Właśnie, jak te Hexagony z Fair Playa się sprawują? Ma ktoś? Wyglądają zacnie i stypkowo <3 ale moje wspomnienia z ichnymi szmatkami to marszczące się po praniu lamówki, sprany kolor i zmechacony materiał... 🙄
anai, - ja już się zachwycałam, ale powtórzę - obłęd w ciapki, po prostu nieziemski zestaw 😍
Szukam białych, jak najbardziej futrzatych kaloszków dostępnych w krótszym czasie niż miesiąc 🤣 Fajnie, jakby nie umarły po 3 jazdach. Rozmiar xl lub xxl. Ktoś coś? 🙂
Szukam białych, jak najbardziej futrzatych kaloszków dostępnych w krótszym czasie niż miesiąc 🤣 Fajnie, jakby nie umarły po 3 jazdach. Rozmiar xl lub xxl. Ktoś coś? 🙂
lusia722, - niestety mustangi mają paskudny, czarny rzep, który mi psuje wizję 🙁 any, - dzięki, już zerkam 🙂 Choć wolałabym jednak sklep. harja, - Wow, jaki dorosły Boczuś! 😀 Ślicznie mu w granacie, piękny, nasycony kolor 🙂
lusia722, - no właśnie nie, mają paskudnie czarny, bo już je oglądałam :/ Z wymienionych od ręki są tylko anky, Kentucky i pierwsze eskadrony, reszta właśnie 2-3 tygodnie, ale dzięki, bo coś wybiorę 😀
dairoxroxi ja kiedyś mierzyłam pożyczone od koleżanki i nie było źle (skróciłabym uszy delikatnie) 😉 na cavaliadzie miałam w łapce poniacze i na moje oko byłyby za małe na moją- głowa raczej cob niż pony, chociaż najlepsze ogłowia wychodzą mi z połączenia elementów pony i cob 😂 My z problemu nausznikowego wybrnęłyśmy tak, że zamawiamy na wymiar i pod kolor od dziewczyny, która robi prawdziwe cudeńka, polecam ElaArt :kwiatek:
Szukam fajnego różowego czapraka DL 😀 może być nowy, może być używany Coś dobrej jakości i najlepiej żeby nie był to neonowy róż, tylko coś w miarę stonowanego 😉
Dziewczyny a ja mam zagwozdkę czy oprócz iceblue z 2014 (orzechowa/nugatowa tak jakby lamówka) był jeszcze w kolekcjach inny iceblue? Bo kojarzę ice, jade itd Ale widzę kolejne ogłoszenie zatytułowane "iceblue" a lamówka to kolor czerwony/różowy i zgłupiałam totalnie 🤔 😵
Pati2012 Jarpol miał na wyprzedażach na fb wystawiony pad dl różowy, w bardzo dobrej cenie 😉 dla mnie kolor bomba, ale nie wiem, czy nie będzie dla Ciebie za bardzo rażący 😎
harja, dzięki. Wasz folkowy też świetny, dużo bardziej podoba mi się taka lamówka niż cały czaprak. Jest elegancko, ale z charakterem. keirashara, dzięki!