Przymierzałam się na wiosnę na jakiś nowy komplecik, ale średnio mi się podobają, ciemny granat ładny, ale mam już night blue :/ żółty jak dla mnie okropny, bardzo tandetnie wygląda. Mineral blue podobny do gluf stream. Może pale gold albo brąz mi przypasuje, takich jeszcze nie mamy w szafie 🙂
Złoty może być fajny, brąz w sumie też mi się podoba. Jeszcze może Royal Blue, ale to bez większego przekonania. Generalnie na tych zdjęciach żaden z butów nie wyrywa, ale może jak coś zostanie do wyprzedaży to się skusze. Chyba, że złoto zrobi szał na żywo 😜
Edit: Na Instagramie pojawiają się kolejne zdjęcia nowej kolekcji 🙂 Jasnoniebieski nie w moim typie, ale dorzucam screena.
Dziewczyny poratujcie mnie proszę! Poszukuję fotek blacka z wiosny 2018 (ten z złotym brokatem) koniecznie na koniu. Przeszukałam z 20 stron tego wątku i nic 🙁
Dziewczyny poratujcie mnie proszę! Poszukuję fotek blacka z wiosny 2018 (ten z złotym brokatem) koniecznie na koniu. Przeszukałam z 20 stron tego wątku i nic 🙁
No powiem wam szczerze, że kupiłam ten czaprak black z złotym brokatem i szybko odsprzedałam. Myślałam, że jak brokat to taki mieniący się, a to tylko taki jakiś materiał co odbija światło. Ja liczyłam na taki bling bling 😡