hej🙂 ma może ktoś kod rabatowy do pegazshop?? Mógłby się nim podzielić??? ala
Czy kody GNL na 10 % działają wam na pasze??? Bo ja zawsze kupowałam z nimi i zawsze mi liczyło a wczoraj pojawiło sie ze nie obejmuje tych produktów.
w gnl wogóle jakieś promocje obejmuja pasze? to jestem w szoku, mi nigdy żaden rabat nie działą na pasze
No mi te na 10% właśnie działały ale teraz widze ze się skończyło 😉
edit żeby było smieszniej nie nalicza mi nawet mojego rabatu jako stały klient.
kiedyś ten kod działał na paszę, mieli błąd w systemie 🙂
kupiłam dzięki temu z 10 worków z 10% rabatem, dopiero jak odebrałam osobiście i zobaczyli rabat 10% i przy nim #gnl, to parę dni później już nie nabijało rabatu 🙁
edit żeby było smieszniej nie nalicza mi nawet mojego rabatu jako stały klient.
Rabat obrotowy w GNL też nie nalicza się na pasze i suplementy.
Mi w tym momencie na nic nie nalicza 😉
w gnl kupuję tylko paszę, i to nie worek miesięcznie, więc ich rabat stałego klienta mogę sobie wsadzić w d... niektóre pasze zamawiam przez internet, bo taniej jest nawet z przesyłką, ale tam rabat klienta jakoś może obejmować pasze 😤
No niestety, taka polityka sklepu... Najlepsze jest to, że 2 razy zdarzyło mi się zamówić coś z kodem #GNL na -10%, a po odbiorze w punkcie okazało się, że naliczone zostało -6% rabatu obrotowego. Cena do zapłacenia w sklepie wyższa niż na mailu... Także ten. Mam do nich 15 minut, a raczej omijam.
A ja proponowałabym Panią z Gnl-a zająć sie obsluga Klienta i przesyłkami a nie siedzeniem na revolcie!!! (Ewentualnie zaczacznijcie punktualnie przychodzic do pracy bo jak sklep pracuje od 9 a Klientowi udaje sie dodzwonić o 11 to świadczy od klepie tylko niefajne rzeczy)
No ja pasze brałam 2-3 razy do roku zapasy. Mam rodzinę w Łodzi po drodzę w sumie zawsze wpadałam i brałam. Ale tak nie miło jestem zakończona bo wcześniej nie miałam problemów. Ale na szczęście jest w Animalii spory wybór w darmowej wysyłce to się trochę gdzie indziej zamówi 😉
Będzie ktoś może robił zamówienie z Premier Equine ? Mam drobną rzecz i chętnie się przyłączę
Też się chętnie dołączę do zamówienia z PE :kwiatek: za 15,99 funta 😉
na FB Jarpol wyprzedaje kolekcję unicorn , derki, czapraki, derki treningowe😉
ja chyba robię zamówienie z PE, dawajcie na pw
w Horse-Trade zimowa wyprzedaż - 30% 🙂
Czy posiada ktoś kod rabatowy do salon koński świat.
Mam do oddania do końca stycznia kod rabatowy do equishop. Ważny do 31 stycznia...
Hala124, jestem zainteresowana🙂
Na cordeo.pl przecenione rzeczy Anky i wiem, że wejdą derki na promocję 😅
Sklep HealthyHorse ma zimową wyprzedaż 🙂
Tylko z tym HealthyHorse to polecam upewniać się czy dany produkt faktycznie jest w ich asortymencie. Ja na swoje zamówienie czekam już 2 miesiące, o tyle dobrze że kontakt jest ok i podobno to wina producenta 😵
jest aktualnie jakiś kod do konika?
czy ktoś jest w posiadaniu kodu rabatowego do bergo? wpisałam widniejące na forum ale nic mi nie działa 🙁
czy ktoś jest w posiadaniu kodu rabatowego do bergo? wpisałam widniejące na forum ale nic mi nie działa 🙁
Ja dostałam do zakupów ulotkę z kodem zima10 i zima15. Spróbuj, może zadziała 🙂
Edit. Nie zauważyłam że ktoś już je podał 🙁
Czy wchodzi wam kod #gnl? U mnie nie działa, próbowałam kilku kompilacji produktów i nie działa na żadną.
W Crazy Horse Promocja walentynkowa:
Rudzik sprawdziłam przy produkcie jest -10% ale na końcu nie podlicza 🙁
Karina, u mnie cena nie zmienia się po wpisaniu kodu i wyskakuje komunikat ze kod nie ma zastosowania do produktów w koszyku. Nie wybierałam pasz ani supli, ani przecen. Nie wiem co jest grane. Nalicza mi tylko rabat stałego klienta
u mnie u góry przy produkcje i to lizawka jest -10% ale na końcu i tak nie ma 🙁
Szukam dobrej promocji na siatki na siano oraz derki 145 :kwiatek:
Kochani dostałam informacje od sklepu ze kod #gnl już nie obowiazuje
Czy dobrze widzę, że kod do PE, dołączany do zakupów, na -10 funtów przy zamówieniu powyżej 50 funtów to jest kod "ogólny"? Do 30 kwietnia działa. Wywaliłam swój poprzedni, więc nie mogę sprawdzić, ale właśnie wykorzystuję drugi i Google mi go podpowiedział. Oo Więc to chyba jest taki ogólny kod, a nie prywatny?