ogurek Co do tego bloga, to, na tyle, a na ile umiem francuski, to generalnie Twój wychowanek jest cudny, kochany i naj a wszystko jest 'piekne' , względnie' bardzo fajne' 😁
brzoskwinia, jest z niej taka śnieżka. 😉 Na szczęście nie jest dużym brudasem. Mamy w stajni jej półsiostrę (też łaciatą) i to jest dopiero niesamowity syfiarz! 🤬 😁
Tutaj akurat jest względnie czysta, ale ogólnie to... 😵
Ja się aktualnie zajmuję tym oto potworkiem ze zdjęcia. Wbrew pozorom kary obok to (prawie) pełnowymiarowy kon a nie kuc, 😁 a srokacz ma marne 179cm w kłębie. Kolejny koń z Polski w mojej irlandzkiej stajni 🙂 Na zdjęciu chwile po przyjezdzie do stajni 3 miesiace temu, teraz juz sporo 'tłuściejszy' na szczęście 😅
ivett Gratuluję nabytku! 🙂 Piękny ma ogon! Zawsze uważałam, ze srokate to "inne" ale w przeciwieństwie do większości mam na myśli pozytywne znaczenie tego słowa. Po prostu niepowtarzalne. 😍 Burza 😜 widać, ze dziadzio zna się na rzeczy.
vissenna, ale fajna krówka 🙂 Masz no jeszcze jakieś zdjęcie? :> ivett, ładnie malowane 😉 szła na te przeszkody czy trzabyło ją bardzo zachęcać? bera7, on pewnie nie zgadzał się na żadnych paparazzich 😉
galopada_ fajnie malowane toto Wasze🙂szczegolnie świetnie wyglada od przodu. Tak symetrycznie pomalowane ma golenie 🙂 m4jek Fiso jaki powazny. Patrząc z jednej strony nie pomyslalabym że to srokate 😉cudenko. Mam nadzieje że wkrótce osobiscie poznam..