Karutek taaaaa 😎 a wcale ich tam specjalnie nie ustawiałyśmy tylko chciałyśmy wspólną fotkę 😁 a Siwy miał chęć na Robina 😂 ale chłopaki wiedzieli o co kaman i nie chcieli robić boruty 🤣
jajeczny ale bez licencji .. 🙄 nie wiem jak to tam było ale chyba w 5-latkach albo 6-latkach Dąbrowski był na Nim 4 a i tak licencji nie dostał. Bo było za dużo zagranicznych . I teraz bym musiała 140 jezdzic zeby MOŻE dostał. Czy jakoś tak. Trener mi to tłumaczył ale nie wiem czy czegos nie pokreciłam 😵
O kurka! Anka nie potrzebujesz jakiegoś luzako-fotografa na lato, takiego dwuosobowego? Bo jak dziecko mówiło, że się chce do Ciebie wybrać, myślałam, że żartuje, ale chyba nie żartowała... Eurosport normalnie.
Mnie tylko dach nad głową i umywalka potrzebne, resztę jakoś przeżyję, ale nie powiem, dwuosobowy materac to kusząca propozycja 😀iabeł: Znajdę tylko bilety na które mnie będzie stać i strzeż się, bo pewnego dnia możesz zobaczyć zbliżającą się zagładę 🏇
Zapnij sie hahaha... jak patrzylam na 3 pierwsze zdjecia, myslalam, ze wstawiasz foty jakiegos faceta 😁 dopiero pozniej spostrzeglam 😉 Siwus pierwsza klasa 😍, Pońki juz komentowac nawet mi sie nie chce, bo to to zawsze pieknie wyglada 😀 no i An(ecz)ka wie immer - 👍