Ja jakiś czas temu skusiłam się na chocolate, jak chciałam jakiś 'spokojny' zestaw i mi się podoba, także i ten mnie przekonuje. Pale gold pewnie bardziej do już trochę wypalonej słońcem wersji będzie mi pasował 😂 U mnie też niebieskości i granaty dominują, więc te odpuszczam na pewno 🤣
anil22, - brąz na karych jest super! Ja mam już 4 brązowe szmatki i bardzo lubię swojego konia w tym kolorze 😀 Za to nie przepadam właśnie za granatem na nim, no nie leży mi 😉
A mnie ten brąz zasmucił bo mam już anky sand, chocolatte i wood. Liczyłam, na jakieś ciepłe wiosenne kolory. Żałuję, że nie zaszalałam w zeszłym roku i nie kupiłam corala.
A mnie jakoś te mieniące się nie przekonują. może jak na żywo zobaczę to się zakocham. 😉 Za to te wibrujące kolory są cudowne, choć najlepiej będą wyglądać na siwkach i karych, a na mojej gniadej to chyba nie bardzo, ale może coś znajdę. Za to wydaje mi się, że te pady są takie grube, porządne, dobrze się Wam użytkują?
dairoxroxi, - dobre wieści 😎 Lubię ich sklep, nawet chyba mam jakąś zniżkę stałoklientową, będę akurat za tydzień i za dwa, to powinnam dać radę obejrzeć w któryś weekend. minerwa, - dzięki!
Czy udało się którejś z Was dopasować inne owijki do Anky Ruby 2017? W Szmatoholikach podpatrzyłam bordowe owijki z klasyków Eskadrona, ale okazuje się, że nowa Ruby to zupełnie inny kolor niż stara, więc ani trochę nie pasują 🙄
Dziewczyny polecam zajrzeć na niemiecki ebaykleinanzeigen. Znalazłam ostatnio sporo padów w cenach lekko śmiesznych. W tym np. Z pierwszym pikowaniem w stanie idealnym.