Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

cieciorka   kocioł bałkański
03 lipca 2009 13:02
galopada_, lubią się?
mam nadzieje ze nie w bryczesach tam wlazłas :P
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
03 lipca 2009 13:03
mlody lazi za szarym jak pies  😁 nie, nie w bryczesach 😉 pozniej dodam jeszcze pare zdjec
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
03 lipca 2009 13:06
czemu później !?! ja chce już teraaaaaz  👿 😜
wątek zamknięty
gracja03   "Kto dosiadł konia ten dosiadł wiatr"
03 lipca 2009 13:08
Ja tez chcę już, galopada_ robisz to chyba złośliwie, ja marze o takim pluskaniu z moją młodą a ty mnie tu jednym zdjęciem drażnisz  🤬
wątek zamknięty
03 lipca 2009 13:17
no to na razie trzy. nie mam poobrabianych, swiatlo bylo za mocne...

a tu widac jaki jest wielki  😜

wątek zamknięty
galopada_ - ale ten Twój młody to olbrzym  🙂  Fotki rewelacyjne,szczególnie oststnia-pełen relaksik  😀

Też marze o takiej kąpieli-może na wakacjach uda mi się  znajdźć  jakąś wode  🙂
wątek zamknięty
galopada_ jak ja zazdroszcze takiego jeziorka 🙂

Mały się zamyślił 😉 :
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 lipca 2009 14:52
Ahhhhh... cudowny Orinoki, jak ja uwielbiam na niego patrzeć 🙂😉

Galopada wielkie konisko 🙂 Jest cudowny
wątek zamknięty
03 lipca 2009 14:55
dzięki dziewczyny  :kwiatek: mam nadzieje ze uda mi sie go troche przybyczyc bo wyglada jak sledz  👿 za 4 dni skonczy 2 lata i 4 msc  😍
wątek zamknięty
galopada_ oddaj nam kilka centymetrów :PP bo moje konieczko ma między 155 a 160  👿
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
03 lipca 2009 15:19

Jesli o Polonezowego chodzi to Orinoko
wątek zamknięty
03 lipca 2009 15:27
a ja musze sie poskarzyc: patrzcie jakie mialabym cudne zdjecie gdyby bylo ostre  🤬  😕

wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
03 lipca 2009 15:37
galopada_, rzeczywiście 🙂
trzeba powtórzyć sejse 🙂
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 lipca 2009 15:47
[quote author=JARA link=topic=6822.msg289613#msg289613 date=1246629135]

Jesli o Polonezowego chodzi to Orinoko
[/quote]

Tak, tak. Literówka.

Galopada co to za kuń? Opowiedz odrobinkę o nim 🙂
wątek zamknięty
03 lipca 2009 17:22
JARA matka Draba po przedswit XIII-4 ojciec Barnaba po Emir, masz pw  😉
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
03 lipca 2009 17:29
Galopada - świetny ten Twój młody, ale mimo wszystko myszaty lepszy =P

rude maleństwo - mniam =) więcej fotek =)

A teraz Basiowa z dziś =) takie tam dwie foty ;-)

wątek zamknięty
galopada_, No. To się nazywa wysoki kąsek konia. Swoją drogą, wnioskowałam, że do tej wody na nim wjedziesz a tu proszę - niespodzianka🙂 Jeszcze niech troszkę przybierze, to dopiero będzie maszyna!
Manta, ale ładny pyszczek. 🙂
wątek zamknięty
Manta, Basiowa to taka poczciwota chyba, co? taki miły pysk ma 🙂
Galopada, zdjęcia z wody są wkurzające! Jak możesz pokazywać je osobom, które do wody mają 10 km, a bliżej saaame lasy i pola?? foch!  😀 ...a poza tym to piękne zdjęcia i oczywiście piękne konie (czarny wymiata - ale możesz kiedyś zadać sobie pytanie: po kiego czorta takiego dużego konia chciałam?  😁 ja sobie zadaję ostatnio non stop

dla przypomnienia klusek:

wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
04 lipca 2009 10:19
Pinesska - poczciwota jak poczciwota... zazwyczaj tak =) jak zaczynałam na niej jeździć to w ogóle bym mół i oaza spokoju, z jednym minusem - nie podawała tylnich nóg do czyszczenia i wtedy kopiąc mogła zrobić duuuużą krzywdę. Ogólnie jak jej się chciało mogła coś kombinowac, ale jej się nie chciało... teraz czasem jej się chce ;-) a do tego lubi co jakiś czas sobie bryknąć - czego ponoć nigdy nie robiła, zrobić rodeo (czasem naprawde konkretne) albo uznać, że ona ma ochotę na sam galop, może stęp ale napewno nie kłus =). Ale mnie te jej jazdy cieszą, bo widze, że odmłodniała i to jest fajne =) mimo kilku moich (i jednego wspólnego) upadków =)

A Twój koń cudo =) ile ma wzrostu? ja tak zawsze kochałam wysooookie konie, a jeżdże na kurduplu =) hehe
wątek zamknięty
A to moje ukochane dziecko 😀  💘
wątek zamknięty
To i my z wczorajszej sesji, która skończyła się przedwcześnie.  Wszystko byłoby cacy gdyby Heroina nie postanowiła nagle pobuntować się, nie stanęła mi na nogę jednocześnie zagapiwszy się na konia chodzącego na ujeżdżalni  👿. W rezultacie mam spuchniętą całą nogę i na jakiś czas z jazdy nici  😵 .
No to trochę pomarudziłam  😁 to czas na zdjęcia 🙂

Księżycowy rumak

wątek zamknięty
Mia, te drugie zdjęcie jest cuuuuuudowne!

A ja jestem na długich, nudnych wakacjach, niestety nie miałam opcji nie jade, więc siedzę i odliczam dni. Już mi mało zostało - 11 dni z 33. I co? Wczoraj zleciałam z betony o wysokości 1,6m, na kamienie. Nic mi się nie stało, 'tylko kilka' zadrapań na wewnętrznej stronie uda. Nie pytajcie mnie jak to zrobiłam, sama nie wiem :P Stałam na betonie, a później leżałam w kamieniach  🤔 Jeśli mi to szybko nie zejdzie to jak ja na konia wsiąde?  😵
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
04 lipca 2009 12:34
Mój pączek z dziś.Wprawdzie zdjecia robie dalej telefonem,ale chyba są całkiem niezłe.
wątek zamknięty
04 lipca 2009 12:38
[img]http://Pinesska[/img] wielkiego? ja mam nadzieje ze jeszcze duuzo usosnie  😁
wątek zamknięty
Anka, ja mam takie pytanie, ktor od razu zaznaczam NIE JEST ZADNYM ATAKIEM, po prostu mnieto ciekawi. Dlaczego tak mlode konie sa ustawione tak wysoko?

JESZCZE RAZ ZAZNACZAM ZE TO NIE JEST ZADEN ATAK - to dla tych ktorzy chcieliby mnie zjesc za pytanie  😉

Tak jezdzone sa mlode konie tylko do zdjec, filmow i na zawodach. Normalnie pracujemy je ZAWSZE w dole, a podnoszone sa tylko na 5 min, aby sie uczyc. Dopiero jak maja wystarczajaco rozwiniete miesnie i sile, pracuja dluzej w wyzszym ustawieniu (3-latki wylaczajac).

caroline i efka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Chwilkę nas nie było.
Lotnik i ja z dzisiejszej jazdy. Foto by goha :kwiatek:

i na koniec portrecik w kąpieli.

Pozdrawiam wszystkich 😀
wątek zamknięty
Szyszka   szczesliwa studentka HOPALu:)
04 lipca 2009 16:05
[quote author=Szyszka link=topic=6822.msg289157#msg289157 date=1246566477]
Anka, ja mam takie pytanie, ktor od razu zaznaczam NIE JEST ZADNYM ATAKIEM, po prostu mnieto ciekawi. Dlaczego tak mlode konie sa ustawione tak wysoko?

JESZCZE RAZ ZAZNACZAM ZE TO NIE JEST ZADEN ATAK - to dla tych ktorzy chcieliby mnie zjesc za pytanie  😉

Tak jezdzone sa mlode konie tylko do zdjec, filmow i na zawodach. Normalnie pracujemy je ZAWSZE w dole, a podnoszone sa tylko na 5 min, aby sie uczyc. Dopiero jak maja wystarczajaco rozwiniete miesnie i sile, pracuja dluzej w wyzszym ustawieniu (3-latki wylaczajac).

caroline i efka  :kwiatek:
[/quote]

mialam nadzieje wlasnie to uslyszec  😉 wielki  👍 dla Twojej pracy, konie wygladaja super. Szkoda, ze u nas wiekszosc ludzi ma zupelnie inne podejscie... Jak widac dalej jestesmy lata swietlne za zachodem. Jeszcze raz  👍 i zycze dalszych sukcesow  😍
wątek zamknięty
Hypnotize bardzo ladny kasztan - w moim typie! Po czym? Prosze o wiecej zdjec!
wątek zamknięty
My w niespotykanej pingwinowej wersji😉

Jakieś fotki wrzucałam też w kąciku rekreanta,więc nie będę zasypywać🙂

Edit:poprawka zdjęcia
wątek zamknięty
Hiacynta
To jest hanowerski ogier po ogierze Pinkus od matki St.Pr.Wienerin 🙂 Cieszę się że się podoba 🙂
Prosze więcej...
Luzowalismy się po jeździe 😉 Czyli dwa zlamasy... 😉

i moje ulubione
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.