A ja muszę wstawic zdjęcia młodej do tego wątku, ponieważ chyba zaczynamy dorastac. Dzisiaj pierwsze wsiadanie i o dziwo jeśli kałuża może konia zjeśc, tak dzisiaj zachowywała się jak stary wyjadacz ze mną na górze. Jestem taka dumna. 😍 😍 oto i szanowna Pani Kluska:
Devila: Młody stacjonował w Jurowcach 4 m-ce a teraz w Krynicach sieje zamęt w stadzie 🙄 Unicorna: Zapraszamy serdecznie do Krynic 😅 Margaritka, Rude_Maleństwo : :kwiatek: Dziękujemy 🙂 Sznurka: To zdjęcia jeszcze z pierwszych spacerów a sumie jedynego i ostatniego w Jurowcach. Teraz zbieramy się do spaceru u Agnieszki, ale jak pozbędziemy się pewnych "rogów", które czasem mu wyrastają 😁
hate me a mnie sie masc straszliwie podoba. Uwielbiam takie skarogniade z podpalanymi jabłuszkami 😍 Anka a ja nie widze Twoich zdjec🙁 mozesz je podlinkowac?
_kate :kwiatek:Manta dziękuje :kwiatek: miło że się podoba. hehe to cudeńko 😉 ma 143cm i mam go od momentu wyźrebienia się kobyłki mojej sis. czyli już 15 lat 🏇 Gallien fajniutki rudzielec 🍴 rudy z jesieni..
rude maleństwo - to już się nie dziwie, że mi się podoba... moja Basiowa też ma właśnie ok 143 =) widać, konie z tym wzrostem mnie jakoś przyciągają =)
Jun dzieki. Ten jest na prawde moim nr 1. Jesli jakis go przebije charakterem, ruchem i checia wspolpracy, to wymiekne. Sa piekniejsze, jesli chodzi o wyglad, ale ten jest szczegolny. 😉