lillid, pięknie się zrobiła! 💘 Praktycznie inny konik. 🙂 Takie przemiany są świetne, oby tak dalej. Jak się jest na co dzień w stajni to się tak tego nie zauważa. 🙂
Hermes, o matko, ale przeszkoda! Ten Twój Rudy to jest urodzony skoczek, bosko wygląda w tym skoku. 😍
anil22, mnie też trenerki przez bardzo długi czas tłumaczyły, że nie można odpuszczać i że dla konia gorzej go rozpuścić niż być stanowczym w odpowiednich sytuacjach, ale rozumiem Cię, bo to tak ciężko temu swojemu słoneczkowi nie odpuścić, zwłaszcza jak masz jeszcze z tyłu głowy co się może stać, a w domu tak jak piszesz maluch czeka. Myślę, że pomysł żeby trenerka korygowała konia jest bardzo dobry, wszyscy będą zadowoleni. 🙂
FurryMouse, kapcioszki są sztosik! 🙂 Mam jednorożcowe też ale nie aż takie wypasione. 🙂
A u nas na koniec roku duże przemiany, odpuściło mi we łbie w końcu i okazało się, że i usiąść w galopie potrafię nieźle (jak na swój poziom oczywiście) i poskakać parkur na odznakę brązową też się uda. Na piątkowym treningu zrobiliśmy ogromne postępy w skokach, przestałam się aż tak bać wysokości i udało mi się pierwszy raz w życiu pojechać przeszkody po łuku (co wymagało ode mnie patrzenia zaraz po przeszkodzie na kolejną, a cały czas mam duży problem z tym, że jadę z głową w dół i patrzę pod siebie :P ).
Jakby ktoś miał ochotę zobaczyć co u nas to tutaj link do krótkiego filmiku:
https://www.instagram.com/p/B6DXfYuB-D0/A oprócz tego zaczynamy już powoli świąteczne chillowanie, dzisiaj mój koń zamienił się w renifera i może być zaprzężony do sań Mikołaja. 😀