A ktoś testował w końcu Haringo?
A widziałaś ją gdzieś może dostępną? 🙂 na usledzi.pl niestety nie ma
My na pierwszy rzut "zjadłyśmy" Britt Care, teraz mamy Wild Nature. Sucza za suchą nie przepada, aktualnie mieszam jej suche + puszkę Doliny Noteci, to co z puszki zjada od razu, kilka chrupek czasem zostanie.
Teraz nam się to Wild Nature kończy i zastanawiam się co mam zamówić... Nie mamy alergii (a przynajmniej nic jeszcze na ten temat nie wiem, ale dostałam ją z info, że nie jest alergiczką).
Gwiazda się zaaklimatyzowała super, jest mega grzecznym psem. Kocha wszystkich ludzi, ogarnęła nasz "rytm dobowy" i nie narzeka, pokazuje jak ciśnie ją siku, czy dwójeczka, nie niszczy. Aniołeczek! 😀
Jedyny problem - agresja do innych suk... W stajni biegała, wszystko było OK dłuższą chwilę i nagle złapała sunie... Dwie akcje odwaliła, aktualnie jest mocno smyczowa + w stajni biega w kagańcu... Psy są super, jak mijamy na spacerze to nawet nie muszę patrzeć na psa - wiem, czy chłopak czy dziewuszka po zachowaniu Hery
Z Dinem się dogadali, całe szczęście 🙂 wprawdzie Dinek, mimo, że kastrowany to jest bardzo nią zainteresowany 😁 ale wypadałoby, że niedługo będzie miała cieczkę, to może dla tego. Po cieczce jedziemy na sterylkę z pannicą.