[quote author=Rude dwie link=topic=15196.msg2825814#msg2825814 date=1542922464]
Za to w Animalii jest co prawda 10% na wszystko... tylko to co akurat mnie interesuje usunęli z asortymentu. Przypadek??? Założę się, że w sobotę pojawi się znów jako dostępne. Żenada. No i potwierdzam, że poszukiwany przeze mnie produkt magicznie wrócił do asortymentu jak tylko skończył się BF... Cuda?
[/quote]
A mogę zapytać, co to konkretnie było?
Na BF to się napaliłam ze 2-3 lata temu - wyszły obniżki 10 %, w tym roku nie nastawiałam się na nic konkretnego - w sensie nie potrzebuję entego czapraczka, ogłowia, bryczesów, bo jeżdżę od wielkiego dzwonu. Rzeczy na które zwracam uwagę to suple, preparaty do pielęgnacji, pasza (no 10% przy Brandonie to jednak ponad dyszka), ewentualnie derki. W efekcie kupiłam wiaderko suplementu i to tylko dlatego, że i tak musiałam zamówić paszę (no bo pasz BF nie obejmował tam gdzie kupuję), gdyby nie to to pewnie bym sobie darowała. Derki - o wiele większe obniżki trafiłam w zeszłym roku w lutym na wyprzedaży posezonowej. Generalnie BF to chyba bardziej imprezka w sklepach stacjonarnych, a w necie działa na zasadzie, a jak biorę jedną rzecz w promocji, to coś jeszcze wezmę, bo jeden koszt wysyłki. Błogosławie dzień w którym wykupiłam smarta na alledrogo - skończyła się mania zakupów do limitu wagowego 😁
podrzucę tylko info że w
końskich zalotach zostało jeszcze trochę fajnego sprzętu do wyrwania z kodem rabatowym -50%, zaktualizowali stan na stronie
www, polecam
Sivrite, oczywiście. Derka.
Precelek A był jakiś kod do końskich zalotów ?
Edit: Dzięki już znalazłam 🙂
Jakieś promocje na kurtki zimowe rozmiar M (mooooże S)? Taaak, wiem, wcześnie się obudziłam 😜
30 listopada - 10 % na wszystkie produkty HKM w Zabookuj przez internet
Pojawiają się czasami jakieś kody rabatowe do Mustanga? Czy raczej muszę czekać na przecenę konkretnej rzeczy (o ile się doczekam)?
Czy ktoś kojarzy kiedy Hooks robi największe wyprzedaże ? 🙂
Może nie promocja ale cena bardzo przyzwoita 😉
https://www.decathlon.pl/derka-stajenna-stable-400-gran-id_8375301.html#
Przy okazji zapytam, czy może ktoś posiada i podpowie, czy warto? Chcę zamówić ale nigdzie nie moge jej pomacać, bo na stanach sklepowych brak
Megane, tej akurat nie mam, ale mam stajenne 200g, padokowe 200g i 300g, i kucykowe 200g, i koszulki pod derki z Deca - i wszystko sztos, pod względem kroju, jakości, prania, etc 😉
Orzeszkowa bardzo dziękuję :kwiatek:
Megane, ja też bardzo polecam! Mam padokówki z kapturem. Derki idealne, wszystko w nich jest przemyślane 🙂
Megane ja mam ta derkę, kupiłam jakiś miesiąc temu i jest mega super, nie dośc, że się ładnie rezentuje to jest bardzo gruba i dobrze zrobiona.
Dziewczyny! Wielkie dzięki! Przekonałyście mnie 🙂 na zdjęciach wygląda solidnie, cena około 50% taniej niż u konkurencji jeśli chodzi o parametry 😉 dlatego wydała mi się zbyt tania a to podejrzane 😉 ale rozwiałyście moje podejrzenia 😉
:kwiatek:
Udało mi się załatwić z Decathlonem rabat i kupiłam kakaową 😀
lusia722 jak udało ci się wyrwać rabat? 👀
Napisałam do nich o co chodzi z ceną i obniżyli
jakiś kod rabatowy do amigo? :kwiatek:
Ramirezowa, kodu nie mam, ale do każdych zakupów (online i stacjonarnych) dają prezenty 😉
Ma ktoś kod rabatowy do minihorseshop?
Mam pytanko do osób zamawiających w bergo podczas black friday, dostaliście już swoje paczki, albo wiadomość o wysyłce paczki?
olga96, ja jeszcze nie dostałam - ale zamawiałam towar, którego nie mieli na magazynie, co było zaznaczone, więc cierpliwie czekam.
Mam pytanko do osób zamawiających w bergo podczas black friday, dostaliście już swoje paczki, albo wiadomość o wysyłce paczki?
ja dostałam od razu w poniedziałek po weekendzie (wysłali jeszcze w sam szalony piątek) - ale towar był na magazynie 😉
Możecie mi powiedzieć czy dostaliście już swoje paczki z PE, zamawiając na bf? Ile średnio trzeba czekać na taką przesyłkę? :kwiatek:
Jest to moje pierwsze zamówienie w PE i nie wiem czy mam się już stresować czy nie 🙄
Mika99, zamawiałam dwa razy, jedno zamówienie 22 drugie w piątek 23. To drugie jest w drodze, pierwsze jeszcze nie wysłane. Nie ma co się martwić, mają sporo zamówień.
Ramirezowa moje z Bergo przyszło błyskawicznie (ale wszystko było z działu 24h)