vissenna do ośrodka już było zgłaszane z tego co kojarze i niestety poki co cisza z ich strony.
ja mam już filmy pobrane, więc mogę je podesłać bez problemu
Borkowa - poszło.
Dziękuję pięknie.
Visenna - desire cos internet szwankuje... może stąd ta prośba. Pewnie długo by się ściągały...
tez mam pobrane jak coś mogę podesłac
Niecałe 500zł do końca zbiórki! 🏇
tez mam pobrane jak coś mogę podesłac
Żabeczko - Borkowa już ogarnie, ale dzięki :kwiatek:
Wiwat re-volta, wiwat rrds. Zbiórka mogłaby mieć tylko tytuł, bez opisu, bez zdjęć i efekt były taki sam. Jakim zwyrodniałym człowiekiem trzeba być żeby aż takie uczucia wzbudzać. Mój gniew eskalował w miarę czytania jej bloga i jak wulkan wybuchł kiedy pokazała zdjęcia owcy. Wasz też Na pohybel zwyrodniałej babie.
O co chodzi z rabunkiem Koziołka przez sąsiadów? Czyżby panowie postanowili pomóc fundacji czy ona sobie znów coś ubzdurała?
Zaraz to uzbieramy, ba, na pewno będzie więcej kasy!
Jeszcze troszeczkę, a konie będą miały na prawdę godne leczenie.
Te klacze i bidulki źrebaki zasłużyły sobie! Dostały drugie życie!!
A można wpłacać powyżej ustawionego celu?
Link do zbiórki był wrzucony o 1.00 w nocy.
Będzie 10000 w 20 godzin jak nic.
Może szybciej... 😀
🏇 jest !
Brudaska dziś z żalu nie bedzie spała 🙂
Pykłam brakujące 90zł 🙂
Udało się 🙂
KONIEC ZBIÓRKI!
:kwiatek:
Można! Widzę, że można! Zróbmy Indianie psikusa. Pokażmy na co nas stać ! 🏇
edit- nie można, nie ma opcji Wpłać Zniknęła 😕 😕 😕 😕 Kurde, a ja chce dać więcej!
🏇 🏇 🏇
Naprawdę wraca wiara w ludzi. :kwiatek: 💘
Aż lepiej na duszy!
BRAWOOO!!!! 🏇 💃 🏇 🏇
Nie można, nie ma opcji Wpłać Zniknęła 😕 😕 😕 Kurde, a ja chce dać więcej!
Też dorzuciłam, kit z prowizją za przewalutowanie! 🏇
Śmieszy mnie jej angielski z tego filmu - i ona oferowała płatną usługę tłumaczeń 😎
I za to uwielbiam to forum, dlatego tu moderuję. Ta społeczność jest niesamowita!
tunrida, da się to chyba zmienić, ale to musi zrobić osoba zakładająca zbiórkę.
Jesteście kochani 💘 Autentycznie, kiedy weszłam przed chwilą na zbiórkę i zobaczyłam całą kwotę i jeszcze więcej...siedzę i mam łzy w oczach. Jesteście WIELCY!
Nie można, nie ma opcji Wpłać Zniknęła 😕 😕 😕 Kurde, a ja chce dać więcej!
Turnida ...spokojnie.
Myślę, że kasa będzie jeszcze potrzebna.
Póki co, nie trzeba sie martwić, że na diagnostykę i leki zabraknie.
Nie wierzę własnym oczom.... Jesteście WIELCY
U mnie się wyświetla 10290 zł i jest dalej-> wesprzyj 🙂
Jak sprzedam auto to też dorzucę jeszcze parę groszy 🙂
Mozna, przepraszam, jestem fleja. Cos popsułam, ale naprawiłam. Jest wpłać. Idę radośnie i w podskokach " hej ho, hej ho..powpłacać by się szło " 🏇
[quote author=el_infierno link=topic=80308.msg2859889#msg2859889 date=1554914499]
O co chodzi z rabunkiem Koziołka przez sąsiadów? Czyżby panowie postanowili pomóc fundacji czy ona sobie znów coś ubzdurała?
[/quote]
Podczas wczorajszej interwencji uciekły dwie kozy, ktorych nie udalo sie odnaleźć. Oczywiście Grazyna przeczytała tu na forum, ze dwie kozy sa na gigancie i zaczela ich szukac. Znalazly sie u sasiada na pastwisku i szybko zostaly jej odebrane.
Edit
Dajcie linka!
Ledwo zdążyłam wpłacić, niezłe tempo. 😁 A wyniki sekcji to póki co tajemnica? Bo jestem ciekawa, zwłaszcza Drohiczyna, bo wygląda prze-tragicznie. 🙁
Taaaak....teraz mi lepiej. 😀iabeł: Dawno nic mi tak ciśnienia nie podnosiło, jak akcja z ostatnich 3 dni.