Ale przeważnie i tak wszyscy wiedzą skąd konie są. U nas np. jest tylko jedna stajnia nadmorska. Kurczę ale aż przeżyłam szok. Bo ja rozumiem jakby jeszcze się ukrywali ale wystarczy podjechać i każdy się dowie i wie, że jazdy nad morze są organizowane 🤔
My będziemy w Nowęcinie i tam właściciel powiedział mi, że ma jakąś wykupioną kartę, że może wjeżdżać i normalnie organizuje takie wyprawy. Dlatego byłam spokojna, ale parę dni temu usłyszałam że nie ma takiej opcji, bo nawet z psem nie można wejść na plażę..
Kejsa - bądź spokojna o swój wyjazd😉 właśnie możliwość terenów po plaży przyciąga wielu chętnych do nadmorskich stadnin😉 tyle że często takie ośrodki mają określone miejsce gdzie mogą a gdzie nie mogą, kiedy itd. bo na szaleństwa po plaży trzeba mieć pozwolenia okolicznych władz😉
jeśli wybierasz się do Nowęcina to na plażę pojedziesz😉
a Ci co jadą na "dziko" to oczywiście nie muszą być przyłapani, bo przecież straż nie chodzi cały dzień po plaży i nie wyszukuje galopujących brzegiem morza jeźdźców, ale jak już się trafią to są 3 opcje: albo uciekać w las, albo szykować się na mandat, albo liczyć na sympatycznych strażników 😁
Ponia, bajkowe zdjecia 💘 Greeni, swietne laciaki 🙂 jak dorobie sie kiedys jeszcze jednego ogona to tez chce miec krowke 😀 Brzask, ale zazdroszcze jeziorka... u nas jak sie wieksza kaluza trafi to swieto lasu ...
Greeni świetne łatki! Ile ma maleństwo? itsdd on jest pięknyyyy 😍
A mi się już udało zaciągnąć koleżankę z aparatem do stajni i się okazało że karty nie ma 😤 Ale już niedługo już za momencik zarzucę was gniadym grubasem
itsdd ale z niego mięśniak🙂 Greeni piękne łaciate.. 😉 a źrebak jak fajnie ma umaszczoną główke Pinesska widziałam wcześniej Twoje foty.. piękne są, takie artystyczne 🙂🙂
a to z mojej sesji ale mnie nogi strasznie bolały :P
Pinesska nie mam czym;D tzn mam foty ale ja sie sobie na nich nie podobam;D;D wybrałam te najbardziej znośne;] za to Twoje są fajne.. widze że po drugiej stronie krzaków gdzie ja robiłam;] a Brzachowi widze west służy, taki wielki sie zrobił;]
rude_maleństwo, ale fajny rudy rydz! Super się prezentuje! Pinesska, no no, widzę, że sesje kieckowe elegancko wychodzą, koń piekny, ogłowie jeszcze podkreśla jego zalety wizualne! :-)
Mia, Wiorek, Whisper, Kaalarepa dziękuję za miłe słowa :kwiatek: kaalarepa oj tak, nie wiem kiedy on zaczął tak mi rosnąć 👀 ale podoba mi się taka klucha (a jaki fotel się z niego zrobił 😁 )