Dziękuje dziewczyny za kciuki i gratulacje 🙂 Cassalido ma się dobrze, jest bardzo silny. 30 minut po porodzie już stał , pewnie jak na zdjęciu. Ale przy samym porodzie stresowałam się bardziej niż przy moich własnych 😁
Kurczę ale w tym roku wszystkim szybko idzie 😀 A gdzie te nieprzespane tygodnie? Gdzie codzienne zdjęcia cycków? Gdzie klątwy i obrzędy, żeby się dziewczyny rodzić zdecydowały? 🤣 😜
Kurczę ale w tym roku wszystkim szybko idzie 😀 A gdzie te nieprzespane tygodnie? Gdzie codzienne zdjęcia cycków? Gdzie klątwy i obrzędy, żeby się dziewczyny rodzić zdecydowały? 🤣 😜
No co Wy 😉 nie chciałam już spamować tu cycem, żebyście mnie nie pogoniły 😂 ale mój był 12 dni po terminie i po kobyle nic nie było widać. A skoro chcecie to wczoraj ok 20 tak wyglądał cyc 😵
[quote author=zembria link=topic=57.msg2854188#msg2854188 date=1553070459] Kurczę ale w tym roku wszystkim szybko idzie 😀 A gdzie te nieprzespane tygodnie? Gdzie codzienne zdjęcia cycków? Gdzie klątwy i obrzędy, żeby się dziewczyny rodzić zdecydowały? 🤣 😜
Bo u mnie nic się nie źrebi 😀 [/quote] i u żabeczki hahahahaha
Gratulacje ! Ja teraz wypatruje źrebaka po swoim ogierze, ale nie u nas, termin za 2 tygodnie. Moja kolejna termin za miesiąc dokładnie. Tymczasem starszaki już mają paszporty ! Jestem pod wrażeniem działania naszego OZHK, opisane, zaczipowane, tydzień później paszporty listonosz przynosi, rewelacja !
Czy moja ciążowa niespodzianka ma szansę na zastąpienie emocji, które były przy Brego żabeczki i u tajnej? 🤣 Tu jeszcze jest element zaskoczenia, bo nikt nie zna dnia ani godziny, nawet w przybliżeniu 😂