙂 wogole to mysle ze najlepiej bedzie usunac watek razem ze wszystkimi projektami zeby potem nie bylo nieporozumien i nasze projekty nie trafily w niepowolane rece
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.