Kastorkowa, Acapella jest mega fajna, turbo przyjemny koń do jazdy 😍 Senior widzę jak Pams - im starszy tym lepszy 😎
anai, to fakt, teraz mniej robią to popręgi zaczynają trzeszczeć 😁 jedynie Sinfonie mega regularnie pracuje (naprawiamy plecy po prawie rocznym obijaniu się). Jak tak patrzę na młodego i obserwowałam Twoją pracę z Siwym (masz jakieś wieści co tam u niego? on w PL czy gdzieś dalej?) to chciałabym kiedyś trafić na konia tak rzetelnie prowadzonego od początku!
Windziakowa, :kwiatek: przy okazji wycieczki do Warszawy jakiejś to koniczki zapraszają 😀 ciesze się, że kryzys zażegnany! To tak jak u mnie i Siwki, wygląda na to, że już teraz będzie dobrze 🙂 co do panikowania to piąteczka - ja ostatnio mało skacze, na Siwce skakałam milion lat temu ostatnio i jest dramat, ostatnio ustawiłam kopertki na kłusik i były podejrzanie wielkie 😁 trzeba się opatrzeć i obskakać od nowa 😁
lusia722, Księciunio i pieseł to chyba nawet podobnej maści? 😀
Rudaska8), Siwka pozdrawia kuzyna (dziadek Corek 😀 ), piękny kasztanek, a na pierwszym zdjęciu z buzi identyczny co pełna siostra mojej Sinfonie
U nas jesień (taka bardziej mokra i ciemna...), więc zluzowaliśmy jeździecko, ale już powoli widać jakąś pracę nad oświetleniem placu, więc odpoczniemy i znów ruszymy z robotą. Sinfonie po ostrzykaniu 3 razy pod siodłem była, ostatnia jazda to chyba jedna z naszych lepszych w karierze 👀 w weekendy jeździmy, w tygodniu lonżujemy się po ciemku, ale jeszcze troszkę 😉 Pamsik z jeździczkami działa, ja go w tygodniu trochę lonżuję, Acapelka się obija bardziej niż reszta.