apropos Dobrawy i Dabrowki
link
nerechta, zaczęłaś ciekawy temat. 😉
Teraz wątek będzie czekał w napięciu jak ostatecznie Maleńka będzie mieć na imię.
proszę o kciuki, jedziemy na porodowke 🏇
Kciuki są!
Zdrówka i sprawnej akcji!
nerechta trzymamy najmocniej 😍 niech pójdzie szybko i sprawnie 😀
nerechta, trzymajcie się! Ale pięknie donosiłaś! Aaa, no już się wzruszyłam 🤔wirek:
nerechta go go go! Idealnie w terminie 🙂😉
O kurczaczki, to już!!! Go girl!
nerechta, powodzenia 😉
Ja w nocy zaliczyłam okropna "niestrawność" co spowodowało silne i za regularne skurcze macicy. Łyknęłam nospe i naszczęscie się uspokoiły. Ale mocno się przestraszyłam i już gotowa byłam jechać do szpitala.
nerechta, do boju! Kciuki!!!! Wszyscy tu czekamy na kolejną księżniczkę
nerechta, go girl! Równiutko 4 miesiące po mnie. 😁
nerechta, kciuki są!!!!! Oby szybko! 🙂
Horsiaa, a bierzesz dodatkowo magnez? Miałam w pierwszej ciąży takie regularne skurcze dość często. Lekarka poleciła magnez 2x dziennie. W drugiej ciąży też stosuję.
nerechta są i kciuki od nas!
wiadb, w sumie magnez nie jest u mnie głupim pomysłem. Zacznę brać, bo często mi go brakowało. Ale tutaj zatrulam prawdopodobnie się pomidorkami koktajlowymi, bo przeleciały przeze mnie niestrawione. I to prawdopodobnie wywołało skurcze.
Horsiaa, skórka od pomidora?
Moja Mam miała dokładnie to samo - byłaby mnie wcześniej urodziła przez pomidory. 😉
nerechta, moze już po? Ale kciuki są! 🏇
Woooow! Extra! Gratulacje
nerechta gratulacje 😅
Kolejna chyba Madźź, a potem ja i wiadab 😉
nerechta cudnie, gratuluje :kwiatek:
nerechta gratulacje i dużo zdrówka.
nerechta, ale express!!! Gratulacje, czekamy na zdjęcia maluszka i oczywiście imię 🙂 opowiadaj jak było!
Nerechta, gratulacje! Ale ten czas leci - dopiero co pisałaś, że Iga będzie miała rodzeństwo. Dużo zdrówka dla Was.
nerechta, gratulacje! Czekamy na relację.