Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)
[quote author=Ogryzek link=topic=120.msg2796413#msg2796413 date=1531484785]
Te zegarki wstawione przez Kotbury mają ten minusik, że żeby zobaczyć godzinę trzeba je dotknąć, co jest średnio wygodne w czasie jazdy.
O szlag by trafił! To odszczekuję!
... i łączę się z Libellą w dalszych poszukiwaniach.
[/quote]
Ostatecznie kupiłam Xiaomi MiBand 3 i jestem mega zadowolona. Ma wszystko, czego potrzebuję i właśnie da się ustawić, że np. wieczorami (czyli wtedy, kiedy jestem w stajni 😉) godzina podświetla się przy uniesieniu ręki. Mi się sprawdza bardzo dobrze.
klaudiaszaf, - True Rider? Mają super jakościowe rzeczy i robią hafty pod zamówienie. Ja mam już 2 bluzy, kamizelkę i planuje kolejne 😉 Są też bardzo dobrze przemyślane, długie ściągacze na rękawach, kieszenie na zamki, kaptury z głowy nie spadają... problem jest w tym, że w jednej z bluz chodzę do pracy, bo jest za ładna do stajni 😂
Dziękuję! Fakycznie, że coś tam kiedyś mi mignęło!
[quote author=kotbury link=topic=120.msg2796517#msg2796517 date=1531513569]
[quote author=Ogryzek link=topic=120.msg2796413#msg2796413 date=1531484785]
Te zegarki wstawione przez Kotbury mają ten minusik, że żeby zobaczyć godzinę trzeba je dotknąć, co jest średnio wygodne w czasie jazdy.
O szlag by trafił! To odszczekuję!
... i łączę się z Libellą w dalszych poszukiwaniach.
[/quote]
Ostatecznie kupiłam Xiaomi MiBand 3 i jestem mega zadowolona. Ma wszystko, czego potrzebuję i właśnie da się ustawić, że np. wieczorami (czyli wtedy, kiedy jestem w stajni 😉) godzina podświetla się przy uniesieniu ręki. Mi się sprawdza bardzo dobrze.
[/quote]
Ha i już wiem co chcę na prezent.
A stoper jest? Można sobie ustawiać ile stępa, kłusika, galopiku?
Orientuje sie ktos czy istnieje jakas fajna firma z bardzo dobrymi jakosciowo kurtkmi bluzami i koszulkami , ktora moze mi.cos takiego spersonalizowac? Potrzebuje kurtek itp dla luzaka i jezdzca na zawody z logo stajni itp.
Ale w PL? My polecamy Torpol 😉 Mamy od nich super polo i kamizelki ale kurtki też mają. Bardzo staranne wykonanie i jakość 😉
A ja poszukuję ciepłego, niezniszczalnego bezrękawnika na chłodniejsze dni :kwiatek: Czy może ktoś coś polecić 😉
KaNie, - ponownie polecam True Rider, sama mam jedną bluzę personalizowaną i na prawdę, lepszych bluz nie miałam, w dodatku teraz we wszystkich innych wkurza mnie brak kieszeni na zamek 😉 Tak samo ich grube kamizelki są boskie i bardzo się cieszę, że zrobili nowy kolor, w dodatku bordo... już jest zamówiona 😁 Mierzyłam kurtkę zimową i też chyba kupię w tym roku do chodzenia na codzień, bo do stajni raczej nie używam. Za granicę też bez problemu wysyłają.
Latissimus, - jeśli chodzi o kamizelkę - jak wyżej, True Rider. Ta z mojej profilówki to właśnie od nich, ma już dwa lata, ciuram ją non-stop i nic jej nie jest. Mega cieplutka i milutka.
KaNie, - ponownie polecam True Rider, sama mam jedną bluzę personalizowaną i na prawdę, lepszych bluz nie miałam, w dodatku teraz we wszystkich innych wkurza mnie brak kieszeni na zamek 😉 Tak samo ich grube kamizelki są boskie i bardzo się cieszę, że zrobili nowy kolor, w dodatku bordo... już jest zamówiona 😁 Mierzyłam kurtkę zimową i też chyba kupię w tym roku do chodzenia na codzień, bo do stajni raczej nie używam. Za granicę też bez problemu wysyłają.
Latissimus, - jeśli chodzi o kamizelkę - jak wyżej, True Rider. Ta z mojej profilówki to właśnie od nich, ma już dwa lata, ciuram ją non-stop i nic jej nie jest. Mega cieplutka i milutka.
Dziękuję bardzo :kwiatek:
Jest ktoś kto używa kurtki Horze Louise? Zastanawiam się czy nie zamówić do jazdy na zimę, tylko czy nie jest zbyt cienka?
keirashara zastanawiam się właśnie nad kamizelka True Rider - patrzyłam na ich rozmiarowke ale jakoś wydaje mi się gigantyczna.
Normalnie noszę rozmiar 40 czy L a wg ichyba rozamiarów porównując z moją obecną, lekka kamizelka powinnam brać rozmaryn M
Jak to u Ciebie wypadło? brałas rozmiar jak zwykle?
Cobrinha, - ja mam już drugą, bo puścili przepiękne bordo i mi podstępnie podesłali zdjęcie 🤣 Obie S-ki, bluzy biorę XS. I tak, rozmiary są imo dość uczciwe, nawet lekko sporawe, bo choć ja zwykle noszę tak 36/38/S to trzinką nie jestem i XS bym nie złapała w sklepie 😉 Tyle, że ja mam mały biust i lubię dopasowane rzeczy.
Dziewczyny, przepadłam.
Co to jest za [url=
https://swiatkoni.pl/hzo-b2hzr-leszno-8112018#gallery-218]frak[/url], kolor i dlaczego taki ładny. 😜
Aż mi chyba brąz wygryzie, no zakochałam się.
flygirl, burgundowy
Fera The One, czaprak też jest od nich. Piękne są te fraki, ale mam jeden bylejaki z Hooksa, okazał się absolutnie niezniszczalny pomimo śmiesznej ceny i teraz nie mam powodu by kupować nowy, tym bardziej że i tak nie mam jak startować 🤣
Cobrinha ja z True Rider bluzy mam S podczas gdy Pikeura muszę kupować 40 żeby jakoś wyglądało, także ten 😁
Boże, cudo. 😍 😍 😍
A jakaś inna firma robi fraki w tym kolorze, czy już mam zacząć odkładać na ten?
flygirl, burgundowe fraki robi na pewno Cavalleria Toscana, Equiline, Animo... 😎 Także możesz zacząć odkładać.
flygirl chyba wszyscy już robią 😉
Znalazłam
Felixa, ale nie wygląda, przynajmniej na zdjęciach na ten idealny odcień co ma Fera.
flygirl jakbyś pytała o to przedwczoraj, to zrobiłabym ci nawet real foty tego fraka bo byłam w Kraemerze i go widziałam - nie, to jest zupełnie inny kolor, taka bardziej perfidna czerwień, bardziej przecier pomidorowy niż szlachetne wino. Swoją drogą, kolor nazywa się brombeer ale jak dla mnie, z jeżyną ma niewiele wspólnego.
Tak właśnie podejrzewałam. 🙁
flygirl, wiem też, że
Zagorka robi fraki w kolorze jaki sobie zamarzysz, ale ceny podobne 🙁
Cobrinha, - ja mam już drugą, bo puścili przepiękne bordo i mi podstępnie podesłali zdjęcie 🤣 Obie S-ki, bluzy biorę XS. I tak, rozmiary są imo dość uczciwe, nawet lekko sporawe, bo choć ja zwykle noszę tak 36/38/S to trzinką nie jestem i XS bym nie złapała w sklepie 😉 Tyle, że ja mam mały biust i lubię dopasowane rzeczy.
Masz rację ta bordowa jest obłędna! Na początku moim faworytem był ten morski i chyba fajnie by pasował do tej ich nowej bluzy z wysokim kołnierzem ale bordo skradło moje serce <3
keirashara zastanawiam się właśnie nad kamizelka True Rider - patrzyłam na ich rozmiarowke ale jakoś wydaje mi się gigantyczna.
Normalnie noszę rozmiar 40 czy L a wg ichyba rozamiarów porównując z moją obecną, lekka kamizelka powinnam brać rozmaryn M
Jak to u Ciebie wypadło? brałas rozmiar jak zwykle?
ja mam od nich bluzę i mają normalną rozmiarówkę. Mam takie typowe S i u nich zawsze rozmiar 38 ale to też zalezy czy ktoś lubi mocno obcisłe rzeczy czy nie pewnie. Podoba mi się to, że krój mają nieco dłuższy i rękawy bo zawsze można podwinąć a tak przynajmniej nie marzną łapki jak się jeździ 🏇
Meh, żaden mi się tak nie spodobał jak ten Fery. Zaczynam odkładać, trzymajcie kciuki, żebym w przyszłym sezonie startowym się w takim pokazała we wszystkich wątkach, jakich się da. 😀iabeł:
onieninienienie..... Czemuż ja tu weszłam?! Teraz będę chorować na bordowy frak. 💘
Powiedzcie, że to nie pasuje do czekoladowego kompletu.....
Ładne i ciepłe kurtki jezdzieckie 👀 :kwiatek:
Sankaritarina w sensie czaprak-nauszniki? Bo do czekoladowej skóry pasuje jak najbardziej. 😀iabeł:
Dziewczyny,
Jak wypada rozmiarówka Fair Play jeśli chodzi o bluzy i bezrękawniki? 🤔wirek:
mils, Czaprak+nauszniki :P Uhhh, mój frak na mnie wisi (nie wiem, ślepa byłam jak kupowałam) - zaczął człowiek jeździć na te zawody, to nagle się okazuje, że frak to musi być ładny, przylegający i w ogóle ładnie leżący; że bez nauszników to tak bieda-style trochę.... Ugh....trzeba było grać w bierki 😁
Donia Aleksandra HKM....? Albo Fair Play - cenowo powinno być spoko. Tylko pytanie czy trafiają w gusta. 🙂
Donia Aleksandra ja polecam
tą
Kurcze, średnio te Hkmy mi odpowiadają.... pikeur, euro star na ten sezon też nie zachwyca.
Donia Aleksandra klik,
klik2,
klik3.Zobacz tez co oferuje Cavaleria Toscana, Spooks albo Wellensteyn