nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie ale szukam jakiejs fajnej miarki do owsa, w ciekawym kolorze, zeby sie nie mylila z innymi w stajni... wie ktos gdzie mozna takowa kupic? ale nie taka jak "szufla" tylko klasyczna :kwiatek:
jak zwykle plus. Wprawdzie z winy maila/allegro wysyłka się opóźniła, ale sklep jeszcze przeprosił za nie swoją zupełnie winę. I kontakt jak zawsze bez zarzutu.
Wszystkim miłośnikom "rzeźbienia" w kopytkach polecam sklep www.trawnik.pl - właśnie kupiłam od nich ostrzałkę do noży Swiss Istor Sharpener 😀 - z mojej strony mega wielki plus za cenę i drugi plus za ekspresową realizację zamówienia
GIGANTYCZNY MINUS DLA SKLEPU HORSES.PL 👿 👿 od ponad miesiąca czekam na paczke, w końcu przyszłą ale tylko jedna część, napisałam do sklepu 2 maile i nic. ZERO odpowiedzi. 👿 👿
ja czekałam u nich na moskitierę 3 miesiące 😉 kilkakrotnie dopytywałam kiedy będzie i zawsze ( poza ostatnim razem) byłam błędnie informowana, że już w tym tygodniu 😎 ale tak ogólnie dostałam gratisy, paczkę wysłali nim dostali ode mnie pieniądze i ogólnie produkt fajny więc jestem neutralna w ocenie 😉
Szukam wędzidła smakowego podwójnie łamanego, ale takiego bez obrotowych kółek. Czy ktoś może natknął się kiedyś przypadkiem na takie w jakimś sklepie. Bo szukam już któryś dzień i są same pojedyńczo łamane.