W sklepie http://equirex.pl/ -20% na produkty firmy spooks na kod: SPOOKSEQUIREX20 :kwiatek: Promka ważna na pewno do końca przyszłego tygodnia :kwiatek:
armara, o outlecie wiem, często zaglądam. Próbuje skojarzyć w jakich terminach maja ogólne rabaty na sklepie bądź na poszczególne kolekcje, bo mam ochote na kilka rzeczy.
Rzucił się komuś może w oczy czaprak schockemohle ivy green vs w jakiejś większej promce? Czy za duże mam nadzieje 😁? Inne kolory z tej kolekcji widzę za 230zł i nie jestem pewna, czy po prostu ten zielony się wszędzie taniej wyprzedał czy może jednak się przede mną ukrywa 😁
[quote author=Obiś link=topic=15196.msg2907212#msg2907212 date=1579454247] Rzucił się komuś może w oczy czaprak schockemohle ivy green vs w jakiejś większej promce? Czy za duże mam nadzieje 😁? Inne kolory z tej kolekcji widzę za 230zł i nie jestem pewna, czy po prostu ten zielony się wszędzie taniej wyprzedał czy może jednak się przede mną ukrywa 😁 [/quote]
jabooshko Dokładnie o ten w linku (lub taki sam tylko pikowany wkwadraty), inne kolory z tej kolekcji znalazłam w promocji ok 230zł, tego chyba jednak już nie ma w niższej cenie 🙁
Znalezione na instagramie: -40% na koszule konkursowe i białe bryczesy w Beckersport - 38% na Pikeur & Eskadron - Koński Świat -10% na pasze i suplementy Dodson&Horrell w Animavet