kasiakliczkowska, duża ta dwulatka 😎 ale jest piękna! Uwielbiam wysokie konie 😁
kasiakliczkowska, oczka jak gosiki 😍 piękny!
Tiri, aaaależ zielono! Fajny Maluszek, oby się zdrowo chował! :kwiatek:
Co do folblutów to w sumie wszystkie, które spotkałam były zdrowe fest. Nie wiem w sumie czemu ja podczas kupna pierwszego konia nie brałam pod uwagę folblutów, miałam chyba jakieś spaczenie dziwne i tak oto leczyłam gnojka przed półtora roku.
Jedyne co mnie dobija zawsze w folblutach to ich fit figura. Młoda przyjechała kosmicznie chuda, dałam jej dzieciństwa, puściłam na łąkę i oprócz przyjeżdżania z jedzeniem nic jej nie robiłam 😁 teraz od miesiąca chodzi na lonży, nabudowywuje się, na prawdę fajnie pracuje i jest taka słuchająca i co najważniejsze, nikt jej nie spaczył dziwną robotą, bo tylko biegała 6 razy. Aczkolwiek...nie lubi jak wsiada na nią facet. Cieszy mnie to, że mogłam jej dać trochę tego czasu i pracować z nią jak z młodym koniem, bez spiny i bez ciśnienia. Gorzej, że jestem wybredna co do jej przyszłych właścicieli i ze trzy osoby już "pogoniłam" 😂 Jak była Pani doktor i robiła jej przegląd i zdjęcia nogi, na której ma bliznowca powiedziała, że to fajny zdrowy koń, ale na pewno do odpasienia. Także no, dopóki mogę jeździć to coś tam z nią próbuję zdziałać, chciałabym ją wstępnie naskakać na czymś małym.
Pozwolę sobie jeszcze wrzucić coś z ostatnich zdjęć 😍